Перейти до змісту

Ощадбанк & Нова Пошта

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всі напевне вже не раз бачили і певне звикли до особливостей черг в відділеннях Ощадбанку.

Наприклад працює три каси а черга ніби одна, бабусі ввели принцип - я стою скрізь де швидше підійде черга.

Ладно, Ощадбанк, старенькі люди, хай..

Сьогодні те ж саме побачив на Новій Пошті 10-те відділення, працює три оператора, біля них по ОДНОМУ клієнту а на самому вході, мішаючи ввійти-вийти, черга з ТРЬОХ чоловік і бабуся керує що черга загальна.

Хто запровадив цю дебільну традицію ! 

Опубліковано

Герр Отто, бабуся - працівник відділення? Якщо ні, то нехай собі керує, а я б зайняв будь-яку чергу до оператора.

Опубліковано

хз. на 11 відділені така сама фішка - загальна черга. Причому це озвучував завідуючий відділенням

Може щось в цьому і є - якщо одне "віконце" застрягає через те що хтось там щось довго не може розібратися то якщо саме ви в черзі до того віконця то не доведеться дохолєри чекати

Опубліковано

Це ж треба як вчасно ця тема трапилась...

Тільки вчора була в Ощадбанку (два рази), стояла в черзі. Прийшла в першій дня - 50хв. вистояла і жодного результату, окрім втрачено часу і зіпсованих нервів. Було 5 людей переді мною, і якраз на на мені черга зупинилась (касир пішла на обід, хоча в робочий час добрих 20хв. її не було на робочому місці). Ті бабусі і справді бігають по всіх чергах, а ще невідомо скільки десь чекає і приходять якраз, коли думаєш, що от нарешті вже дочекався. Вдруге в той самий день прийшла під вечір, черги менші, але бардак той же.

Можна всіх зрозуміти - і бабусь, і що обід в людей, але ж у людей, котрі чекаю в черзі теж певно обід і час не безмежний!!!!!

Опубліковано

Загальна черга це правильно - на нп може людина перед вами стати і відправляти 10-15 посилок. а так в порядку приходу на віділення. але це якщо та черга нормально оформлена.

Опубліковано
5 годин тому, brovko сказано:

Це ж треба як вчасно ця тема трапилась...

Тільки вчора була в Ощадбанку (два рази), стояла в черзі. Прийшла в першій дня - 50хв. вистояла і жодного результату, окрім втрачено часу і зіпсованих нервів. Було 5 людей переді мною, і якраз на на мені черга зупинилась (касир пішла на обід, хоча в робочий час добрих 20хв. її не було на робочому місці). Ті бабусі і справді бігають по всіх чергах, а ще невідомо скільки десь чекає і приходять якраз, коли думаєш, що от нарешті вже дочекався. Вдруге в той самий день прийшла під вечір, черги менші, але бардак той же.

Можна всіх зрозуміти - і бабусь, і що обід в людей, але ж у людей, котрі чекаю в черзі теж певно обід і час не безмежний!!!!!

Працівники (касири) Ощада мають працювати згідно робочого графіку, в якому,доречі, обіду немає. Раджу звернутися на гарячу лінію - більш таких "обідів" не повториться.

п.с. Напишіть мені, що не вийшло в пп, може спробую допомогти.

Опубліковано
33 минуты назад, Shkoder сказал:

я за загальну чергу. а оця "лоторея", як на гіфці Жені – це дійсно совок, да

100% за європу не скаж, а Польщі всі черги або електронні, або загальні і не разу в державній установі не бачив щоб хтось ліз нагло без колєйки, ну хіба біля ужонду по роботі з іностранцями )))

Опубліковано

Ми в ХХІ столітті живемо. Електронна черга - наше всьо. прийшов - дали автоматично номер. І коли твій номер на табло засвітився  - підходиш до "віконечка" чи кабінета чи там куди вже.

На НП (8-е відділення). Там часом 2 часом 3 працює спеціаліста.  То завжди запитують відправити чи прийняти. І тоді направляють до потрібного віконечка.

Якщо окремо переказ - то може бути 3-є. Як коли.

Хоча швидкість їхньої роботи не порівняти із швидкістю роботи працівників Укрпошти. Де всі платять за квартиру і отримують (досі) готівкою пенсію.

Власне у Ощадбанку через квартплату черга. Інакше б не було.

Совок і черги - це зло!

Цитувати

Пенсионерка зашла в Сбербанк,

увидела, что нет очереди и все 6 окошек работают,

поняла, что здесь ловить нечего,

и пошла скандалить в поликлинику..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...