Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я вже заливав і ще раз не буду

Вот я не розумію - чому так тяжко ще раз залити, адже тобі це нічого не коштує (трафік то не рахуєтся) !

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ой мені пох на ті откати був 18 став 8 ! круто .........:)))))))

а на офе бувають откати чє шось тіпа того ???

ха в нашого багатого чювака якій гоцає на ОФФе немає грошей на ДВД-РВ, бугага, вот цього мені оч смішно !!! :smile3:

краще б 1 місяць не погоцав на оффе і купив би собі РВшку !!!

З.І. не ображапйся я гоню.... :)

Опубліковано

мне не нада ДВДрв :smile3:

я купил комп 5 лет назад :)

за это время там тока видяха поменялась .. и оперативки добавилось :)

Опубліковано

точно смелчак, 7 гіг не кожному вдається залити ше й 2 раза !

слухай а якщо ше хтось попросить то ти ще раз заллєш ? )))))))))))

Там я найшов темку таку шо тіпа платиш 2 бакса в місяць і гоцаєш ез черги цілий місяць, я завтра піду і заплачу і вам раджу тут почітати http://www.wow.wnet.ua/new_forum/viewtopic.php?t=12831

Опубліковано

так ви ж не в ВОВ граете ...

я вчора заходив дивився :blink:

це ж смішно ....

карочє ...

wow-europe.com

заходите ...

зправа десь по центру екрана ... я ссылка типу : Lost in azeroth? get your free trial offer now!

жмете туди ...

реєструєтесь ..

і маєте 10 днів халявного акаунту :ok:

пробуєте грати ..

якшо шо

мій сервак

English

PVP

Emeriss

я граю за орду

кожен день десь після 19...

мій нік Bigpun

в нас сервак англомовний .. дохрена шведів

але буржуі дуже добрі !

завжди допомагають ..

не мішають ...

э щей російськомовні ...

але вони переповнені ..

і куча кідал і бидла...

і там в чергах стояти по пару хвилин треба ...

Опубліковано

2@Andrew@: ты че-то гониш. я про эти 2 багза давно знал. я за глючный сервер платить не буду. я тебе уже говорил про сервар rivera. сервер крутой. платить тока с 30-го лвл. 5 бакзов за 3 месяца. там помоему все таланты работают, очереди нету.

на этом глючно сервере ты за 3 месяца 6 бакзов заплатиш, а на ривере 5 бакзов. подумай!!!

за внет я точно платить не стану!!! :blink:

Опубліковано

2self ти не знаєш шо там з серваком ? бо шось не працює..... і шо там буде з цими удаляємими аккаутами ? мені в принцепі немає про шо хвихюватися, а вот тобі........так шо качайся швидше.....а я надіюсь вони не підвищять до 25 лвл чє щє вище

Опубліковано

а як ви взагалі підключаєтесь? а то теж хотів спробувати, так вже декілька раз пише що треба чекати 20хв :glare:

Опубліковано
а як ви взагалі підключаєтесь? а то теж хотів спробувати, так вже декілька раз пише що треба чекати 20хв :glare:

гггггггггггггггггггг, це черга, і там довго потрібно стояти, іноді і по 2 години... :D

СЕЛФ на форумі ВоВа нічого не пише про видалення аккаутів і про те що сьогодні він цілий день не працює ?

Опубліковано

шось мен зщдається, що знову буде откат чє шось тіпа того бо коли я роблю логаут то в мене клонуються речі.....карочє мене вже запарив цей сервак.....

слухай а в тебе хоть на сайт ВоВа заходить ??? бо в мене взагалі пише шо "Невозможно подключиться к удаленному серверу" ну тіпа сервак глючіть

Опубліковано

ПРОДАЕЦЦА

варлок ..

50 у.е.

фулл эпик .. (+эксалтед репа на всех БГ, Гурубаши, аргенты, силитус, ториум бразерхуд, оргри и УС реверд )

60й лвл ..

ЦЕНТУРИОН

2 эпик маунта

Зандалариан хиро часм ..

ключ от УБРС

МЦ

Онька

БВЛ

кароче такой стоил 400 евро ... раньше

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...