Перейти до змісту

Нас знову хочуть по-тихому на*%ати!


difoto

Рекомендовані повідомлення

Тільки що затвердили втіхаря без обговорення з громадою склад комісії, яке атестуватиме поліцейських які йтимуть на роботу в поліцію. поділили посади між свободою і укропом

"Самооборона " вирушила до облради. Готуємо шини і чай у термосах!

проект рішення

Відповідно до частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 51 Закону України «Про Національну поліцію», враховуючи рішення постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією від__________ №_____, обласна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Делегувати до складу поліцейської комісії територіальних органів поліції двох представників громадськості:

·        Кудрявцева Сергія Альбертовича – виконавчого директора громадської організації «Лікарняна каса «Допоможемо собі»; ("Свобода")

·        Тиводара Олександра Олександровича – голову правління громадського формування «Варта порядку». ("Укроп" )

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради Пирожика О. В.

 

 

Голова ради                                                                                        І. П. Палиця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, Віталька сказано:

ех... поки не спалимо десяток їхніх авто, нічого не зміниться =(

 

Стаття 295. Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку

http://ukrkniga.org.ua/ukrkniga-text/699/296/

Цитувати

 

Публічні заклики до погромів, підпалів, знищення майна, захоплення будівель чи споруд, насильницького виселення громадян, що загрожують громадському порядку, а також розповсюдження, виготовлення чи зберігання з метою розповсюдження матеріалів такого змісту -

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, alexvvv сказано:

 

Стаття 295. Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку

http://ukrkniga.org.ua/ukrkniga-text/699/296/

 

я тіпа злякався ))

  • при застосуванні штрафів, адміністративних стягнень, податкових порушень, фінансових санкції тощо, прив'язаних до НМДГ - його сума дорівнює 17 гривень; тиц

50 х 17 = 850грн

їхні авто коштують  від 30к у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віталька, там також передбачено обмеження волі до 3-х років,  а, наприклад, у пості difoto немає нічого протизаконного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, alexvvv сказано:

Віталька, там також передбачено обмеження волі до 3-х років,  а, наприклад, у пості difoto немає нічого протизаконного.

 

по такому принципу вже б давно засудили усіх волонтерів і 50% фейсбука

то ж не вказано коли,хто, де і як.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Віталька сказано:

 

по такому принципу вже б давно засудили усіх волонтерів і 50% фейсбука

то ж не вказано коли,хто, де і як.

це все офтоп - але надалі будеш обізнаний :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, диванні воєни, ША!

Рішення по сесії відмінили! І не завдяки вам! А завдяки активістам, які не на дивані будують державу, так що заткніть роти!

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Чому побили Климчука, Чурікова? Чому погрожують половині членів атестаційної комісії? Ось коротенько написав.

Якщо тут присутні члени Громадських організацій - прошу зконтактувати зі мною!

 

Для всіх громадських активістів - про поліцію.
Переатестація мєнтів у поліцейських – це кльово. Але давайте трішки глибше поглянемо на ситуацію з переатестацією у МВС… вибачте – НП.
Нас з вами по-тихому хочуть намахати. 
Шість комісій, які зараз вирізають пухлини з тіла Волинської «нової поліції» - це хірурги, які втручаються у наш організм для забезпечення його життєдіяльності. Але далі, після операції, наші «органи» мають відновитись природнім шляхом, а це неможливо, якщо у нас не буде боротьби за наше життя! 
Згідно статті 51 закону про Національну поліцію, до поліцейської комісії територіальних органів поліції мають увійти, крім представників від різних органів Нацполіції – два представника від громадськості, які, цитую: «мають бездоганну репутацію, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.» І цих представників визначає комісія при облраді, а та, в свою чергу, затверджує або ні. Так от весь цинізм ситуації полягає в тому, що позбавившись старих продажних кадрів ми, заспокоївшись, розійдемося по хатах із гаслами «Перемога!» у той час, коли таємно та без будь-яких обговорень за нас з вами у ПОСТІЙНУ комісію на три роки оберуть тих, хто й далі за хабарі або «підконтрольність» буде набирати нові (???) кадри, в тому числі з тих, кого ми так «по-революційному» звільнили.
Саме за протест проти цього «тихого» призначення були побиті активісти «Самооборони Волині» і саме тому ми й надалі отримуємо погрози і залякування. Тому що ми хочемо бачити прозоре обговорення щодо людей, які будуть вирішувати нашу з вами безпеку!
Закликаю всю громадськість Волині та усіх областей не бути осторонь – Революція закінчиться, коли ВИ станете байдужими до змін в Державі!
Громадськими організаціями Волині (я не надаю їх список, щоб не завантажувати стрічку десятками організацій – список можете затребувати в мене, він досить великий) після обговорень висунуто кандидатів на затвердження комісією при облраді Волині. І ми будемо їх відстоювати, не зважаючи ні на які залякування та погрози. 
А ви? Ваша область й надалі буде «під ментами»?

