Vyacheslav Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:19 #1 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:19 У соцмережах поширюється Бойкот Українців Coca-Cola після того, як у соцмережі Coca-Cola попросила пробачення у росіян за карту без криму та виклала виправлену версію де крим частина росії. Користувачі соцмереж також знайшли схожу карту й у Пепсі - отже питання - чи потрібно бойкотувати кока-колу ?
bublik007 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:34 #3 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:34 Пийте домашні компоти, і проблема відпаде сама собою)))))
taurus07 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:34 #4 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:34 дійсно. шо нам до того. можуть навіть писати шо путін наш президент і введи війська в Київ. основне шо у нас робота а їх теж можна зрозуміти, якось треба просувати марку на 1/6 суші
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:36 #5 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:36 А смисл??? Хватить і бойкоту товарів з кодом 460. Кока-кола, як і Пепсі виготовляються і в Україні, а це наші робочі місця.. і те що Кока-кола визнала анексію Криму пофіг?
taurus07 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:36 #6 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:36 Пийте домашні компоти, і проблема відпаде сама собою)))))кокакола непогано ржавчину знімає
MrVes Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:42 #7 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:42 Моя громадська позиція: я буду бойкотувати і Кока-Колу і Пепсі через їхнє сугубо меркантильне мислення! З.І. А те, що я не п'ю цю гидоту діло взагалі десяте.
Абдул-Хамид Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:52 #8 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:52 Бойкотуй не бойкотуй, все одно получиш ...... Луцький квас Бойкоти ці ні до чого не призведуть. Доки наша влада не візьметься за діло, толку не буде в цій країні!
MOTOROLLLA Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:52 #9 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:52 Моя громадська позиція: я буду бойкотувати і Кока-Колу і Пепсі через їхнє сугубо меркантильне мислення!З.І. А те, що я не п'ю цю гидоту діло взагалі десяте.Пробачте, чогось провела паралель приблизно з таким: Моя громадська позиція: я буду бойкотувати і ламборджині і бугатті через їхнє сугубо меркантильне мислення!З.І. А те, що я не маю грошей на цю гидоту діло взагалі десяте ))))Не ображайтесь, то жарт)
la20 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:53 #10 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:53 А ше так само на картах КРим ставили песі, адідас, нісан, форд. Чекаю підпалу всіх власників даних марок авто...........
AnimaNoir Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:55 #11 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:55 От дай нашим людям щось побойкотувати. А нічо що кока кола принесла вибачення, і пояснила що рекламу робила рос компані, яка і внесла зміни без їх відома. Пив і буду пити) Хоч наша кола і фігня...
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:56 #12 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 13:56 Пив і буду пити) Хоч наша кола і фігня... от такі в нас люди
MrVes Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:00 #13 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:00 )))) Не ображайтесь, то жарт)Я й не думав ображатись на жарт, власне, як і на Вас, що ви не розпізнали сарказм. Сам винен - тра смайлікі ставити...
AnimaNoir Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:12 #14 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:12 Пив і буду пити) Хоч наша кола і фігня... от такі в нас люди Не ми такі, життя таке. Я не бачу аналогів. Байкалу в нас нормального не має, квасу також... от і залишається.
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:21 #15 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:21 от так по трішки.... от так і по чуть-чуть.....
Соромітник Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:30 #16 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:30 вчора все ж побачив відео якого чекав цілий день якийсь свідомий все ж купив двушку коли і вилив в унітаз ЦЕ ПЕРЕМОГА лише так ми переможемо капіталістів і повернемо кримнаш P.S.: давайте будемо гавкати на всіх хто скаже правду про Крим, бо то вони винні а не ми.
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:38 #17 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:38 вчора все ж побачив відео якого чекав цілий день якийсь свідомий все ж купив двушку коли і вилив в унітаз Стаса Барецкого передивився P.S.: давайте будемо гавкати на всіх хто скаже правду про Крим, бо то вони винні а не ми.ну тоді навіщо тоді всі ці "телодвіженія"? змиритися з ситуацією і все?
