Перейти до змісту

Хто що готуватиме на Новий рік?

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт!!!

Власне тут вже є  майже така темка-супер темка,про вечерю,але це ж НР, просто цікаво,хто що готує саме на новий рік,можливо в когось є якісь фішки! (ну не салат олів"є)  :) Хоча для мене НР це не свято,але точно не банальна вечеря,ось думаю,як її "приукрасити" , а ви що зазвичай,або просто, що плануєте на НР ? ікра,шампусік полюбе,а ще?, нуууу ладно і олів"є)),а ще?

Відповіді:"Випиваю бутилку шампанського,з"їдаю бутерброд з ікрою і йду гуляти нащо мені ті заморочкі, також приймаються.)) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мандарини

Багато мандарин....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я завжди печу качку з картоплею на Новий рік. І ще хочу бутерброди з червоною ікрою зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що саме будемо готувати на НР, поки що не знаю... Але, салат олив`э буде-то точно))) Фанат а цього салату, і НР без нього не уявляю( ну "совок", що поробиш) :-) Будуть фаршировані  печінкою тріски яйця , картопелька з куркою, вінегрет,  і купа всякого різного))) Точно не знаю меню, але, думаю, буде всього і багато, бо святкуватиме родиною-швагро з жінкою і 2 дітками, мама-теща. Одне знаю точно, 1 січня, шашлики будуть!!!!! Якщо буду живий-здоровий, з фотографую святковий стіл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сало з цибулькою., часником!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я б щось новеньке підслухала б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо буду живий-здоровий, з фотографую святковий стіл.

Тьььфу на тебе))), краще не фотографуй,аби був здоровий!!

І я б щось новеньке підслухала б

А я про шо?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...