vaz75 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 11:15 Поділитися #1 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 11:15 Чогось люди стидаються це робити, краще ж в неті запостити , що ось, які копи "какундрики". Без образ)))))Це частина гнилого українського менталітету Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тарас23 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:12 Поділитися #2 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:12 Розумію, чистий центр, всі діла, але в мене офіс напроти "сонечка", я можу машину поставити у двір, але тоді я гірше зроблю тим людям, що там живуть. А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Savage Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:25 Поділитися #3 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:25 А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш?По-твоєму, на роботу на машині їздять тільки мажори? В наш час авто - не така вже і розкіш. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amar Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:37 Поділитися #4 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:37 А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш?Можу, але тоді держава недорахується немаленьких податків. Я підприємець і авто вирішальний засіб у мої роботі. А судячі з ходу ваших думок, ви як раз серед тих, хто потребуєте підтримки таких "ненормальних" як я Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Selbeor Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:44 Поділитися #5 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:44 Розумію, чистий центр, всі діла, але в мене офіс напроти "сонечка", я можу машину поставити у двір, але тоді я гірше зроблю тим людям, що там живуть. А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш? А що люди які їздять на роботу машиною не нормальні?! Аууу...ви чаво?! Це з серії "Наши люди в булошную на такси не ездят". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:47 Поділитися #6 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:47 оффтопимо тут,а не в цій темі:http://board.lutsk.ua/topic/190381-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%86%D1%96%D1%8F-%D1%83-%D0%BB%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA%D1%83-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B3%D1%83%D0%BA%D0%B8/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:54 Поділитися #7 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 13:54 Розумію, чистий центр, всі діла, але в мене офіс напроти "сонечка", я можу машину поставити у двір, але тоді я гірше зроблю тим людям, що там живуть. А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш? А що люди які їздять на роботу машиною не нормальні?! Аууу...ви чаво?! Це з серії "Наши люди в булошную на такси не ездят". якщо немає місця для паркування для вело\авто - не їдь в це місце і вимагай у власника дбати про пакувальні місця а то як офісний центр будувати то всі охочі - а як інфраструктуру зробити - фіг там Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тарас23 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 14:27 Поділитися #8 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 14:27 А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш?Можу, але тоді держава недорахується немаленьких податків. Я підприємець і авто вирішальний засіб у мої роботі. А судячі з ходу ваших думок, ви як раз серед тих, хто потребуєте підтримки таких "ненормальних" як яЯкщо нема місця для парковки то це не причина порушувати закон. Ставай там де є місце, я ж не викидаю сміття де мені зохочется бо тут нема смітника, а іти до найлижчого 20м. нехочу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Amar Опубліковано 7 Січня, 2016 в 18:59 Поділитися #9 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 18:59 А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш?Можу, але тоді держава недорахується немаленьких податків. Я підприємець і авто вирішальний засіб у мої роботі. А судячі з ходу ваших думок, ви як раз серед тих, хто потребуєте підтримки таких "ненормальних" як яЯкщо нема місця для парковки то це не причина порушувати закон. Ставай там де є місце, я ж не викидаю сміття де мені зохочется бо тут нема смітника, а іти до найлижчого 20м. нехочу.Ви ж навіть не вчиталися в те що я писав, я не проти лишніх триста метрів пройтись і не закликаю всіх порушувати закон і паркуватись там. Я писав про невідповідність вимог до реальної обстановки. Сперечатись з вами не буду, бо ви читаєте текст, а суті не бачите і починаєте хамити.