Гість rl72 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 20:46 #376 Опубліковано 9 Жовтня, 2017 в 20:46 2 годин тому, igorgame сказано: Ну як маленькі Факти співставте, для прикладу, і якась картина буде: будинок де стрилянина рік-два тому була, будинок де машина горіла... мало? Це те, що на широкий оглас попадало. будинок, біля якого Лапін пукнув - три... і так можна продовжувати логічний ланцюжок
zaHARE Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 08:59 #377 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 08:59 14 часов назад, igorgame сказал: Ну як маленькі Факти співставте, для прикладу, і якась картина буде: будинок де стрилянина рік-два тому була, будинок де машина горіла... мало? Це те, що на широкий оглас попадало. ТОбто конкретики не буде.
difoto Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 13:34 Автор #378 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 13:34 18 годин тому, igorgame сказано: будинок де стрилянина рік-два тому була, будинок де машина горіла... мало? бгг, це один і той самий будинок, де проживає близька йому людина
yu2007 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 17:39 #379 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 17:39 8 hours ago, zaHARE said: ТОбто конкретики не буде. Конкретика: Розжився у 2016 році "собачою будкою" в Липинах по 250 доларів за квадрат. При цьому особисто, а не через успішну бізнесвумен і водночас невістку)) пруф
igorgame Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 18:29 #380 Опубліковано 10 Жовтня, 2017 в 18:29 4 часа назад, difoto сказал: це один і той самий будинок Ну от ще одне підтвердження як місцеві "адвокати" схожі на свого депутата - бре...обманюють аж комірець загортається! Стрілянина на Арцеулова, а машина на Чорновола - один будинок - правда? Мовчали б вже і не підставлялись!!! Вся інфа у неті, при бажанні, а вони так паляться аж з трусів вискакують за того депутата, мабуть добре платить...
difoto Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 05:10 Автор #381 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 05:10 Очєнь дєньгі нада, викручуюсь як можу. А ще мене веселить, як після кожного "захисту" Лапіна вспливають отакі народні месники і несуть лайно відрами
ForZa Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 05:31 #382 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 05:31 19 минут назад, difoto сказал: вспливають отакі народні месники і несуть лайно відрами Ну звісно... ті хто правду говорять - вони лайно "носять" Як це по депутатськи і по темі стрибок у сторону Досить! З вами все зрозуміло, не має сенсу продовжувати цю дискусію - ЧАО!
difoto Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:31 Автор #383 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:31 58 хвилин тому, ForZa сказано: не має сенсу продовжувати цю дискусію - ЧАО! Мінус один. Хто наступний?
TRD Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:32 #384 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:32 1 година тому, difoto сказано: Очєнь дєньгі нада, викручуюсь як можу. А ще мене веселить, як після кожного "захисту" Лапіна вспливають отакі народні месники і несуть лайно відрами Нема дєнєг а Насті купив Логана з салону Ах і да ше навєрно субсидію і маєш Вам вже ніхто ніколи неповірить, бо всі знають , що таке попасти в раду, і які там суми на комітетах ходять ще з юлькіних часів....
difoto Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:40 Автор #385 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:40 2 хвилин тому, TRD сказано: Нема дєнєг а Насті купив Логана з салону Ах і да ше навєрно субсидію і маєш Вам вже ніхто ніколи неповірить, бо всі знають , що таке попасти в раду, і які там суми на комітетах ходять ще з юлькіних часів.... Карамба, вся твоя суть в тому, що ти зі своїм IQ шестирічної дитини отримуєш з пальця уривки інформації і розтрублюєш на загал, ніби знаєш усе з перших вуст, "інфа 100%". І про квартири Лапіна, і про фінансування Самооборони, і про які суми на комітетах ходять. Насті Логан видала фірма, де вона працює, а тебе вже жаба задушила?
TRD Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:42 #386 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 06:42 6 хвилин тому, difoto сказано: Карамба, вся твоя суть в тому, що ти зі своїм IQ шестирічної дитини отримуєш з пальця уривки інформації і розтрублюєш на загал, ніби знаєш усе з перших вуст, "інфа 100%". І про квартири Лапіна, і про фінансування Самооборони, і про які суми на комітетах ходять. Насті Логан видала фірма, де вона працює, а тебе вже жаба задушила? і куди пристороїлась , коли в мєнтовку непопала? Уровєнь твоєї брехні уже перешагнув 200%. Яке там може бути фінансування самооборони, клуб самодурів, дімуля узбагойся, он дурко Хведчак пішов, на фейс рекламомєйкєр, в Атаку Гузя, я угарав цілий вечір як то побачив
zaHARE Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 07:54 #387 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 07:54 14 часов назад, yu2007 сказал: Конкретика: Розжився у 2016 році "собачою будкою" в Липинах по 250 доларів за квадрат. При цьому особисто, а не через успішну бізнесвумен і водночас невістку)) пруф Стапе,побачив одну квартиру 40м.кв. придбану за депутатства(все інше в декларації куплене до того,що доводить,що Лапін не був голим і босим,як наприклад Ляшко чи Найем),а говорили,що їх декілька? ТО інфа про інші буде оприлюдена? ЗІ: до Лапіна ніякого відношення не маю,просто хочу розібратись для себе.
