Marshall Опубліковано 4 Лютого, 2016 в 16:21 #1 Опубліковано 4 Лютого, 2016 в 16:21 Періодично не показує супутникове телебачення, є думка що то дайсік. Потрібно заміни його і перевірити все. Тарілка на даху 5пов.будинку. Контакти, ну і приблизну вартість послуши пишіть сюди або в приват
arrival22 Опубліковано 4 Лютого, 2016 в 16:39 #2 Опубліковано 4 Лютого, 2016 в 16:39 З заміною дайсіка справиться навіть першокласник. Можливо банальний контакт в тому ж дайсіку поганий чи на самій головці. Також варто провести огляд самих головок, іноді від часу лопають ковпачки і в середину попадає вода, але в такому разі вона б перестала приймати сигнал поки присутня волога. Думаю варто перепідключити всі контакти, обов'язково тюнер на час проведення "профілактики" має бути відключений від живлення.
Marshall Опубліковано 4 Лютого, 2016 в 22:04 Автор #3 Опубліковано 4 Лютого, 2016 в 22:04 власне я б і сам його перекрутив, але я не впевнений що то вньому причина. тому вважаю краще знайтми досвідчену людину.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.