ПіСі культура починається не тільки з вміння не викидати сміття поза смітник, але й не хамити ближньому(хочаб) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 7 Січня, 2016 в 19:46 Поділитися #10 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 19:46 Тарас23, слухай хлопче, судячи з твого ніку, ти ще молодий і можливо не маєш свого авто, я наприклад у 23 роки ще не мав машини, ще тільки заробляв...Так ось що я тобі хочу сказати, що в більш зрілому віці мати авто і їздити на ній куди тобі потрібно, включаючи роботу - ЦЕ НОРМАЛЬНО. І да, не хами людям, навіть якщо це інтернет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тарас23 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 19:46 Поділитися #11 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 19:46 А приїхати на роботу маршруткою, як нормальні люди, не можеш?Можу, але тоді держава недорахується немаленьких податків. Я підприємець і авто вирішальний засіб у мої роботі. А судячі з ходу ваших думок, ви як раз серед тих, хто потребуєте підтримки таких "ненормальних" як яЯкщо нема місця для парковки то це не причина порушувати закон. Ставай там де є місце, я ж не викидаю сміття де мені зохочется бо тут нема смітника, а іти до найлижчого 20м. нехочу.Ви ж навіть не вчиталися в те що я писав, я не проти лишніх триста метрів пройтись і не закликаю всіх порушувати закон і паркуватись там. Я писав про невідповідність вимог до реальної обстановки. Сперечатись з вами не буду, бо ви читаєте текст, а суті не бачите і починаєте хамити.ПіСі культура починається не тільки з вміння не викидати сміття поза смітник, але й не хамити ближньому(хочаб)Невідповіність вимог до реальної обстановки це недостатньо місць для паркування? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Polehan Опубліковано 7 Січня, 2016 в 22:18 Поділитися #12 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 22:18 жесть почалось, відношення і позиція деяких субєктів просто вражає... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 7 Січня, 2016 в 23:14 Поділитися #13 Опубліковано 7 Січня, 2016 в 23:14 Невідповіність вимог до реальної обстановки це недостатньо місць для паркування?в даному випадку біля Варшавки доволі багато на стоянках місць просто народу в падло пройтись і вибачте "до 1 місця на прввила". стара міліція просто не хотіла займатись парковкою і ПДР біля Варшавки їм краще було ховатись в кущах.Нарешті може поліція почне наводити порядок в місті і в державі. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 8 Січня, 2016 в 00:38 Поділитися #14 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 00:38 оті пріуси - електромобілі. але, наскільки я розумію, можуть перемикатись на пальне внутрішнього згорання? бо навряд чи електромобіль може потягатись з інжектором в перегонах.і чув, що працюючи на пальному, генератор заряджає акумулятор. хто знає чи це правда?до того ж, не уявляю коли вони заряджатись встигають. їх, здається, 18 на місто. не так уже і багато. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 01:26 Поділитися #15 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 01:26 оті пріуси - електромобілі. але, наскільки я розумію, можуть перемикатись на пальне внутрішнього згорання? бо навряд чи електромобіль може потягатись з інжектором в перегонах.і чув, що працюючи на пальному, генератор заряджає акумулятор. хто знає чи це правда?до того ж, не уявляю коли вони заряджатись встигають. їх, здається, 18 на місто. не так уже і багато.Хрєн його зна, але той ти копомобілв про . які писласолося вище. має обмеження на рух по швидкоті... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 8 Січня, 2016 в 05:57 Поділитися #16 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 05:57 оті пріуси - електромобілі. але, наскільки я розумію, можуть перемикатись на пальне внутрішнього згорання? бо навряд чи електромобіль може потягатись з інжектором в перегонах.і чув, що працюючи на пальному, генератор заряджає акумулятор. хто знає чи це правда?до того ж, не уявляю коли вони заряджатись встигають. їх, здається, 18 на місто. не так уже і багато. як то кажуть гугл наше всьо ) http://youtu.be/arFymcrwMAU Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 8 Січня, 2016 в 06:24 Поділитися #17 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 06:24 оті пріуси - електромобілі. але, наскільки я розумію, можуть перемикатись на пальне внутрішнього згорання? бо навряд чи електромобіль може потягатись з інжектором в перегонах.і чув, що працюючи на пальному, генератор заряджає акумулятор. хто знає чи це правда?до того ж, не уявляю коли вони заряджатись встигають. їх, здається, 18 на місто. не так уже і багато. як то кажуть гугл наше всьо ) http://youtu.be/arFymcrwMAU тобто основний тип палива у них, все-ж, бензин? ну і з маленьким двигуном вони не наздоженуть порушника ...