Перейти до змісту

Арешт Віталія Косенко хто,що думає?

vadim7000

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
https://www.youtube.com/watch?v=lAmA4C-Ja_c  після цього відео він і загримів!(а відео з його сторінки теж зникло)Цікавить в кого які думки по цьому поводу?Я наприклад не зовсім вірую,що він вимагав в поліцейських кошти!

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

О, в нас тема є, а я в Таможню пощу)

Слідчим відділом прокуратури Запорізької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання грошових коштів у співробітників поліції області.

Ось що шиють. Цікаво, а розслідування за фактом отримання хабаря співробітником митниці вони провести не хочуть? І ще за купою зафіксованих фактів?

Опубліковано
12 минуты назад, Yuraul сказал:

О, в нас тема є, а я в Таможню пощу)

Слідчим відділом прокуратури Запорізької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання грошових коштів у співробітників поліції області.

Ось що шиють. Цікаво, а розслідування за фактом отримання хабаря співробітником митниці вони провести не хочуть? І ще за купою зафіксованих фактів?

а вони (корупціонери) діють по принципу *клин клином вишибають*. Дивно, що вони (ДК) так довго протрималися. Заодно це все є яскравим індикатором, куди ми котимся

Опубліковано

Таке бабліщє, яке крутиться на митниці - то не кожен може уявити. І бабло рішає все. От не угодного і в кутузку.

Ну і чоловік таки порушив закон. Якщо знімати заборонено - то заборонено. Він же ж по закону все хоче - правильно зробити?

З іншої сторони, це, як в арімї (де я не служив  ги-ги), кажуть, що краще вже дідовщина, ніж уставщина.

так і тут - краще дати кілька грн і їхати заробляти своїх кілька грн, ніж пройти всі кола нашої бюрократії.

Просто знаю  людей, які реально живуть (виживають) за те, що перепродують товари.

Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Ну і чоловік таки порушив закон. Якщо знімати заборонено - то заборонено. Він же ж по закону все хоче - правильно зробити?

А знімати справді заборонено? Є якийсь закон? 

Ну і навіть якщо є і порушив, то це до арешту не має ніякого відношення.

23 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

Дивно, що вони (ДК) так довго протрималися.

Мені теж дивно. Хоча, з іншого боку, вони сильно у велику політику не лізли, як Шапошніков, діяли більше на місцях. А тут зачепили осине гніздо.

Опубліковано

Це одна з останніх крупних кормушок від населення "СТАБІЛЬНИХ і ЩОДЕНИХ" після гаі втратити око зжимається,ви чули як по телефону прокурор чи хто він там просив не придавати матеріали розголосу-при чому нічим цого толком не пояснюючи(якусь бридятину він ніс типу "всіх накриєм всіх посадим")в ітозі - ТИША ПОВНА! Айфоністи довпані,з грязі в княнзі,без айфона жодна корупційна паскуда жити не може,і всім бугаям мама і тато дарують!Накол всіх!

Опубліковано
26 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Покажи статтю в законі де це написано? Тим більше він представився, що він журналіст і процитував статтю згідно якої йому дозволено проводити відеофіксацію

Опубліковано
20 хвилин тому, Yuraul сказано:

А знімати справді заборонено? Є якийсь закон? 

Не маю особливо багато часу гуглити і перелопачувати закони, але надибав таке

Цитувати

Олександр Ладигін, юрист з прав споживачів: "В Україні можна фотографувати і знімати все, що побажаєте - заборонного закону немає. Але є певні об'єкти, які фотографувати не можна - так звані, режимні об'єкти, що мають безпосереднє відношення до національної безпеки. Їх визначають державні органи. Ви не зможете використовувати свій фотоапарат, наприклад, в метро, на вокзалі чи біля атомної електростанції. Зазвичай в таких місцях є відповідні таблички, на яких вказано, що фотографувати не можна. Також заборона поширюється на тих, хто збирається фотографувати з метою подальшого тиражування. У випадку з журналістами вже діє закон про ЗМІ (пред'явлення відповідних документів, посвідчення) ".

А така табличка є біля митниці точно.

Опубліковано
23 хвилин тому, Yuraul сказано:

Ну і навіть якщо є і порушив, то це до арешту не має ніякого відношення.

Арештували саме за це, що він знімав посадовця, який бере хабар.

Рука руку миє - от чоловіка за "будь-що" і взяли.

бачив на ютубі відео маєтку чинного президента? (квадрокоптером знімав чоловік)

Автора відео - посадили за це. Бо, бачте, ніззя!

Опубліковано
5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А така табличка є біля митниці точно.

Цитувати

У випадку з журналістами вже діє закон про ЗМІ (пред'явлення відповідних документів, посвідчення) ".