TRD Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 08:19 #388 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 08:19 28 хвилин тому, zaHARE сказано: Стапе,побачив одну квартиру 40м.кв. придбану за депутатства(все інше в декларації куплене до того,що доводить,що Лапін не був голим і босим,як наприклад Ляшко чи Найем),а говорили,що їх декілька? ТО інфа про інші буде оприлюдена? ЗІ: до Лапіна ніякого відношення не маю,просто хочу розібратись для себе. Лапін як і Гузь це не індивідуальні особи, це люди партії Кулі в лоб, яка відома своєю тотальною корумпованістю і наповненістю людьми з кримінальним минулим, яка під парасолею прикриття війни, продовжує тупо сосати бабло з країни, про це вам діма не скаже і не скаже хто рангом повише просував цих двох. І яка предвиборча компанія бутафорська була. Про Лапіна вся правда схована в айдарі як насправді він там "воював" і чому успішний юрист з корумпованої родини раптом став "патріотом". Отой конфлікт на сході став багатьом білетом в раду. А гузь в політиці довше за лапіна він тримає баланс інколи хоч і теж в провладній партії, він такі сильні заяви і таку брехню як ляпін не валить, це політик зі стажом він знає де треба говорити а де краще помовчати, але і гузь і лапін вже на кармані сидять, і це вже не індивідуальні особи. В нашій країні все розкривається перед виборами і після виборів, тому їх так бояться робити, бо при нормальних виборах оця політична шушера, в одностроях, лжевояки, лже патріоти зникнуть уже вмить. Лапін і гузь це проповідники генеральної лінії партії, вони ніколи не голосують і не ініціюють кардинальні системні закони, як то зміна виборчого законодавства, чи зменшення повноважень президента, закон про імпічмент президента, нормальний закон про деолігархізацію, декомунізацію і люстрацію , лише голосують за провладні фейкомьотні закони-"реформи". А в Україні повно, "держ чинуш" "політиків" виховані в совковій системі, і батьками які були при патрії завжди і при блаті, і тому такі люди і породили корупцію в країні величезних маштабів.
ForZa Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 10:06 #389 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 10:06 1 час назад, TRD сказал: про це вам діма не скаже і не скаже хто рангом повише просував цих двох А що тут казати? Гуся Мартиненко підібрав і сунув ну і на тій хвили Гусь Мартину порадив ще і Лапіна захопити! А хто такий той сірий кардинал Мартиненко - давно відомо! Під колпаком Швейцарських правоохоронців давно і ті вимагають його притягнути за фінансові оборутки на сотні мільйонів доларів - от хто покровитель таких депутатів! Так що щось казати про них , то марно витрачати час, вони лише перед виборами "з і для людей", а все інше, то набивання кишень!!!
zaHARE Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 13:19 #390 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 13:19 1 час назад, TRD сказал: Лапін як і Гузь це ................................ Багато букв нічим не підкріплених.Я просив факти. Я знаю чудово,що в парламент списками пройшло купа нехороших людей. І пересічному електорату розібратись майже неможливо.Але окремі "патріоти" вже чітко спалились не тільки на неймовірних статках ,а й на голосуванні за потрібні закони. Я вже зрозумів майже всю партію Самопоміч,ось Левченко зашкварився на днях та й вся Свобода,в принципі(хоча це було зрозуміло відразу після Майдану,коли "Свобода" злила все,що можна злити).А от по голосуванню Лапіна в мене питань найменьше.
sergkots Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 13:45 #391 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 13:45 24 хвилин тому, zaHARE сказано: Я просив факти. 24 хвилин тому, zaHARE сказано: Я вже зрозумів майже всю партію Самопоміч,ось Левченко зашкварився на днях та й вся Свобода,в принципі Можна теж факти? Я хочу зрозуміти, що не так, побачити логічний ланцюжок такого висновку.
zaHARE Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:10 #392 Опубліковано 11 Жовтня, 2017 в 14:10 17 минут назад, sergkots сказал: Можна теж факти? Я хочу зрозуміти, що не так, побачити логічний ланцюжок такого висновку. Я ж чітко написав- Цитата Але окремі "патріоти" вже чітко спалились не тільки на неймовірних статках ,а й на голосуванні за потрібні закони. Якшо питання по Левченку,то причина спроби зриву за визнання роїсі агресором криється в його громадянстві тої ж самої раїсі. Брехня про пункти закону,яку розповсюджувала Свобода.Не голосування всієї самопомочі і її опозиція практично до всіх реформ і відсутність власних чітких проектів реформаторських законів. І фактичне злиття з "Укропом" . І т.д Хоча як я й написав,мені до дупи на даному етапі хто там що говорить і що купує,я відкриваю поіменне голосування і роблю свої висновки.Шкода,що пенсіонери так не роблять.Бо ж знову виберуть популістів,які їх же і обдеруть.
sergkots Опубліковано 19 Жовтня, 2017 в 17:49 #393 Опубліковано 19 Жовтня, 2017 в 17:49 Як Лапін голосував за нову виборчу систему? Хтось вже дивився?
sergkots Опубліковано 20 Жовтня, 2017 в 10:37 #394 Опубліковано 20 Жовтня, 2017 в 10:37 16 годин тому, sergkots сказано: Як Лапін голосував за нову виборчу систему? Хтось вже дивився? http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15122
jurgen007 Опубліковано 5 Січня, 2020 в 20:27 #395 Опубліковано 5 Січня, 2020 в 20:27 Колишній депутат від БПП, ветеран АТО, який за 2 місяці перебування став там грозою псковскіх десантників /з його слів/, отримав від Волинського військкомату на Новий Рік одноразову допомогу у майже півмільйона гривень, цікаво скільки отримали інші учасники АТО, яких він постійно згадує як "моЇ побратими"? https://www.depo.ua/ukr/politics/eksdeputat-lapin-otrimav-vid-viyskkomatu-mayzhe-pivmilyona-griven-zmi-202001051090425
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.