Перейти до змісту

Вкрали обшивку даху автомобіля

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можливо друзі пожартували? 

Жінка дала їм ключі від авто, а на миколая "під подушкою" найдеш :)  

Нихєрра собі жарти,потім на капоті нацарапають - вітаєм?

"З новим роком"

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я навіть теоретично не можу уявити як виняти дах через отвір дверей.. ..

Приїде мені щось на розбор - покажу))

Блін.... треба потолок прикрутити собі.

Цвяшком прибий...і загни)

Опубліковано

Сидіння водія було максимум піднято до верху, а спинка лежала.

Як воно могло лежати, якщо ззаду - дитяче сидіння? Воно ж не дасть спинці водійського сидіння лягти...

За чоловіка то ми вже подумали, а дружина автівкою користується? :)

Дружина іздить, але рідко. В магазин, шопінг... В той вечір я забрав дружину з дітьми від тещі. Запаркував,закрив машину. На фото машина стояла на місці злочину. Зараз їздити трохи дизкомфортно. Тим більше дітей садити. Хочу віддати на хімчистку. Заодно і шумоізоляцію криші зроблю.

Опубліковано

А собака в товариша то є, але.... курцхаар мисливський, який живе в квартирі (хоча в парі з хазяїном чортів дали б феєричних злодюзі)... Там - сам винен був - перед рибалкою лишив машину, яка завжди була в гаражі, під хатою, в простому дворі без охорони, але спрацювали дійсно АТАС - вийшов - і обалдів...

Опубліковано

В знайомого з досить "нестарого" Lexus'а в Києві пару років тому крило і КАПОТ зняли, сигналка мовчала.... От так от!

В людини зняли з Крафтера капот-крила-фари-бампер-радіатори. В Одесі з Авео зняли 4 дверки в зборі...Варіантів масса. 

Опубліковано

bodiaMan,не ображайтесь за недовіру. Реально - 99% Вам щиро співчуває. Ваша історія настільки неправдоподібна, вибачте, що і викликає таку реакцію. Особливо для людей, які трохи більше з цим пов'язані - як, наприклад, я. От тому я і не розумію логіки - лише хіба недолугий жарт. 

Опубліковано

Я не ображаюсь. Також не переконую. Повірте, що для мене цей випадок, не менш мозкорозриваючий! Я працював в автомобільній сфері 8 років (продаж автомобілів «Нових»), тому знаю про автівки багато цікавого. Знаю що таке радіатор, ба навіть більше. Перш за все зідзвонився з товаришом, він керую малярно рихтовочним цехом на Тойоті. Таких випадків він теж не пам’ятає. Обдзвонив ППшників по покрасці, котрих я знаю, запитав чи не фарбується, випадково, десь там Lancer. Не відкидаю думку, що це хтось із розборщиків, електриків, з якими я мав справу колись, але зі всіма були хороші, людські стосунки. Зрештою ми працювали разом на тата.

Висновок зробив такий – посилити захист автомобіля додатковими засобами активної безпеки, а саме: сигналка Старлайн (або розєднання існуючого Convoy сигналки і ЦЗ), Мультилок на КПП, поговорити з собакою

Також порада по сигналкам. У місцях великого скупчення людей і транспорту: там-там, цум, центр, Київ…закривайте машину на ключ, без сигналки – він не считується, але – взламується, а для взлому потрібен додатковий час.

Ну невірив я до 12.12.2015, що автомобіль на сигналці, на своїй території, де бігає песик, де горить фонар над автівкобю - може бути взломаним. Не вірив до того дня. Тепер за ніч потрібно до вікна підходити разів так надццять, коли чуєш якісь дивні звуки.

З нетерпінням буду чекати на результат «Поліції». Приїхали швидко, попрацювали годинки 4 і розїхались. В цей період бомбанули ще Лексус дружини депутата обл.ради, прізвище не сказали. Поліція поїхала туди після оформлення мого інцедетну.

Ось так.

А шо собака каже по цьому поводу, га???

Думаю до психолога зводити, може у нього стрес?

