Перейти до змісту

PC vs. PS4 vs. XboxOne

romaxa11

97 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну в общем как я и предсказывалл

http://shazoo.ru/2016/03/01/37495/microsoft-obyavila-o-sliyanii-xbox-one-i-pc

Цитувати

Глава Xbox-подразделения Фил Спенсер официально объявил о планах Microsoft по слиянию PC и Xbox One в единую экосистему, способную запускать Universal Windows Applications (сокращенно UWA) — универсальные приложения для Windows. Также в будущем компания намерена сделать Xbox гораздо более похожим на традиционный PC, наделив консоль возможностью апгрейда железа.

Во время пресс-конференции в Сан-Франциско Спенсер заявил, что в ближайшем будущем работа над универсальной Windows-платформой, которая позволит создавать приложения для запуска не только на PC, но и на Xbox One, планшетах, а также смартфонах, станет основным приоритетом компании. Фил объясняет, что данный анонс является кульминацией той стратегии, которую Microsoft начала реализовывать на практике еще в начале 2015 года, когда компания объявила о планах выпустить приложение Xbox на PC и смартфонах.

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
10 годин тому, Zerotul сказано:

Ну в общем как я и предсказывалл

http://shazoo.ru/2016/03/01/37495/microsoft-obyavila-o-sliyanii-xbox-one-i-pc

Чудово, якщо можна буде абгрейдити консолі, значить пк помре.

Опубліковано
26 хвилин тому, alexvvv сказано:

Как говорят в этих ваших интернетах-ЛОЛ.

Ну во-первых- не консоли, а только хбох и то в далекой перспективе

Во-вторых ПК имеет много своих ниш, которые консолькам не по зубам-ммо, мобы, РТС,ФПМ,половина видов РПГ итд итп.

В третьих- ПК кроме гейминга имеет кучу функционала, а как признались сами мелкомягкие 40% их геймеров это обитатели ПК.

Кстати, от этой новости очень бугуртят поклоники хуана, а не ПК бояре коим ты так скоропостижно пророчишь смерть.

ПС:

Если будет слияние ПК и хуан комьюнити, то почему то мне кажется что все дружно пересядут на клаву с мышкой и в этом случае Плойка не будет продаваться выпуская поло\тора эксклюзива в год.

Опубліковано

Грубо кажучи, все йде до того, що microsoft буде випускати пк із лейбою xbox :) Зараз грань між консолью і пк щораз більше стирається, особливо із переходом на x86. 

Опубліковано
3 годин тому, alexvvv сказано:

Скоріше навпаки: чому по вашому затіяли цю процедуру -  у консолей немає майбутнього. Ось і акуратно зливають, під лозунгом  "слияния ".

Особисто моя думка - консолі почали виробляти як продовження приставок типу сега і денді, прості у використанні, дешевші за ПК. А зараз це уже не актуально.

Опубліковано
1 година тому, romaxa11 сказано:

вони і зараз прості у використанні і дешевші за ПК)

Проще и в функционале уже. Заядлый игроман консольщик компенсирует низкую стоимость консоли дорогими консольными играми.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну що можу сказати. Включив Фоллаут 4, Вольфенштейн останній і тугач взяв, бо Бетезда застряла концептуально в 20-му столітті і дивлюсь в 21-ше не збирається. Лара Крофт - фіг знати, чогось слабеньке і неципляюче. А от Ордер 1886 - згідний, геймплей дуже обмежений і це більше кіно ніж гра, але моменти з перестрілками, де дозволяють рухатись і стріляти))), досить цікаві, а графіка настільки реалістична, з усіма бліками, тінями що відчуття фільму не покидає. Короче це точно не провал, просто не зовсім гра і таку графу я ще не бачив. Оце дійсно вартує. Навіть Бетмен їй програє. Загалом почала подобатись.

п.с. це я для консолефагів написав, поки пкбоярє втикають в фоллаут 4))))))))))))

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
В США установлен мировой рекорд по прохождению игры Mario (ВИДЕО)
134524.jpg

Американский геймер и программист с ником Darbian установил новый мировой рекорд по прохождению игры Mario. Мужчина справился со всеми заданиями менее, чем за пять минут, передает «Корреспондент».

При этом известно, что всего мире насчитывается лишь 8 геймеров, которым удалось потратить на прохождение игры Mario менее пяти минут.

