Перейти до змісту

Вкрали обшивку даху автомобіля

bodiaMan

Рекомендовані повідомлення

можливо друзі пожартували? 

Жінка дала їм ключі від авто, а на миколая "під подушкою" найдеш :)  

Нихєрра собі жарти,потім на капоті нацарапають - вітаєм?

"З новим роком"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

добре хоч не напісяли в салон :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін.... треба потолок прикрутити собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навіть теоретично не можу уявити як виняти дах через отвір дверей.. ..

Приїде мені щось на розбор - покажу))

Блін.... треба потолок прикрутити собі.

Цвяшком прибий...і загни)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сидіння водія було максимум піднято до верху, а спинка лежала.

Як воно могло лежати, якщо ззаду - дитяче сидіння? Воно ж не дасть спинці водійського сидіння лягти...

За чоловіка то ми вже подумали, а дружина автівкою користується? :)

Дружина іздить, але рідко. В магазин, шопінг... В той вечір я забрав дружину з дітьми від тещі. Запаркував,закрив машину. На фото машина стояла на місці злочину. Зараз їздити трохи дизкомфортно. Тим більше дітей садити. Хочу віддати на хімчистку. Заодно і шумоізоляцію криші зроблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В знайомого з досить "нестарого" Lexus'а в Києві пару років тому крило і КАПОТ зняли, сигналка мовчала.... От так от!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо собака каже по цьому поводу, га???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А собака в товариша то є, але.... курцхаар мисливський, який живе в квартирі (хоча в парі з хазяїном чортів дали б феєричних злодюзі)... Там - сам винен був - перед рибалкою лишив машину, яка завжди була в гаражі, під хатою, в простому дворі без охорони, але спрацювали дійсно АТАС - вийшов - і обалдів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В знайомого з досить "нестарого" Lexus'а в Києві пару років тому крило і КАПОТ зняли, сигналка мовчала.... От так от!

В людини зняли з Крафтера капот-крила-фари-бампер-радіатори. В Одесі з Авео зняли 4 дверки в зборі...Варіантів масса. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bodiaMan,не ображайтесь за недовіру. Реально - 99% Вам щиро співчуває. Ваша історія настільки неправдоподібна, вибачте, що і викликає таку реакцію. Особливо для людей, які трохи більше з цим пов'язані - як, наприклад, я. От тому я і не розумію логіки - лише хіба недолугий жарт. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не ображаюсь. Також не переконую. Повірте, що для мене цей випадок, не менш мозкорозриваючий! Я працював в автомобільній сфері 8 років (продаж автомобілів «Нових»), тому знаю про автівки багато цікавого. Знаю що таке радіатор, ба навіть більше. Перш за все зідзвонився з товаришом, він керую малярно рихтовочним цехом на Тойоті. Таких випадків він теж не пам’ятає. Обдзвонив ППшників по покрасці, котрих я знаю, запитав чи не фарбується, випадково, десь там Lancer. Не відкидаю думку, що це хтось із розборщиків, електриків, з якими я мав справу колись, але зі всіма були хороші, людські стосунки. Зрештою ми працювали разом на тата.

Висновок зробив такий – посилити захист автомобіля додатковими засобами активної безпеки, а саме: сигналка Старлайн (або розєднання існуючого Convoy сигналки і ЦЗ), Мультилок на КПП, поговорити з собакою

Також порада по сигналкам. У місцях великого скупчення людей і транспорту: там-там, цум, центр, Київ…закривайте машину на ключ, без сигналки – він не считується, але – взламується, а для взлому потрібен додатковий час.

Ну невірив я до 12.12.2015, що автомобіль на сигналці, на своїй території, де бігає песик, де горить фонар над автівкобю - може бути взломаним. Не вірив до того дня. Тепер за ніч потрібно до вікна підходити разів так надццять, коли чуєш якісь дивні звуки.

З нетерпінням буду чекати на результат «Поліції». Приїхали швидко, попрацювали годинки 4 і розїхались. В цей період бомбанули ще Лексус дружини депутата обл.ради, прізвище не сказали. Поліція поїхала туди після оформлення мого інцедетну.

Ось так.

А шо собака каже по цьому поводу, га???

Думаю до психолога зводити, може у нього стрес?