Опубліковано
6 хвилин тому, Yurik сказано:

Тим більше він представився, що він журналіст

з посвідченням?

Представитися то одне - а мати всі документи - то інше.

Он Йовбак теж мав посвідчення. Правда - не зовсім правильне, але то таке.

Опубліковано

Табличок в нас купа різних можно повісити-це не означає,що вони там законно висять і їхню інфу потрібно виконувати!

Опубліковано
4 хвилин тому, vadim7000 сказано:

Табличок в нас купа різних можно повісити-це не означає,що вони там законно висять і їхню інфу потрібно виконувати!

Ти придурок?

Дорожні знаки ігнорувати?  А до них і таблички теж відносяться.

Опубліковано

https://vodiy.ua/pdr/33/   може я щось не те глянув, але такого знаку я в ПДР не знайшов,ви спочатку правила вивчіть, а потім придурками людей обсипайте!

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

з посвідченням?

Представитися то одне - а мати всі документи - то інше.

Он Йовбак теж мав посвідчення. Правда - не зовсім правильне, але то таке.

Шото я не зрозумів. Ти підтримуєш сьогоднішню систему роботи митниці? Чи як?

Законно знімати не можна. А іншим чином не висвітлиш цю гниль. Нах. такі закони. Підтримую Косенка всеціло, якщо це допоможе хоч хахитати цю систему, хай діє.

Тай Майдани були незаконні в свій час.

Опубліковано
Цитувати

Так, 25 січня 2016 року у ході здійснення слідчо-оперативних заходів прокуратурою Запорізької області спільно зі співробітниками УСБУ в області викрито протиправну діяльність активіста «Дорожнього контролю».

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Ти придурок?

Дорожні знаки ігнорувати?  А до них і таблички теж відносяться.

О,розумного чоловіка зустрів нарешті.!!!А то розвелось куча придурків,які не реагують на всі таблички які висять.Може фото сесію по Луцьку зробити і таблички нафоткати?Ці теж до знаків мають відношення?По вашій логіці(хм..)раз табличка-значить дорожний знак.

1429045267_00.jpg

prikolnaya6.jpg

Опубліковано

Прозорість і публічність роботи чиновника повинна бути всюди, починаючи від закупівель і закінчуючи митницею. Якщо це заважає чиновнику - хай йде на ...

А якщо щось приховують, забороняють, це значить, що там щось не чисто.

Якщо зараз хтось мені скаже: "вороги можуть взнати розміщення, склад тощо", то скажу, що вороги знімають і так, не зважаючи на заборони, і тим більше на знаки.

Опубліковано

"Законних" підстав посадити Косенка було і є предостатньо, але навіть Яник не наважувався цього зробити... Задумайтеся. Сподіваюся що ця справа стане резонансною і не затихне, як більшість.

Опубліковано

Жень, не гарячкуй, дискусія заходить трохи не у те русло.

1. Ситуація на митниці до арешту формального відношення не має (повторюю для людей із здатністю до особливо швидкої обробки інформації — ФОРМАЛЬНОГО).

2. Дорожні знаки визначаються нормативно-правовим актом (постановою Верховної Ради, якщо точніше), а чим визначаються ті таблички, і яку вони мають юридичну силу, я не в курсі, але ризикну припустити, що ніякої.

3. Ти якось змішуєш зйомку на митниці і те, що Косенка заарештували за зйомку хабаря, хоча ще ніхто толком не знає, за що саме ЗААРЕШТУВАЛИ, а шиють йому взагалі інше. А це дві різні події. Може, передивись відео, перечитай новину і склади у себе в голові ситуацію?

4. З яких пір у нас заборонено знімати, як хтось комусь дає хабар? :) Це взагалі нісенітниця якась.

5. Про митницю взагалі мовчок, от що важливе у цій історії окрім самого арешту.

Опубліковано
52 хвилин тому, vaz75 сказано:

Шото я не зрозумів. Ти підтримуєш сьогоднішню систему роботи митниці? Чи як?

Ні. Я не підтримую. Там бабло гребуть лопатою. І це не правильно.

Просто парадокс виходить.

Чоловік незаконними методами викриває незаконну діяльність.  А інакше не можна.

Взагалі я хотів сказати, що його власне за правду і взяли. Як завжди.

Опубліковано
54 хвилин тому, ig_rok сказано:

і таблички нафоткати?Ці теж до знаків мають відношення?По вашій логіці(хм..)раз табличка-значить дорожний знак.

я про таблички до дорожніх знаків. А не про недолугі написи.

Табличики, якщо вони грамотні, то вони повинні бути!  І те, що хтось їх не знає - це проблема ваша!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...