Перейти до змісту

Чем вывести грибок

rusel33

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чем вывести, "убить"  грибок? 

Значит в доме стареньком,  в местах с плохим теплообменом и проветриванием образовался грибок, кое-где перешёл на мебель из ДСП,  вещи, разные предметы в шкафу. 

Чем можно вывести? По ссылке лампы разные,  которые,  по заверениям интернет  магазина с этим справятся. 

А на практике? Может кто уже решил данную проблему. 

http://www.medtechnika.com.ua/infrared-lamps-quartz-lamps-salt-lamps/bactosfera/

Опубліковано

Оце допоможе. Та без нормального провітрювання і і обігріву грибок знову з’явиться

Белизна-средство-для-дезинфекции-колодца-300x210.jpg

Опубліковано

Так в том то и дело, что обогрев есть, проветривание так себе, еще думаю влажность надо уменьшать прибором для собирания воды из воздуха :)) продаются уже такие.  

А "белизна", хлор содержащая - прошлый век, как по мне....и вонь.

Опубліковано

Змий грибок хімією і спробуй поставити в тих місцях такі штуки http://www.nl.ua/ru/hoztovary/vannaya/vlagopoglotiteli/20506595.html

Дешево і зручно - поставив і тільки воду зливай. Ну і таблєткі міняти треба. Знаю, що людям допомагало. В мене в шафі-купе в неопалювальний період такий поглинач збирає десь літр вологи за пару тижнів

Опубліковано

щоб убити грибок візьміть SAVO    перевірив особисто, біліє за декілька секунд, повністю зникає за декілька хвилин... з шпалер ідеально знімає грибок.

смердить хлоркою сильно, але результат того вартий

savo-proti-plesniam-500-ml.jpg

ну і звісно ставте вологопоглинач, там yurgen  вище описав.

лампи не беріть бо повицвітають шпалери, а дсп стане світлим

Опубліковано

правильно вище написали, грибок та "плэсэнь" назавжди можна вивести лише усуненням умов їх існування, а це висока вологість і точка роси в холодному приміщенні в місці виявлення грибка, тобто нагріти, висушити і підтримувати в такому стані ..) а на рахунок змиття,  уже створеного, то краще хлорки не бачив)  SAVO в принципі та сама хлорка..) кожному своє) в мене на лоджії  6 метрів була проблема.. чистою хлоркою через пульвілізатор обробив стіну потім підлогу вимив з розчином хлорки і за пів години-годину чистота.. благо лоджія легко провітрюється) :)

Опубліковано

Все-таки заказал себе такую лампу, посмотрю на результат, сделаю фото ДО и ПОСЛЕ, для лучшего эффекта будет использована SAVO 

http://www.medtechnika.com.ua/infrared-lamps-quartz-lamps-salt-lamps/ultraviolet-germicidal-lamp/lampa-bs-obb-15pp-o-osram.html#tabs|Product:Info

• 1 рік потому...
Опубліковано
On 26.01.2016 at 12:46, yurgen сказано:

Змий грибок хімією і спробуй поставити в тих місцях такі штуки http://www.nl.ua/ru/hoztovary/vannaya/vlagopoglotiteli/20506595.html

Дешево і зручно - поставив і тільки воду зливай. Ну і таблєткі міняти треба. Знаю, що людям допомагало. В мене в шафі-купе в неопалювальний період такий поглинач збирає десь літр вологи за пару тижнів

Хєрня то все -в мене такий і пох...

Опубліковано

Зайди на ВІТСЕРВІС та купи у них німецький засіб протигрибковий. Брав собі - допомогло за 1 раз. Назву не згадаю, там вони тобі порадять і ціни в них -30% від базару. 

Пиши в пп, дам тел хлопців та розповім як добратись, якщо гугл не поможе.

Опубліковано

Не читав тему взагалі.

Якщо виник грибок, то треба визначити та видалити:

1. Причну виникнення

2. Сам грибок

Інашке, всі дії призведуть до тимчасового рішення та отруєння людей!

Опубліковано
В 30.01.2016 at 09:08, rusel33 сказал:

Все-таки заказал себе такую лампу, посмотрю на результат, сделаю фото ДО и ПОСЛЕ, для лучшего эффекта будет использована SAVO 

http://www.medtechnika.com.ua/infrared-lamps-quartz-lamps-salt-lamps/ultraviolet-germicidal-lamp/lampa-bs-obb-15pp-o-osram.html#tabs|Product:Info

Кварц непогано справляється з спорами грибка, щоб на одяг і меблі не летіло, але причини він не усуває. Ще мінуси - озон і жорстке випромінювання.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Не зовсім якби Ваш варіант, але .... В кімнаті (останній поверх, кутова кімната, зверху в кутку колись був грибок - квартиранти грілись паром із ванни :lol:), але це стіна була - то випалював паяльною лампою, пока не почала бетонна панель лущитись, потріскувати, штукатурку в цьому місці теж зчичав до цегли, тобто добряче прогрівав всю площу де був грибок, пізніше як охолонуло, обробив 2 рази добряче звичайною (вже не памятаю назву) антигрибковою грунтовкою, на слідуючий день прогрунтував 2 рази ще звичайною грунтовкою, пока (вже років з 8-10) дякувати Богу сухо. Ще правда пізніше добавив батареї опалення на іншу стіну (думка була й взагалі закільцювати трубою опалення всю стіну якби штробою, знизу і над стелею, але допомогло й так ...) Бажаю знайти правильний вихід із ситуації і удачі

Опубліковано
On 08.04.2017 at 10:51, Zerotul сказано:

АП. Есть в Луцке какие то конторы, которые занимаются топиком?

нажаль. Принаймні я точно не бачив. Цим займаються, фактично, будівельники.

Схема приблизно така:

на місці ураження збити всю штукатурку (і навіть більше).

Пропалити паяльною лампою (або іншим чимось гарячим) місце ураження, щоб вбити спори і корені.

Обробити протигрибковими препаратами.

Заштукатурити по новому.

В процесі "лікування" шукати причину виникнення: підтікає труба в стіні чи в підвалі. Мокріє стіна через зміщену точку роси і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...