 

Голові Волинської обласної ради

Палиці І.П.

 

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

громадських організацій Волині

щодо формування постійних поліцейської комісії

територіальних органів поліції

 

16 лютого 2016 року представники громадських організації Волині, що нижче підписалися, на спільних зборах прийняли рішення і висунули дві кандидатури до складу комісії з добору кадрів при Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

 

Висунуті Кандидати повністю відповідають вимогам ст. 51 Закону України  «Про національну поліцією»,  а саме є претендентами від громадськості, а не від політичних партій чи олігархічних груп, мають бездоганну репутацію, провірену часом, високі професійні та моральні якості, суспільний авторитет.

 

Претендент 1 – Ніколайчук Олександр Петрович, активіст та учасник груп швидкого реагування громадського формування «Самооборона Волині», член громадської ради при ВОДА, активний учасник Революції Гідності, приватний підприємець, освіта вища юридична.

Претендент 2 – Запотоцький Артем Олександрович, депутат Луцької міської ради, активний учасник Революції Гідності, освіта вища юридична.

 

Ніколайчук та Запотоцький  є учасниками процесу переатестації, членами атестаційних комісій нац. поліції, відтак вже мають відповідний досвід. Ми переконані, що саме через цих представників громадськість Волині буде ефективно впливати на кадрову політику в Поліції, з метою якісних змін в правоохоронних органах.

 

Просимо запросити наших кандидатів та наших представників для обговорення на комітет обласної ради. Підтримані нами кандидати готові пройти тест на поліграфі та представити усі необхідні документи.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 годин тому, Itzamna сказано:

Так вроде піймали одного з нападників, того що ключі від мерса загубив, ббс передає що вроді він з нічної варти.

Ага. Піймали не значить, що піймався. В пацачика адвокат, ціла варта підтримки. Вони зараз гарно роблять з нього безневинно-потерпілого, а з Самооборони ісчадіє і джерело всіх бід у регіоні. Не перемикайтесь. Далі буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Ну от і всьо. Громада знову в прольоті.

Депутати Волинської облради обрали представників у постійну комісію з атестації волинських поліцейських на 3 роки. Ними стали Сергій Кудрявцев таОлександр Тиводар.

Таке рішення прийняли під час сесії у четвер, 10 березня.

На посади в постійній комісії за квотою облради претендують представники: «Народного контролю» Павло Данильчук, представник «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук, депутат Луцької міськради Артем Запотоцький, учасник Волинського крайового братства Святого апостола Андрія Первозванного Сергій Кудрявцев, член «Спілки воїнів АТО Волині» Олександр Тиводар, учасник Асоціації фермерів Волинської області Микола Собуцький.

Депутат Володимир Бондар запропонував не голосувати за алфавітом, натомість голосувати списком одразу за 6 кандидатур рейтинговим голосуванням, щоб дати всім кандидатурам шанс бути обраними. Проте його пропозицію голова облради Ігор Палиця не підтримав.

Кандидатура Павла Данильчука набрала лише 5 голосів, Артема Запотоцького – 21 голос, Сергія Кудрявцева – 44 голоси, Олександра Ніколайчука – 12 голосів, Миколи Собуцького – 5 голосів, Олександра Тиводара – 43 голоси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, difoto сказано:

Депутати Волинської облради обрали представників у постійну комісію

 

 

то голосували ті латентні регіонали що були обрані за гречку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

10269508_1460683584181173_38735279896645

Олександр Ніколайчук
2 год ·
 

Відкрите звернення до голови Волинської обласної ради Палиці І. П.

Ігоре Петровичу, звертаюся до Вас, як учасник процесу переатестації волинської міліції. Я, нажаль, так і не зміг донести публічно до депутатів мотивацію, чому саме мені потрібно було увійти до складу поліцейської комісії. Розгляд кандидатів на засіданні спеціальної комісії відбувся "для галочки". Мені не зрозуміло, навіщо нас, кандидатів, туди запрошували. Склалося враження, що то була певна формальність. Та все ж було сподівання, що Ви, як доповідач по даному питанню, надасте слово для виступу кожному у сесійній залі.

Доводиться писати тут, ще й постфактум. Отже:
- тому, що маю неоціненний досвід та практику спілкування зі старими кадрами системи, патрулюючи місто упродовж двох останніх років та відпрацювавши увесь процес переатестації;
- тому, що вірою та правдою без зайвих емоцій, розсудливо, вмотивовано та виважено приймав рішення, саме й тому атестував увесь керівний склад волинської міліції;
- тому, що володію спеціальними знаннями щодо атестаційної діяльності саме по правоохоронцях;
- тому, що володію хорошою базою корупційних ризиків правоохоронців та пов'язаних з цим їхніх діянь;
- тому, що самостійний у прийнятті зважених рішень;
- тому, що погодився за потреби на поліграфі дати відповіді на усі незручні запитання;
-і тому, що не "сцикун".

А ще тому, що, як і Ви, бажаю справжніх і реальних змін на користь людей нашого краю. А не прагну лише заміни облич та вивісок.

Абсолютно нічого не маю проти інших кандидатів. Усі, певно, достойні. Але задаюсь питанням: чому вони, як мінімум, не довели своїх намірів плідно попрацювати і не отримали величезний багаж знань практика?

Свій - не той, що безмежно відданий і готовий лоба собі розбити за пана. Свій - той, хто у відповідальний момент не зрадить, не підведе і завжди вчинить по справедливості.

PS. І ще кілька штрихів.
По-перше, подивований тим, що Ви не поінформовані, яким чином відбувається реформування колишньої міліції. Мав нагоду почути Ваш виступ по даному питанню. Виведення на вулиці міста Луцька нової патрульної поліції мало на меті не забезпечити боротьбу зі злочинністю, а попередити вчинення правопорушень та злочинів. Патрульна поліція фіксує факти правопорушень, обходиться усними зауваженнями там, де це можливо, надає допомогу громадянам, вживає заходи щодо попередження негативних суспільних явищ, а не розслідує злочини. Тому й стільки багато блимаючих маячків стало.
По-друге, подаючи до огляду сухі статистичні цифри, ними вдало маніпулюють. Продовжуються й надалі пережитки "совка". Щоб знали і Ви, і всі інші, кого цікавить, не рівень злочинності зріс на 40%, а реєстрація фактів подій збільшилася. Мене особисто раніше міліціонери неодноразово просили, що, мовляв, давай злочинця спіймаємо, тоді й заяву напишеш. Скільки не було різного роду спільних патрулювань з правоохоронцями, у них завжди то закінчувалися бланки протоколів, то ще чогось не вистачало і т.д. Завжди існували норми, плани. Під час співбесід дільничі, слідчі, ДАІшники розповідали, що доводилося навіть матерали "малювати", якщо не було достатньо реальних фактів, щоб план виконати. До речі, і до суду не можна за звітний рік справ направити більше чи меньше, ніж у минулому. Щоб статистику не зіпсувати. І ще багато цікавого...

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...