:)

Опубліковано

зловмисники дійсно профі ще й хороші психологи. Крім власника ніхто не вірить в правдоподібність. На те й сподівались крадії. Якби було щось виламано, пошкоджено... не стане власник себе підставляти на додаткові витрати. А так все аккуратно викручено, магнітола на місті, крісло на місті, відсутня обшивка даху... правоохоронці теж люди і перша думка буде як і в більшості форумчан "Щось тут не чисто". А коли в складі злочину навіть логіки мало, ну то й дії будуть відповідними. 

А з такою майстерністю крадіям краще 10 автівок по тихому "сделать", ніж одну, але привертаючи зайву увагу

Опубліковано

існуючого Convoy сигналки

А яка модель сигналкі Convoy?

SP-15

Так, старлайн буде краще за цю, тому що в цій код хоча і динамічний, але в старлайна код діалоговий. В мене старлайн А61 + центральний замок, проблем поки немає.

Єдине це потрібно знайти нормального майстра. Мені ставив рукожопий на 12В, довелось тричі туди їздити, щоб він виправляв свої косякі.

Опубліковано

зловмисники дійсно профі ще й хороші психологи. Крім власника ніхто не вірить в правдоподібність. На те й сподівались крадії. Якби було щось виламано, пошкоджено... не стане власник себе підставляти на додаткові витрати. А так все аккуратно викручено, магнітола на місті, крісло на місті, відсутня обшивка даху... правоохоронці теж люди і перша думка буде як і в більшості форумчан "Щось тут не чисто". А коли в складі злочину навіть логіки мало, ну то й дії будуть відповідними. 

А з такою майстерністю крадіям краще 10 автівок по тихому "сделать", ніж одну, але привертаючи зайву увагу

Та, як то кажуть, хз.....

Акуратно зняти обшивку, в темноті - то хвилин 10 для людини, яка знає, як це робити. Хвилин 5 для двох. 

Фінансова вигода - 100$ обшивка, 10-15$ ручки, 20-30$ козирки (як мінімум такі ціни в мене на Lancer X). Ризик бути зловленим - надвисокий. 

Плюс транспортування. Навіть вночі обшивку ти в руках не понесеш - "палєво". Тобто це ще + бус/черевичок недалеко від місця злочину - що теж зайве "засвічування".

Крім того - нічого не зломано, що незрозуміло і примушує затрачувати додатковий час.

Мені просто не зрозумілий мотив такої крадіжки, от і все.

Опубліковано

Бодя - це ж якась фантастика!!! Я не вірю! Не вірю і не хочу вірити!)... Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій. Це хоч якась правдоподібна і логічна теорія))) Хоча мені відомий випадок коли з ЛАНОСА вкрали головку блоку циліндрів))) ,,Зупиніть цю планету - я зійду!))),,

Опубліковано

Бачив неодноразово як автор теми лишав заведеним авто на вулиці з відкритими дверима , а сам відходив на метрів 10 за ворота...( не робіть так)

Опубліковано

Бачив неодноразово як автор теми лишав заведеним авто на вулиці з відкритими дверима , а сам відходив на метрів 10 за ворота...( не робіть так)

Дякую за пораду.

Опубліковано

Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій.
+1
Ще подумав що чоловік поспішив тему створювати - тре було пятниці чекати )
Опубліковано

Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій. Це хоч якась правдоподібна і логічна теорія)))

Собака все бачив, але він навряд чи розкаже. Психолог з ним зіграв man in black)), шоб хазяїна не здав))

Опубліковано

Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій. Це хоч якась правдоподібна і логічна теорія)))

Собака все бачив, але він навряд чи розкаже. Психолог з ним зіграв man in black)), шоб хазяїна не здав))

Версію про НЛО ніхто не відміняв. Наберу слідчого...

Опубліковано

Ти трішки коректніше висловлюйся. Відредагуй своє повідомлення і заміни матюк - телепень!

Опубліковано

треба цього профі зловити (якщо то дійсно так було), й показувати атракціон в онлайні, показувати йому авто (яке стоїть на сигналці), щоб він в ньому викручував дах, таке собі реаліті шоу, думаю це було б цікавіше за 95 квартал.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Нарешті встановив дах. Ох і клопоту це прибавило. Якщо комусь буде цікаво розповім ТЕТ-А-ТЕТ.

Дякую Бордівцю Роману за допомогу. В трьох ледь всунули дах в салон ...

Установка пройшла швидше.

Фото звіт - пізніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...