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

існуючого Convoy сигналки 

А яка модель сигналкі Convoy?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зловмисники дійсно профі ще й хороші психологи. Крім власника ніхто не вірить в правдоподібність. На те й сподівались крадії. Якби було щось виламано, пошкоджено... не стане власник себе підставляти на додаткові витрати. А так все аккуратно викручено, магнітола на місті, крісло на місті, відсутня обшивка даху... правоохоронці теж люди і перша думка буде як і в більшості форумчан "Щось тут не чисто". А коли в складі злочину навіть логіки мало, ну то й дії будуть відповідними. 

А з такою майстерністю крадіям краще 10 автівок по тихому "сделать", ніж одну, але привертаючи зайву увагу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SP-15

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SP-15

Так, старлайн буде краще за цю, тому що в цій код хоча і динамічний, але в старлайна код діалоговий. В мене старлайн А61 + центральний замок, проблем поки немає.

Єдине це потрібно знайти нормального майстра. Мені ставив рукожопий на 12В, довелось тричі туди їздити, щоб він виправляв свої косякі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зловмисники дійсно профі ще й хороші психологи. Крім власника ніхто не вірить в правдоподібність. На те й сподівались крадії. Якби було щось виламано, пошкоджено... не стане власник себе підставляти на додаткові витрати. А так все аккуратно викручено, магнітола на місті, крісло на місті, відсутня обшивка даху... правоохоронці теж люди і перша думка буде як і в більшості форумчан "Щось тут не чисто". А коли в складі злочину навіть логіки мало, ну то й дії будуть відповідними. 

А з такою майстерністю крадіям краще 10 автівок по тихому "сделать", ніж одну, але привертаючи зайву увагу

Та, як то кажуть, хз.....

Акуратно зняти обшивку, в темноті - то хвилин 10 для людини, яка знає, як це робити. Хвилин 5 для двох. 

Фінансова вигода - 100$ обшивка, 10-15$ ручки, 20-30$ козирки (як мінімум такі ціни в мене на Lancer X). Ризик бути зловленим - надвисокий. 

Плюс транспортування. Навіть вночі обшивку ти в руках не понесеш - "палєво". Тобто це ще + бус/черевичок недалеко від місця злочину - що теж зайве "засвічування".

Крім того - нічого не зломано, що незрозуміло і примушує затрачувати додатковий час.

Мені просто не зрозумілий мотив такої крадіжки, от і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бодя - це ж якась фантастика!!! Я не вірю! Не вірю і не хочу вірити!)... Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій. Це хоч якась правдоподібна і логічна теорія))) Хоча мені відомий випадок коли з ЛАНОСА вкрали головку блоку циліндрів))) ,,Зупиніть цю планету - я зійду!))),,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив неодноразово як автор теми лишав заведеним авто на вулиці з відкритими дверима , а сам відходив на метрів 10 за ворота...( не робіть так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив неодноразово як автор теми лишав заведеним авто на вулиці з відкритими дверима , а сам відходив на метрів 10 за ворота...( не робіть так)

Дякую за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій.
+1
Ще подумав що чоловік поспішив тему створювати - тре було пятниці чекати )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій. Це хоч якась правдоподібна і логічна теорія)))

Собака все бачив, але він навряд чи розкаже. Психолог з ним зіграв man in black)), шоб хазяїна не здав))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя теорія: власник вирішив зробити шумоізоляцію даху і сфоткав авто у процесі розборки, а нам дав привід для розмов і теорій. Це хоч якась правдоподібна і логічна теорія)))

Собака все бачив, але він навряд чи розкаже. Психолог з ним зіграв man in black)), шоб хазяїна не здав))

Версію про НЛО ніхто не відміняв. Наберу слідчого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти трішки коректніше висловлюйся. Відредагуй своє повідомлення і заміни матюк - телепень!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба цього профі зловити (якщо то дійсно так було), й показувати атракціон в онлайні, показувати йому авто (яке стоїть на сигналці), щоб він в ньому викручував дах, таке собі реаліті шоу, думаю це було б цікавіше за 95 квартал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Нарешті встановив дах. Ох і клопоту це прибавило. Якщо комусь буде цікаво розповім ТЕТ-А-ТЕТ.

Дякую Бордівцю Роману за допомогу. В трьох ледь всунули дах в салон ...

Установка пройшла швидше.

Фото звіт - пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...