Kompolom Опубліковано 8 Березня, 2013 в 19:39 Поділитися #101 Опубліковано 8 Березня, 2013 в 19:39 Приєднуюсь до привітань_____)))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 16:51 Поділитися #102 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 16:51 Дорогі наші бордівчаночки! Вітаю вас з наступаючим святом весни ! Ви - кращі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kompolom Опубліковано 7 Березня, 2014 в 22:00 Поділитися #103 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 22:00 Вітаємо Вас з наступаючим 8 березням!До Вас посміхається ранок веснянийДаруючи чистих небес голубінь.Ви завжди прекрасні, кохані, жадані,Серця зігріває Ваш погляд ясний.Нехай Вам завжди посміхається доля,Хай шириться простір для сонячних мрій.Хай низько вклоняються квіти довкола,Бо Ви у цей день – королева весни. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lerov Опубліковано 7 Березня, 2014 в 22:27 Поділитися #104 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 22:27 Вітаю! З кінця 20 — на початку 21 століття залишається державним святом у ряді пострадянських та соціалістичних країн: Азербайджані, Анголі, Білорусі, Буркіна-Фасо, В'єтнамі, Грузії, Північній Кореї, Казахстані, Камбоджі, Киргизстані, Комуністичному Китаї, Республіці Конго, Лаосі, Македонії, Молдові, Монголії, Непалі, Таджикистані,Туркменістані, Росії, Уганді, Україні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
cayman Опубліковано 7 Березня, 2014 в 22:43 Поділитися #105 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 22:43 Жінкам усі дарують квітиА я Вам подарую віршТа довго я читать не стануБо треба випити скорішА потім треба закуситиГорілку оковитуСпівать напевно ми не будемБо я забув трембітуОтож я просто зачитаюВ народі кажуть одуНапишу усю правду яПро Ваш характер й вродуОтож перо я загостривВмочив його в чорнилоІ став писати привітанняТак щоб було красивоТа щоб в отих віршах моїхСлова не вкрались грубіКоли я щось скажу не такТо дайте мі по губіОтож напевно вже почнуБо тягну вже резинуБажання я Вам зачитаюСвої не з магазинуТа перед тим ще кілька слівПро стіл хочу сказатиХоча все те що тут стоїтьПером не описатиУсе смачненьке і кориснеЯ зняв з усього пробуЗа що Вам дякувать я будуУсе життя до гробуУсе нарізано красивоТоненько і рівненькоА сервіровка просто класУсе стоїть гладенькоОтож усі ми визнаємВи господиня ладнаПричім завжди і кожен деньА не якась параднаОтож хвалу ми воздамоРукам Вашим умілимЩо Ви це все нам принеслиУсе тепленьким й спілимТа хватить мабуть вже про стілНе те ще думать будутьЙ про іменинницю чудовуУсі гуртом забудутьОтож бажання в самий разПора уже писатиНі-ні, я вже їх написавЗалишилось читатиОтож в дорогу, в добрий часВсі слухайте уважноЙ сприймайте Ви усі словаЯк жарт, але поважноБо в кожнім жарті правда єА в правді доля жартуЗа побажання всі оціМи потім вип’єм квартуТож побажаємо всьогоЧого в Вас ще немаєЙ сьогодні всі хто Вас зустрінеНехай Вас привітаєІ головне щоб все це булоПостійно і повсюдиЩоб з Вами по життю булиЛиш добрі й щирі людиЩоб обминали негараздиВас особисто і родинуЩоб чоловік Вам не сідавЯк кажуть в нас «На спину»А далі побажаєм ВамУсе по черзі й поступовоОто ж перерахуєм всеЩо принесли Вам гоноровоНу перш за все бажаємЗдоров’я на всі двістіЩоб організм приносив ВамЛиш добрі й файні вістіЩоб не болів у Вас живітЩоб не боліли грудиЩоби не було грипу в ВасІ навіть і простудиЩоб не хворіло серце й ниркиЩоб ноги не крутилоЩоб в середині Вам ніколиНе нило й не болілоЩоб зуби були просто класЩе довгі-довгі рокиЩоб з горлом й з гландами такожНе мали б Ви морокиЩоб не чесався в Вас язикЩоб очі не косилисьЩоб сни погані відійшлиЙ хороші лише снилисьЩоби печінка в Вас не нилаЩоб в носі не свербілоЩоб не стріляло Вам у вусіІ всюди й все зажилоА від здоров’я перейдемоНа Вашу всю родинуЗдоров’я побажає мужуА більшого ще синуЩоб чоловік Вас слухав завждиЙ приносив часто квітиЩоб довгі роки ви моглиЗ ним жити і радітиЩоб чоловік Вам помагавВ жіночих Ваших справахЩоби помічений не бувВ сусідських різних чварахЩоби любив лиш тільки ВасІ сина дуже сильноЩоб одягав Вас перший класВ все модне й дуже стильноБажаю Вам ще пару дітокЧи двійнят, чи близнятаЩоб в хаті спокій панувавСміялись щоб малятаЯк буде в Вас усе оцеМи на хрестини зберемосяІ Вас всі дружно привітаємА потім нап’ємосяА поки що ми побажаємЩоб син Ваш добре вчивсяЩоб слухав завжди він батьківЙ ніколи він не бивсяЩоби закінчив школу вінКрасиво й на відмінноЩоб в інститут він поступивКрутий і неодмінноЩоби закінчив теж йогоЙ знайшов собі роботуЩоб мамі й тату помагавА не ходив по плотуЩоби щасливо одруживсьЩоб внуків Вам подарувавЩоб у сім’ї своїй такожВін горя і біди не знавА від сім’ї враз перейдемоМи до майна всі разомВсього і більше побажаємМи просто так не за наказомМи побажаєм Вам придбатиДо хати все що требаЩоби ні в чому і ні колиВ Вас не була потребаЩоб електроніка там різнаЩорічно оновляласьІ працювала щоб без збоївА не в кутку валяласьА головне щоби булиУ в Вас на все це грошіЙ не гривні там чи то рубліА долари хорошіБажаю Вам купить колесаНе чоловікові собіТа не купуйте лиш МерівуА то пов’язните в лайніКупіть сі ліпше МерседесаКоробка щоби автоматНу і відразу застрахуйтеА то поб’є її ще градБажаєм Вам купити яхтуІ біля моря віллуЩоби прислуга там булаОрфей щоб Ваш мав ліруА може краще лайнер щеПридбати Вам в придачуЩоб в океані плавав вінЙ в Нептуна мав удачуДо цього всього ще бажаємКупить маленький літачокЩоби літати ним на південьСкоріш за лебедів й качокБажаєм Вам іще купитиБудинок невеличкийЩоб був він недалеко ЛьвоваА вигляд мав столичнийЙ коли в Вас буде все оцеПро нас не забувайтеІ нас у гості запросітьІ ніс не задирайтеА поки що най буде всеПро що ми написалиІ навіть більше, ще отеПро що ми не згадалиНехай же збудуться усіВсі наші побажанняЗа це ми буде пити щеДо самого до ранняНехай же збудеться все теЩо Вам ще побажаютьСьогодні най покажуть всіЯк всі Вас люблять й поважаютьНехай же збудеться й все теЩо дома будуть Вам бажатиНа цьому мабуть я зупинюсьВже вистачить читатиА завтра прийде новий деньЙ здійсняться побажанняЙ знайдете ви на дворі міхА в ньому ще вітанняНехай же вистачить їх вамНа Вас і на родинуЩоб щастя лилось через крайНа кожен день і днинуНу що ж усе я ставлю крапкуПродовжуєм забавуЗа Вас я вип’ю мабуть щеЙ якусь скуштую страву Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 23:11 Поділитися #106 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 23:11 нім ашо добавіть перед етім. Скажу як зможу на зараз : любі НАШІ - дівчача, дружини, матерІ, бабусі - будьте любимі та кохані І кожній по :0153: :0153: :0153: :0153: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pokemon Опубліковано 8 Березня, 2014 в 00:01 Поділитися #107 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 00:01 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikblack Опубліковано 8 Березня, 2014 в 00:42 Поділитися #108 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 00:42 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 8 Березня, 2014 в 07:33 Поділитися #109 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 07:33 Любите женщин - они самые прекрасные цветки мира.Цените женщин - без них мир был пустой и серыйБерегите женщин - они самые нежные созданияУважайте женщин - они дарят всем ласку и заботуДарите женщинам цветы, подарки, путешествия.Напоминайте им, какие они у вас красивые.Благодарите их за незаменимую роль в вашей жизни.Просто будьте всегда рядом с ними, мужчины! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 8 Березня, 2014 в 07:40 Поділитися #110 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 07:40 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 08:09 Поділитися #111 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 08:09 Вітаю ПанянкиХай зігрівають душу вам красоюВесни тендітні пелюстки,І розливаються джерельною водоюКохання й щастя гомінкі струмки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kot_007 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 08:58 Поділитися #112 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 08:58 Дорогі жінки та дівчатка ! Безмежного вам кохання, неземного, щирого, плакого, пристрасного! Від щирого серця бажаємо вам бути завжди такими ж красивими, квітучими, ніжними, як та весна, що надворі. Берегині нашого дому, наші кохані та любі - зі святом весни! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sirgo Опубліковано 8 Березня, 2014 в 09:43 Поділитися #113 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 09:43 Хай восьме Березня несе Вам втіху Коханців й щирих почуттів Щоб Ви не знали від любові лиха І за собою спалених мостів Хай пестять і кохають Вас чоловіки Бо того варті Ви Розкішні, хижі, й лагідні жінки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Masik Опубліковано 8 Березня, 2014 в 09:53 Поділитися #114 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 09:53 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 8 Березня, 2014 в 11:02 Поділитися #115 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 11:02 Вітаю Вас, наші найкращі!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 8 Березня, 2014 в 11:54 Поділитися #116 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 11:54 Отримала смс від командира бойового корабля ВМФ РФ з Сочі, по сумісництву однокласник і кум: Кума с праздником тебя, здоров'я, щастья, и всего что сама пожелаеш. Удачи тебе. (по правопису хохла все ж впізнати, щастя то воно наше, українське Відповідаю: Дякую! Бажаю собі цілісної, процвітаючої і незалежної України Отримую у відповідь: Так і буде! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 8 Березня, 2014 в 22:59 Поділитися #117 Опубліковано 8 Березня, 2014 в 22:59 Жінок треба не розуміти, а любити.Ученые полагают, что древние люди стали моногамными в результате того, что женщины поменяли свои предпочтения.Если в начале эволюционного развития женский пол предпочитал мачо, то современные представительницы прекрасного пола тянутся к тем мужчинам, на которых, в первую очередь, можно положиться. Именно этот фактор является решающим при выборе партнера.Хотя физическая привлекательность мужчины, безусловно, играет роль. Но с давних времен женщину привлекают другие ценности. В первую очередь важны такие качества, как щедрость, доброта, надежность, а никак ни выпуклые мышцы и развитая челюстная кость, на что так обращали внимание наши прародительницы. Мужчины, не обладающие столь сильными физическими данными, компенсируют свои недостатки за счет других преимуществ, в первую очередь, чертами характера, которые притягивают женщин. В борьбе за женщину мужчина стал прибегать к различным ухищрениям, чтобы добиться её расположения и внимания. Наши давние предки жили в больших социальных группах, где доступ к женщинам имели самые сильные мужчины, вожаки. Они были доминантными за счет своих физических данных, которые выделяли их из общего мужского населения. Мужчины послабее должны были выработать другую стратегию в борьбе за женщину.И так как они были обделены физической мощью и теми преимуществами, которыми обладали вожаки, им приходилось другими путями завоевывать противоположный пол. Такие мужчины выбирали иной путь: они обеспечивали женщину пищей, давали ей уверенность и защиту от грозящей извне опасности. Само собой разумеется, что такая манера поведения привлекла большинство женщин, которые отдали предпочтение заботливому и ласковому мужчине, а не сильному с ярко выраженными физическими преимуществами. Всё это послужило основой моногамной семьи с правильными духовными и моральными ценностями.В одном из научных исследований, опубликованном в трудах Британской академии наук, ученые постарались выделить причины того, почему люди стали жить в моногамных семьях.Некоторые психологи даже утверждают, что «сексуальная революция» произошла именно потому, что женщины стали выбирать не физически сильных мужчин, а именно тех, которые способны им дать ласку, заботу и внимание, а также обеспечить и накормить семьи. Неудивительно, что такие представители мужского пола смотрятся гораздо выигрышнее на фоне своих физически развитых и сильных конкурентов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.