Перейти до змісту

Продам земльні ділянки в Pованцях (1 лінія до річки)

chukatabra

Рекомендовані повідомлення

Цитата

Это низкие грунтовые воды..если что :) причем там дамба?? слышал такую вещь как мелеорация ??? во во

ануну  нагадйте но мені шо таке меліорація?!!!!!

П.С. перед тим як шось писать категорично рекомендую прочитать вікі...

П.С.С. маю таку "штуку" пластикову яка називається дипломом в кількості 2 шт....

1 шт називається Диплом  Бакалавра (спеціальність лісове та садово-паркова господарстово)

2 шт називається Диплом Спеціаліста (спеціальність садово-паркове господарстово)

П.С.С. я в парку Лесі Українки майже кожен день був, тай і багато курсових в мене було по тому об"єкту.... 

так шо там за предмет спору?!!

П.С.С.С. про диплом, як "штука", то малось на увазі по приколу, шоб не було на підставі цього всякого роду провокацій....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Nokian

100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в цьому році дамби не буде, й в наступному теж – інфа 100%. хіба самі власники сплатять гроші на її побудову, але ж розуміємо, що це не по $1000, а суми на порядок більші. так шо готуйте сваї, високий паркан та, звичайно, човен ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Shkoder

откуда инфа ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з різних джерел. цікавився питанням восени, бо мав потребу. нажаль в жодних планах короткострокової розбудови чи реконструкції міста дамби немає, як і меліорації берегової зони. але, якщо щось змінилося, та існує інформація з офіційних джерел про те, що є затверджені плани, виділені гроші, тощо.. звичайно, інвестиційна привабливість тих ділянок значно зростає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я  про ту дамбу  чую вже з 2008  року , мій  товариш чуть не купив  в Рованцях на заплаві ділянку, на той час 6000 уо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...