Перейти до змісту

Продам відеокарту 8600GT PCI-E 512Mb DDR2 TV-OUT DVI

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам відеокарту 8600GT PCI-E 512Mb DDR2 TV-OUT DVI

Рідний кулер почав гудіти, було встановлено 8см кулер від охолодження процесорів АМД, після чого температури значно впали, шум пропав.

В ремонті не була, не гріта, не паяна. Присутні гарантійний стікер на болтах кріплення охолодження.

Ціна 400 грн.

Аргументований торг вітається.

Опубліковано

Мінімум 350 грн.

Не коштує вона таких грошей :)

з 256 метрів на борту, чоловік продавав за 280 і продавав довго. За 250 забрали!

Менше ніж за  400 - можна взяти 8800GTS :) Яка вздрючить цю аж на раз-два

Опубліковано

Вище написано: "Аргументований торг вітається".

Поки жодних конкретних аргументів не наведено.

Мій аргумент на рахунок ціни:

http://aukro.ua/komplektuyushchie-dlya-pk-videokarty-111277?ref=laptops.pc.tablets-layer-main&offerTypeBuyNow=1&a_enum%5B11867%5D%5B2%5D=2&a_mask%5B15895%5D%5B8%5D=8

+ відео тут на місці

+ присутня гарантійна пломба, що свідчить про те що відео не прогрівалось

Беріть на ОЛХ - ніяких проблем, але де гарантія що дана відео не прогріта?

Опубліковано

Я бачу майже щодня ці "аргументи".  І біля кожного лота "ставок - будьте первым!"

Я замовляв з ОЛХ і не раз. В адекватних користувачів, які не перший день на ОЛХ.

Крім того, є цікавіші ресурси із значно адекватнішими цінами!

ОСЬ, що видала Борда. № місяці тому. І прикинь - черга не стояла! Ніхто не бився.

Але то таке. Удачі.  (просто прикро, коли хочуть з когось зробити лоха...)

Опубліковано

Я бачу майже щодня ці "аргументи".  І біля кожного лота "ставок - будьте первым!"

Я замовляв з ОЛХ і не раз. В адекватних користувачів, які не перший день на ОЛХ.

Крім того, є цікавіші ресурси із значно адекватнішими цінами!

ОСЬ, що видала Борда. № місяці тому. І прикинь - черга не стояла! Ніхто не бився.

Але то таке. Удачі.  (просто прикро, коли хочуть з когось зробити лоха...)

Ніхто ні з кого лоха не хоче зробити.

Маєте кращі варіанти - будь-ласка купляйте там, ніхто ж не заперечує.

Я, як продавець вправі вистаити свою ціну на товар.

Ціни не беру з потолка і вважаю їх адекватними.

Стараюсь не рівнятись на ОЛХ і інші подібні дошки, де з великою вірогідністю можна попасти, а лише на перевірені ресурси.

Торг, звичайно можливий, але в розумних межах.

В цій темі, наприклад чоловік походу продав відео 512M/128bit за 380 грн - прикинь...

http://board.lutsk.ua/topic/189770-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BA-%D0%BF%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%8E%D1%87%D0%B8%D1%85/?hl=%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B5%D0%BE#entry1053437760

Опубліковано

В цій темі, наприклад чоловік походу продав відео 512M/128bit за 380 грн - прикинь...

Цінив! І це не факт, Що за такі ж гроші продав! :)

Опубліковано

1) За такі ж гроші і продав, мені, і задоволений що це нормальна не гріта відеокарта. знаю що трішки дорого, але впевнений в ній. 

2)Тепер порівняй ті дві карти 8600 хоч на 256Mb зате частота 700/1400 проти 512Mb 600/1000

3) Сам маю таку 8600GT та буду виставляти на продаж але не менше 300Грн.

P.S. Ціна на мою думку повністю обгрунтованна ТС

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...