ЙОЖИК Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 14:14 #1 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 14:14 Продам дуже зручного ігрового гризуна, невеликої форми - Razer Abyssus Mirror Edition (RZ01-00360500R3M1)Великим плюсом даної моделі, безперечно, є її зручність - у моїй, більшій середнього, руці лежить як рідна, та тихе натискання кнопок - можна без проблем працювати вночі (моя старенька А4Тесн 740К та не дуже старенька Roccat Kone Pure Military в цьому плані ну дуууже голосисті). Стан бімба, без пошкоджень, купувалася на розетці рік тому, ще є рік гарантії. Комплект повний, зі всіма книжечками та наліпками. Використовувалася для офісної та нічної роботи. Ігрульок нюхала дуже рідко, для таких потреб є інші гризуни Продається у зв'язку із заміною на ще зручнішу та тихішу Mionix NaosЦіну бачу на рівні 400 грн. Готовий до діалогу.Також можливий обмін із моєю доплатою на DeathAdder. тел: 0-666-48-77-93
Invisible Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 14:23 #2 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 14:23 тихе натискання кнопок - можна без проблем працювати вночі Ой я б так не сказав) Була аналогічна, колесико в неї просто трахтор Я свого DeathAdder'a продав за таку ціну... P.S Сорі за офтоп
ЙОЖИК Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 14:30 Автор #3 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 14:30 тихе натискання кнопок - можна без проблем працювати вночі Ой я б так не сказав) Була аналогічна, колесико в неї просто трахтор Я свого DeathAdder'a продав за таку ціну... P.S Сорі за офтоп Ну знач Вам не пощастило з колесиком Стосовно DeathAdder'a - співчуваю, він був або дуже старий, або вбитий Я колись також багато чого за, нині вже, смішною ціною продав, але це ж не показник - ринок диктує ціни: 1, 2, 3. Офтоп пробачаю і дуже прошу до нього більше не повертатися. Ловіть від мене +1
seolutsk Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 15:55 #4 Опубліковано 12 Грудня, 2015 в 15:55 тихе натискання кнопок - можна без проблем працювати вночі Ой я б так не сказав) Була аналогічна, колесико в неї просто трахтор Я свого DeathAdder'a продав за таку ціну... P.S Сорі за офтоп В мене Razer Orochi - сама менша мишка в них, ганяю десь рік, може більше. Тільки позитив. Колесико голосне, але кращого гризуна поки для себе не знайшов.
ЙОЖИК Опубліковано 14 Грудня, 2015 в 07:46 Автор #5 Опубліковано 14 Грудня, 2015 в 07:46 Переглянув цінову політику - новий прайс 350 грн
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.