Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

Андрюха ..

я записался на одну лотарейку в игре ) победителю дарят ключик от игры ))) если что ) подарю тебе ...

так что тьфу тьфу тьфу ... скрести пальцы и жди воскресенья .. вечера )) гы гы

ого :o

і на скількі дають ключік ? а то в мене трілка вже давно закінчилась

в нас то на ауті покі що 3 інста но зараз буде каражан +ще йакійсь

Шедов Лабірінт, Рампи і БФ проходимо всі на хероікі але там хероік шмот дуже рідко пдає йа обі тільки щит і рінг вибив більше нічого не падає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь

на 30 дней )

потом можно проплатить дальше ) а чуть шо ) продаеться тайм карта за голд ) 1000 голды )) ыы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 30 дней )

потом можно проплатить дальше ) а чуть шо ) продаеться тайм карта за голд ) 1000 голды )) ыы

ну йак там :huh: резутьтати лохотрону ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100голда выиграл ((((

жалко....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100голда выиграл ((((

жалко....

ну нучьо зато хоть 100г ;)

а що на офы так важко фармити роші? ібо в нас їх дуже легко, в мене недавно було 30к ;)

зараз1.5осталось ібо мені більше не треба, йа подарив другу 10к, вивчив маунта на 300% і купив собі акс новий (Кріслафордж на 69 лвл) за 17к голдів ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас 1к это много !!!!

фармить голд ооочень тяжело .. в день дейликами 120г ... +фарм руды .. или что то в этом роде ...

фармить время нема ... так что еле еле выживаю )

у меня фул починка 70г стоит ) гы гы

бтв )

я тож вчера купил эпик маунта ) на 280 )))

через 2-3 недельки будет незердрейк )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йа чінюсь на 20-25 голдів десь так, ну йа продаю реси для інчанта і так фармлю, зараз просто влом фармити, гоцаю твінкми бо вже надоїло на 70 лвл у нас майже немає нічо робити, чекаєм відкриття нового інста тоді і буде що робити=))

а так гоцаю на БГ 10-19 (варом, рогой і друльм) а на 29 хантом своїм, вдів їх в дуже класний БГшній шмот, но в нас 10-19 і 20-29 це просто йад ібо там одні твінкі бігають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас тоже )

10-19 и 20-29 это ппц просто )

одни твинки ) гы гы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас тут на внеті свято включіли скіли для БК а то раніше половини не було =))

слуууу скажи мені плз йакогось аддона типу на йакусь ще 1 додаткову панель а то в мене був Х-бар але він щьось криво працює, а мені треба щось набагато простіше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот рєшився цю наркату попробувати, думаю де грати починати: на внеті чи на рівері.

єсть варіант ше сразу на обоіх ;), офф не предлагать(нема свободного врємєні і свободних дєнєг), який з цих серваків кращий для неспішної ігри - годин 10 в тиждень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот рєшився цю наркату попробувати, думаю де грати починати: на внеті чи на рівері.

єсть варіант ше сразу на обоіх ;), офф не предлагать(нема свободного врємєні і свободних дєнєг), який з цих серваків кращий для неспішної ігри - годин 10 в тиждень?

чювак не починай ібо станеш задротом це 100%

йакщо гоцати то тільки на ВНЕТі ібо дуже багато фіксять цілими днями

+в нас макс лвл 70, є флай маунти, є аутлендовскі інсти покі мало но будуть вікдриватися ще

+народу в нас в 2 раза більше

но буш гоцать станеш задротом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема врємя щоб ним ставати ;)

якшо буде 1-2 годинки в день погамати - супер

нада шота менш глюкаве, пофіг мені на всі ті панти, аби заходило сразу і логаутів небуло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to @Andrew@ - ти питався чи є в когось весь соус-парк, я знаю деможна купити всі сезони в якості DVDRip HighQuality з декількома звуковими дорожками(мінімум 2: мтвшна + оригінал, ще є сезони з переводом гобліна, і аматорський перевод)

Якшо цікавить пиши в ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to @Andrew@ - ти питався чи є в когось весь соус-парк, я знаю деможна купити всі сезони в якості DVDRip HighQuality з декількома звуковими дорожками(мінімум 2: мтвшна + оригінал, ще є сезони з переводом гобліна, і аматорський перевод)

Якшо цікавить пиши в ПМ

йа теж знаю но мені краще на халяву

кста на ВНЕТі завжди черга треба стойати в черзі 20-60 хв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТТ

у нас переполненый сервак ..

тож очереди ...

открыле бесплатный рансфер ) но хрен кто сваливат ....

вот вам и офф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тіки шо рубав на рівері, захожу ніяких черг :D

в онлайні 1500, тіпа кажете мало, але мене лічно кумарить коли млін плюнути нема де від всяких таваріщей

поіграв пару годинок, тіпа нічьо рубать можна, але без особливого захвату :D , не люблю частково русифікованих ігр, мо де є нармальний русифікатор, ніхто не підскаже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офф русификатора нет !

ruwow.ru

глянь тут .... походу самый нормальный

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на внеті так само гоцає народу , ну трохі більше

але в нас не треба платити 5 баксюків після 30 лвл +в нас макс лвл 70 а там 60, +в нас інсти на ауті є і багато всякого такого :)

а черга то таке можна і постойати в той час можно чимось зайнятися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на http://www.shadowzone.ru/ никто не пробовал играть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

захожу на внет, черга мля ;), ну думаю х*й з ним почекаю, черга шла бистро через 5 хв тіпа законектився, потом не встиг ніфіга сделати - чпок дісконект, пару раз попробував і плюнув, ну вас в баню з вашим внетом, хай там навіть бабло платять шоб люди грали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

захожу на внет, черга мля :D, ну думаю х*й з ним почекаю, черга шла бистро через 5 хв тіпа законектився, потом не встиг ніфіга сделати - чпок дісконект, пару раз попробував і плюнув, ну вас в баню з вашим внетом, хай там навіть бабло платять шоб люди грали.

ех гониш, просто в нас такі часті профілактики із-за того, що дуже багато фіксів

за 1 день дуже багато чого включають (можеш повтикати форум і сам побачіш)

2Oushen на тому сервері ваще гон, в 8 вечора онлайн 800 тел+пінг 2к це ваще гон :otk:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте плз на фтп цю гру!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залийте плз на фтп цю гру!!!!

важить 8 гіг пропатчена +настроїна під ВНЕТ ти впевнений в цьому ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні думаю не треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 30 дней )

Якщо можна будь-ласка ссилочку !

А то в лом шукати )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...