Перейти до змісту

Проблеми з відеокартою (артефакти + висне)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А смисл гріти ?

Щоб попрацювала кілька днів? Чи спихнути комусь?  

Або заміна чіпа, або цілої відеокарти.

А цю на з\ч продати, на аукро.

Опубліковано
12 годин тому, flashmax сказано:

А смисл гріти ?

Щоб попрацювала кілька днів? Чи спихнути комусь?  

Або заміна чіпа, або цілої відеокарти.

А цю на з\ч продати, на аукро.

Якщо вона після прогріву працюватиме хай рік, то це погано? Часом нові менше працюють.

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

Якщо вона після прогріву працюватиме хай рік, то це погано? Часом нові менше працюють.

навряд чи, практика говорить про інше((

Опубліковано
36 хвилин тому, flashmax сказано:

навряд чи, практика говорить про інше((

Хто грів? Як грів? Якого вендора? (виробника). 

Купа "але".

мав клієнта - прожила після прогріву рік. В іншого місяць. Ще в одного досі працює (більше року).

І таки да. Краще 2-3-6-12 місяців на грітій і підзбирати гроші на нову (іншу) - аніж одразу купу грошей..

Опубліковано

В мене особисто карта 8800gts512 прогрівається раз у рік і працює далі. Головне щоб туди не лити флюс і не перегрівати вище 200 градусів

Опубліковано

Ну раз пішла така мова про прогріви, реболи, заміни BGA-чіпів то спитаю і я.

А чи є в Луцьку файні майстри які зможуть якісно і за адекватну ціну замінити відеочіп на ноутбучній материнці? І які взагалі ціни на таку процедуру?

Опубліковано
1 година тому, Litovets сказано:

А чи є в Луцьку файні майстри які зможуть якісно і за адекватну ціну замінити відеочіп на ноутбучній материнці? І які взагалі ціни на таку процедуру?

Відповів у приват. Щоб не казали,що реклама :)

Опубліковано
В 17.02.2016 at 14:20, Zheny@ сказал:

Відповів у приват. Щоб не казали,що реклама :)

І мені будь-ласка відпишіть, що за майстри і де)

Опубліковано

люди знаючі підскажіть, що вибрати замість вмираючої/прогрітої MSI GTX560TI по тих самих або трохи кращих характеристиках та надійності.

Опубліковано
3 хвилин тому, Sandro сказано:

люди знаючі підскажіть, що вибрати замість вмираючої/прогрітої MSI GTX560TI по тих самих або трохи кращих характеристиках та надійності.

За будь-якою картою треба дивитись, міняти термопасту, моніторити температуру,  щоб не перегрівалась, бо буде труп. 

Опубліковано
36 хвилин тому, alexvvv сказано:

За будь-якою картою треба дивитись, міняти термопасту, моніторити температуру,  щоб не перегрівалась, бо буде труп. 

це я зрозумів :) а вибрати що порадите в тому ж ціновому діапазоні?

Опубліковано
41 хвилин тому, Sandro сказано:

Ну, як показує практика, не такі вони і надійні ,як виявилося. :(

Хоча, своє відпрацювали на всі 100% хоча не так довго, як менші брати-сестри.

Аналог із АМД чи нВідія?

Я так зрозумів, що нВідія.  Якщо так, то бюджет би озвучили.

Але я б дивився в сторону звіра типу GTX570 (1.2Gb / 320bit) від 2000 до 2500

якщо дозволяє бюджет, то Gtx760 від 3000 і далі.

Або середній варіант - GTX660 - десь 2500

Опубліковано
3 годин тому, Zheny@ сказано:

Аналог із АМД чи нВідія?

Я так зрозумів, що нВідія.  Якщо так, то бюджет би озвучили.

Але я б дивився в сторону звіра типу GTX570 (1.2Gb / 320bit) від 2000 до 2500

якщо дозволяє бюджет, то Gtx760 від 3000 і далі.

Або середній варіант - GTX660 - десь 2500

Жень, чеснслово не знаю, хотілося б щоб не гуділо і не згоріло, м.б. пасивка, але розумію що при таких хотєлках (не гуде, все тяне і дешево) таке не реально.

Питання ще наступного характеру, якщо купувати б/в, чи є якісь проги що покажуть що карта, умовно, була загнана, перегріта і т.д?

Опубліковано
4 хвилин тому, Sandro сказано:

, чи є якісь проги що покажуть що карта, умовно, була загнана, перегріта і т.д?

Ну. Навряд.

Якщо карта не була розібрана. І вона відносно нова - це добре. Тоді їїх справді варто розібрати і замінити усі термоінтерфейси, жвачки, пасти і т.д.

Якщо не дуже нова, то розбор може говорити: або гріта, або чищена. Або і те і друге, відповідно.

Нові відяхи- мають космічну ціну (Дякуємо Гонтаревій!). Тому розглядати їх ми не станемо.

Великий плюс відеокарт нВідія - ними не майнили. На відіміну від потужниз серій АМД.

ТОму, я б дивився в сторону 660 (ті). І ціна середня - і потужності старчить.

Опубліковано
20 хвилин тому, Sandro сказано:

Питання ще наступного характеру, якщо купувати б/в, чи є якісь проги що покажуть що карта, умовно, була загнана, перегріта і т.д?

Прог таких немає, навіть коли карту прогрівали, то це не завжди видно, могли дунути на кристал. Найбільше що можна зробити - просити включати бублика (furmark) для тесту - якщо покупка через інтернет, то хай це покажуть по скайпу включену відеокарту і серійний номер, що це саме вона тестується. І то навіть прогріта може тримати бублик, так що все залежить від порядності продавця.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...