Otto Kreer Опубліковано 20 Січня, 2016 в 13:58 #1 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 13:58 Всі напевне вже не раз бачили і певне звикли до особливостей черг в відділеннях Ощадбанку. Наприклад працює три каси а черга ніби одна, бабусі ввели принцип - я стою скрізь де швидше підійде черга. Ладно, Ощадбанк, старенькі люди, хай.. Сьогодні те ж саме побачив на Новій Пошті 10-те відділення, працює три оператора, біля них по ОДНОМУ клієнту а на самому вході, мішаючи ввійти-вийти, черга з ТРЬОХ чоловік і бабуся керує що черга загальна. Хто запровадив цю дебільну традицію !
Ko3bMa Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:16 #3 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:16 Герр Отто, бабуся - працівник відділення? Якщо ні, то нехай собі керує, а я б зайняв будь-яку чергу до оператора.
vampirich Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:22 #4 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:22 хз. на 11 відділені така сама фішка - загальна черга. Причому це озвучував завідуючий відділенням Може щось в цьому і є - якщо одне "віконце" застрягає через те що хтось там щось довго не може розібратися то якщо саме ви в черзі до того віконця то не доведеться дохолєри чекати
brovko Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:26 #5 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:26 Це ж треба як вчасно ця тема трапилась... Тільки вчора була в Ощадбанку (два рази), стояла в черзі. Прийшла в першій дня - 50хв. вистояла і жодного результату, окрім втрачено часу і зіпсованих нервів. Було 5 людей переді мною, і якраз на на мені черга зупинилась (касир пішла на обід, хоча в робочий час добрих 20хв. її не було на робочому місці). Ті бабусі і справді бігають по всіх чергах, а ще невідомо скільки десь чекає і приходять якраз, коли думаєш, що от нарешті вже дочекався. Вдруге в той самий день прийшла під вечір, черги менші, але бардак той же. Можна всіх зрозуміти - і бабусь, і що обід в людей, але ж у людей, котрі чекаю в черзі теж певно обід і час не безмежний!!!!!
nickel Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:29 #6 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:29 А мені єдина черга подобається більше ніж декілька дрібних.
Deemon Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:40 #7 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:40 Приходьте вранці у %SERVICENAME% або ввечері, буде пусто - хоч футбола грай.
vitiosa Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:44 #8 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:44 кошмар, бабулі вже добрались і до нової пошти ....
brovko Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:47 #9 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 14:47 Черга, яка вона не була - це бардак...
keepo Опубліковано 20 Січня, 2016 в 20:23 #10 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 20:23 Загальна черга це правильно - на нп може людина перед вами стати і відправляти 10-15 посилок. а так в порядку приходу на віділення. але це якщо та черга нормально оформлена.
vetalforever Опубліковано 20 Січня, 2016 в 20:23 #11 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 20:23 5 годин тому, brovko сказано: Це ж треба як вчасно ця тема трапилась... Тільки вчора була в Ощадбанку (два рази), стояла в черзі. Прийшла в першій дня - 50хв. вистояла і жодного результату, окрім втрачено часу і зіпсованих нервів. Було 5 людей переді мною, і якраз на на мені черга зупинилась (касир пішла на обід, хоча в робочий час добрих 20хв. її не було на робочому місці). Ті бабусі і справді бігають по всіх чергах, а ще невідомо скільки десь чекає і приходять якраз, коли думаєш, що от нарешті вже дочекався. Вдруге в той самий день прийшла під вечір, черги менші, але бардак той же. Можна всіх зрозуміти - і бабусь, і що обід в людей, але ж у людей, котрі чекаю в черзі теж певно обід і час не безмежний!!!!! Працівники (касири) Ощада мають працювати згідно робочого графіку, в якому,доречі, обіду немає. Раджу звернутися на гарячу лінію - більш таких "обідів" не повториться. п.с. Напишіть мені, що не вийшло в пп, може спробую допомогти.
Shkoder Опубліковано 20 Січня, 2016 в 21:32 #13 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 21:32 я за загальну чергу. а оця "лоторея", як на гіфці Жені – це дійсно совок, да
Antiphase Опубліковано 20 Січня, 2016 в 22:08 #14 Опубліковано 20 Січня, 2016 в 22:08 33 минуты назад, Shkoder сказал: я за загальну чергу. а оця "лоторея", як на гіфці Жені – це дійсно совок, да 100% за європу не скаж, а Польщі всі черги або електронні, або загальні і не разу в державній установі не бачив щоб хтось ліз нагло без колєйки, ну хіба біля ужонду по роботі з іностранцями )))
Zheny@ Опубліковано 21 Січня, 2016 в 06:41 #15 Опубліковано 21 Січня, 2016 в 06:41 Ми в ХХІ столітті живемо. Електронна черга - наше всьо. прийшов - дали автоматично номер. І коли твій номер на табло засвітився - підходиш до "віконечка" чи кабінета чи там куди вже. На НП (8-е відділення). Там часом 2 часом 3 працює спеціаліста. То завжди запитують відправити чи прийняти. І тоді направляють до потрібного віконечка. Якщо окремо переказ - то може бути 3-є. Як коли. Хоча швидкість їхньої роботи не порівняти із швидкістю роботи працівників Укрпошти. Де всі платять за квартиру і отримують (досі) готівкою пенсію. Власне у Ощадбанку через квартплату черга. Інакше б не було. Совок і черги - це зло! Цитувати Пенсионерка зашла в Сбербанк, увидела, что нет очереди и все 6 окошек работают, поняла, что здесь ловить нечего, и пошла скандалить в поликлинику..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.