Перейти до змісту

Потрібна доглядальниця в Москву

Unkas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!
Обстановка така:
м.Москва, вул. Івана Бабушкіна йти пішки 10-15хв до м.Профсоюзная
2-кімнатна квартира з усіма зручностями на п"ятому поверсі
п"ятиповерхового будинку з ліфтом.
Для проживання доглядальниці окрема кімната. Надається в користування
планшет, є стаціонарний телефон, телевізор, інтернет(ethernet + Wi-Fi) гарної
якості. Харчування за свій рахунок.
Оплата 25 000 руб в місяць. На догляд та харчування на хворого видається
12000 руб в місяць.Розрахунок 2 рази в місць
Необхідно догляд за чоловіком 80 років, після інсульта, паралізовано
ліву частину тіла. близько 83 кг ваги
Вимоги:
- приготування їжі (діабет на інсуліні) , харчування хворого (частково
може їсти самостійно);
- проведення санітарно-гігієнічних потреб (заміна підгузників, при
потребі постільної білизни-є пральна машина);
- прибирання в квартирі 1 раз на тиждень;
-проведення лікувальної гімнастики 1 раз в день десять днів, перерва два
тижня, знову десять днів і т.д.
Підгузники 3 уп. надаються безкоштовно, ліки згідно рецептів лікарів
безкоштовно. Щотижня приходить соціальний працівник, 1 раз на місяць
патронажна служба.
Можливо вахтовий метод по 3 місяці, або оформлення офіційного дозволу на
роботу на рік.

На такаих умовах людина зараз працює.
Необхідно інформація до 5 грудня. До роботи потрібно приступити або
17грудня 2015р. або 11 січня 2016р.

Дякую за турботу,
з повагою
Кабардіна Наташа.

[email protected]

068 233-5041

Опубліковано

за нашими особо ніхто не доглядає (крім нас самих) тільки стріляють та випробовують різні види зброї

П.с. по суті - найдіть доглядальника по місцю, буде для Вас швидше

Опубліковано

Я щось не доганяю чи як?
Так уже 10 число

Опубліковано

Я щось не доганяю чи як?

Так уже 10 число

тоді до 11 січня :-) 

Опубліковано

П.с. по суті - найдіть доглядальника по місцю, буде для Вас швидше

Оплата 25 000 руб в місяць.

25 000/69=362$, ще й харчування за свої (а продукти в Москві недешеві). За такі гроші не будуть працювати навіть приїжджі узбеки, не кажучи вже про "карєнних". Тому і шукають працівників по українських глибинках.

Опубліковано

Підгузники 3 уп. надаються безкоштовно - а якщо закінчаться будуть вираховуватись напевно з заробітку доглядальниці, да тут заробиш.

Опубліковано

Тільки мені це оголошення схоже на тонкий троллінг?

Соломон, думаю навряд-чи. Знаю людей, які їздять в рашку на заробітки, і, навіть, по таким оголошенням. 

Опубліковано

Соломон, думаю навряд-чи. Знаю людей, які їздять в рашку на заробітки, і, навіть, по таким оголошенням. 

можливо, але навіщо за 300$ їхати у Москву, якщо за таку ж роботу в Італії можна заробляти 700$?

Опубліковано

можливо, але навіщо за 300$ їхати у Москву, якщо за таку ж роботу в Італії можна заробляти 700$?

Паспорт,віза,мова.

Опубліковано

Паспорт,віза,мова.

Да ну нафиг, то же мне припон, паспорт 300-500гр. , виза +/- 100евро, язык не обязателен ... с парализоваными разговаривать неочем :) а мычание и так можно понять....не :) италия таки выгоднее :) Извините за 350 баксов в Москве .... - это что .... шутка? Нужно быть самому парализованым чтобы там работать за такие деньги :) У нас ...может быть .... но там.....не а...

Опубліковано

Паспорт,віза,мова.

Да ну нафиг, то же мне припон, паспорт 300-500гр. , виза +/- 100евро, язык не обязателен ... с парализоваными разговаривать неочем :) а мычание и так можно понять....не :) италия таки выгоднее :) Извините за 350 баксов в Москве .... - это что .... шутка? Нужно быть самому парализованым чтобы там работать за такие деньги :) У нас ...может быть .... но там.....не а...

А якщо старша людина,припустим років 50 (тут не ахті,і в італію вже запізно літа беруть своє)то чому б і ні?

Добре що ти здоровий енергійний,сповнений життя,але ти не один!!!

Опубліковано

Тут певно якісь віддалені особо пишуть... За 350 баксів ти у Києві не особо проживеш, ну а у Москві бомжом напевно будеш...

П.С. Реально раба шукають

Опубліковано

на таки умовах Вам звертатись в Крим там допоможуть з з\п у 25 000 руб в місяць при курсі 0,35 і падає тобто 8750 грн і далі менше  + витрати на дорогу 5000 грн (в 2 сторони) результат 3750 так що Вам не сюди

Доброго дня!

Кабардіна Наташа.

[email protected]

068 233-5041

Опубліковано

Да ну нафиг, то же мне припон, паспорт 300-500гр. , виза +/- 100евро, язык не обязателен ... с парализоваными разговаривать неочем :) а мычание и так можно понять....не :) италия таки выгоднее :) Извините за 350 баксов в Москве .... - это что .... шутка? Нужно быть самому парализованым чтобы там работать за такие деньги :) У нас ...может быть .... но там.....не а...

да ну нафиг, то езжай в италию, 700 баксов!, не думаю что ты тут стока имеешь, так и ниче знать не нада, мычи себе в ответ да и все тут, баблишко складывай [ ;)]

А якщо старша людина,припустим років 50 (тут не ахті,і в італію вже запізно літа беруть своє)то чому б і ні?
Добре що ти здоровий енергійний,сповнений життя,але ти не один!!!

забув? там 80кг ваги, старша людина довго не потягає

Опубліковано

Да ну нафиг, то же мне припон, паспорт 300-500гр. , виза +/- 100евро, язык не обязателен ... с парализоваными разговаривать неочем :) а мычание и так можно понять....не :) италия таки выгоднее :) Извините за 350 баксов в Москве .... - это что .... шутка? Нужно быть самому парализованым чтобы там работать за такие деньги :) У нас ...может быть .... но там.....не а...

да ну нафиг, то езжай в италию, 700 баксов!, не думаю что ты тут стока имеешь, так и ниче знать не нада, мычи себе в ответ да и все тут, баблишко складывай [ ;)]

ти ж дупля не відбиваєш,   хто він й що він, а давай бикувати. Своє баблішко складуй, а не чуже. Якщо тобі такі умови підходять то *банзай*, в чому проблема ? 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...