сподобалась фраза у відео "Вам потребуется 200 килограмовый аккумулятор, чтобы произвести столько же энергии, сколько 1 литр бензина" )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 06:50 Автор Поділитися #18 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 06:50 Модери! Я розумію: свята і всього такоє. Але я точно пам'ятаю, що цієї теми не створював. Свавілля Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 8 Січня, 2016 в 07:33 Поділитися #19 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 07:33 Модери! Я розумію: свята і всього такоє. Але я точно пам'ятаю, що цієї теми не створював. Свавілля ти ще скаже що повідомлення не писав такого? ти оффтопив в темі про поліцію, оффтоп був виділений в окрему тему, так як твоє повідомлення було першим з відмічених - воно стало початком нової теми доступно пояснив? я розумію що свята і всьо такоє, але включайте ГОЛОВУ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 8 Січня, 2016 в 08:41 Поділитися #20 Опубліковано 8 Січня, 2016 в 08:41 нєєєєє, тут тільки оффтоп про поліцію!!! за відгуки про поліцію будуть тут банити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sirgo Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:10 Поділитися #21 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:10 А двигун в пріусах, повноцінний 1.8 літра. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Snap Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:44 Поділитися #22 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:44 Так, 1.8л, але потужність лише 99 к.с. А от коли досумувати потужність електродвигуна(60 к.с.), то вже виходить краще.А взагалі пріус має наступні характеристики:Максимальна швидкість, км/год: 180Час разгону до 100 км/ч, с: 10,4Що в свою чергу доволі не погано. Плюс в електродвигуна великий крутний момент. Тому всякі жигулі/ланоси і переважна більшість авто з двигунами об'ємом до ~1.6 л включно Пріусам цілком по зубах.Характеристики: http://toyota.autoua.net/prius/prius-2012/381578/Пруф на те, що таки їде: https://www.youtube.com/watch?v=Ng8tllv0djc Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:45 Автор Поділитися #23 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:45 ти ще скаже що повідомлення не писав такого? ти оффтопив в темі про поліцію, оффтоп був виділений в окрему тему, так як твоє повідомлення було першим з відмічених - воно стало початком нової теми доступно пояснив? я розумію що свята і всьо такоє, але включайте ГОЛОВУ нєєєєє, тут тільки оффтоп про поліцію!!! за відгуки про поліцію будуть тут банити Моя голова включена завжди, до твого відома. Повідомлення моє, а тема не моя. Офтоплю не лише я. А чужими руками жар загрібати певно весело, а? Не навиджу коли моїм ім'ям роблять чужі справи. Якщо вважаєш за необхідне, відкривай тему під своїм ніком, мені, якщо я порушив правила, дай попередження. Хай ця тема вже "сидить", але попрошу в подальшому такого не робити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:53 Поділитися #24 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 09:53 Моя голова включена завжди, до твого відома. Повідомлення моє, а тема не моя. Офтоплю не лише я. А чужими руками жар загрібати певно весело, а? Не навиджу коли моїм ім'ям роблять чужі справи.тоді ще раз включи Якщо вважаєш за необхідне, відкривай тему під своїм ніком, мені, якщо я порушив правила, дай попередження. так і зробив тема тема була створена, і в неї перенесені повідомлення але так як дата створення повідомлень дана "старішою" ніж створена тема - вони розмістились по зростанню і моє повідомлення стало "#6" так "борда" працює Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 10:03 Автор Поділитися #25 Опубліковано 9 Січня, 2016 в 10:03 Тест Пріус проти БМВ М3 на економічність за версією ТопГір (вибачте за мордерський ресурс, іншого не знайшов) Моя голова включена завжди, до твого відома. Повідомлення моє, а тема не моя. Офтоплю не лише я. А чужими руками жар загрібати певно весело, а? Не навиджу коли моїм ім'ям роблять чужі справи.тоді ще раз включи Якщо вважаєш за необхідне, відкривай тему під своїм ніком, мені, якщо я порушив правила, дай попередження.так і зробивтема тема була створена, і в неї перенесені повідомленняале так як дата створення повідомлень дана "старішою" ніж створена тема - вони розмістились по зростаннюі моє повідомлення стало "#6"так "борда" працює Ще раз повторюю, мозок в мене включено завжди, а ти поміркуй, чи маю я такі можливості переносу частин теми в інші теми, як ти, і чи можу я знати, як Борда в таких випадках працює? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.