Соромітник Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:40 #18 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:40 боюся сильно відійти від теми, але все ж запитаюся ну тоді навіщо тоді всі ці "телодвіженія"? які такі "тєлодвіженія" ? ...обсирання москалів в інтернеті ? відмова від коли ?
vaz75 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:41 #19 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:41 вчора все ж побачив відео якого чекав цілий день якийсь свідомий все ж купив двушку коли і вилив в унітаз ЦЕ ПЕРЕМОГА лише так ми переможемо капіталістів і повернемо кримнаш P.S.: давайте будемо гавкати на всіх хто скаже правду про Крим, бо то вони винні а не ми. Ти знаєш, і я вже взяв пляшку купленої коки і вже хотів вилити, Але уявив, що це я свої кровні за неї ВЖЕ заплатив і уявив, що це я гроші в унітах спускаю. Звісно, що бажання купувати ту колу відпало (хоч я і рідко купую її), а цю що лишилися заллю в чайник, накип відчищу. І шкода, ром прийдеться пити чистяком
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:43 #20 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:43 боюся сильно відійти від теми, але все ж запитаюся ну тоді навіщо тоді всі ці "телодвіженія"?які такі "тєлодвіженія" ? ...обсирання москалів в інтернеті ? відмова від коли ?хоча б не аплодувати картам Росії з Кримом
Соромітник Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:52 #21 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:52 а хто аплодує ? ти щось путаєшукраїнці як завжди мають два варіанта:1) можна змиритися з фактом;2) можна щось робити, хоча я вірю в приказку "після бою руками не махають" але, сцуко як завжди ми обираємо третій – нити що все погано, шкодувати за втраченою земелькою, обсирати всіх і вся в інтернеті, по телевізору та на кухніа щоб для вєрочкі не стало краще то ми ще на вибори ходимо і голосуємо так як голосуємо Винна Кока-Кола ? та полюбе P.S.: на цьому оффтопити перестаю. Звиняйте якщо завадив вашій ідилії.
Zevs_Isver Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:55 #22 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 14:55 Винна Кока-Кола ? та полюбев Кока-Коли був "провтик" чи "не провтик"... бо не вірю що по всій корпоративній драбині не знайшлося кому це побачити
sanbOK Опубліковано 6 Січня, 2016 в 15:08 #23 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 15:08 Через помилку (або нерозуміння ситуації) якогось чувака, що адмініструє сайт, рознесли срач по всім соцмережам. Народу явно нема чим зайнятись після свят.
MrVes Опубліковано 6 Січня, 2016 в 15:12 #24 Опубліковано 6 Січня, 2016 в 15:12 Ось одна із багатьох адекватних точок зору по темі: Assistant Prof Pope, в своем кропотливом научном труде, рассматривает все случаи экономических санкций с 1914 года и приходит к статистическому заключению - они не работают. Ни как рычаги для того чтоб заставить субъект санкций поменять свою политику, ни для того чтоб завершить военный конфликт. Они в большей мере просто приносят моральное и политическое удовлетворение. В свете кризиса вокруг Соке/Pepsi и других multinationals которые все два года лавируют на гране фола (примерно так как это делает Google показывая Крым то Российским то Украинским в зависимости от того где открывается их карта) - надо понимать разницу между бойкотом и запрещением, к которому призывают некоторые парламентарии. Бойкот, как общественное движение, имеет право на существование. Я не пью Coke потому что я его не люблю, и теперь готов это делать дальше по политическим причинам. Запрет, к которому призывают некоторые парламентарии, будет "an overkill" - или чрезмерной реакцией со стороны Украины. С экономической точки зрения, это не достигнет никакого положительного для страны результата. Не может себе Украина, самое бедное государство в Европе из которого идёт отток инвестиций, позволить себе вступать в экономические распри с multinationals. Парламент и кабмин должны работать над тем чтоб страна стала самой открытой и простой для ведения бизнеса в Европе, а не запрещать продукты и сервисы. Открытость и простота - это ключи к выходу из экономического кризиса и возвращения территории для страны. https://www.facebook.com/SashaBorovik/posts/10153849615908633?fref=nf
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.