Darbian’у удалось пронестись по уровням Mario за 4:57.260 и улучшить свой предыдущий рекорд на 200 миллисекунд.

Геймер в течение месяцев тренировался, чтобы добиться такого внушительного прогресса. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 17.01.2016 at 11:30, Zerotul сказано:

Посмотрим что будет с играми на 12 ДиректХ-обещают омг прирост и много блаблабла, хотя я лично ставлю на Вулкан.

Як ми бачимо у DX12 Nvidia навіть починає працювати повільніше :)

145950436379jEKuNgdA_4_1.gif

Опубліковано

Однозначно краще буде спеціалізоване рішення, тобто SONY PS4.

Можна довго тріпатися про те що комп універсальний, ігри крадені і фпс більше, до тєлєка мля дотягнути і т.п. Але це ніфіга ні разу не поб'є ексклюзивні ігри та комфорт.

Тут як з iphone і відроїдофілією... правда в кожного своя.

Опубліковано
16 годин тому, case_l сказано:

Розробники doom4 грають на ps4

Все-продаю свой комп и пересаживаюсь на плойку, ведь такие достойные люди играют Дум на плойке.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ну що сказати Uncharted 4 - нереальна бомба. Я не знаю коли його сонька випустить для ПК, тому просто сприйміть на віру.))) 

Опубліковано

Шкода))))))) Справа в тому, що я не геймер, впринципі. Якщо мене гра не зацепить дуже крутим (небанальним) сюжетом зі старту, то ту гру я зіграю. Така гра для мене ГТА5 і така ж сама, тільки набагато драйвовіша і з нереально крутою графою і геймплеєм - Uncharted4. Це щось нереальне, коли хочеш просто глянути на рівень графи і що там взагалі з геймплеєм і відразу -4 години власного життя) Однозначно настільки бомба, що після неї ну дуже важко буде чимось здивувати ще довго. Кажуть що останній Дум претендує на гру року - я в ауті. В порівнянні з анчаретером - це маріо по смисловій нагрузці, гарфіці. На жаль з поряд з ним всі ігри будуть виглядати убого ще тривалий час.

Опубліковано

The Last Of Us грався ? ті ж чувакі робили що і Uncharted 4

Та і попередні частини Uncharted теж драйвові

Після таких ігор питання "на чому гратися ?" не повинно підніматися впринципі

Опубліковано
6 годин тому, Соромітник сказано:

The Last Of Us грався ? ті ж чувакі робили що і Uncharted 4

Та і попередні частини Uncharted теж драйвові

Після таких ігор питання "на чому гратися ?" не повинно підніматися впринципі

Из-за полторы игры выбирать платформу? 

Консольный рынок и так валится в "ежегодные апдейты железа" и "одна платформа для пк и хуана, которая заставит вас плакать". А потом еще Ниндендо ворвется со своим НХ.

Опубліковано

Зеротул, не ігри, а Ігри. Це просто потрібно бачити, погеймплеяти, відчути красу пейзажів, далеку промальованість контурів, природні рухи персонажів без натяку на пластмасовість. Все настільки заблансовано шо піпєц.  The Last Of Us я наприклад видалив після півгодинної спроби пограти в цю ігру року - ну не вставила вона мене, попередні Uncharted я також не буду грати бо після рівня 4-го вони просто не підуть, а я не фанат і не геймер. Я більше ігровий естет. Можна тішитись ПК чи хуаном, але без 4-го анчартеда - це як формула-1 в музеї. Соньці вдалось практично неможливе, рівень цієї гри буде недосяжний ще пару років. І що дивує, як вони змогли на такій якості і рівні втілити довгий сюжет. У гри 22 сюжетні розділи. Купа різних ландшафтів, всі досконалі і глибокі. Глянь на рейтинг по різних агенствах: більшість 9/10. Де ще є зараз така гра? Якщо ми говоримо про залізо, то тюн ПК необмежений на відміну від консолі, але нафіг геймерський компютер без крутих ігор?

Опубліковано

On 21.05.2016 at 18:32, romaxa11 сказано:

Ну що сказати Uncharted 4 - нереальна бомба. Я не знаю коли його сонька випустить для ПК, тому просто сприйміть на віру.))) 

Ще варто спробувати journey та  god of war3

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...