Тарас22 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:08 #1 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:08 Луцьк хто куда їздить кататись на лижі??? крім Буковеля, які альтернативи ви бачите і куда хотіли б поїхати? 2-га назва теми підскажіть куда б Вам організувати тур)))
MACCEN Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:13 #2 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:13 як на мене краще буковеля в Україні нема, там все організовано та чистять траси і так далі... хто вважає себе екстрималом і так далі їздить на менш розкатані траси та більш стрьомніші як на мене, це Драгобрат наприклад... цікаво було б поїхати в Закопане, багато хто хвалить, але чув від лижніків що наші траси краще, правда вірити не знаю кому
Demeter Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:17 #4 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:17 А толку з тих Плаїв, Славськів, Подобовців, Красій і всяких інших якщо минулого року там снігу в кількості НОРМАЛЬНІЙ для катання було аж 2-3 неділі за цілу зиму?
Тарас22 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:18 Автор #5 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:18 як на мене краще буковеля в Україні нема, там все організовано та чистять траси і так далі... хто вважає себе екстрималом і так далі їздить на менш розкатані траси та більш стрьомніші як на мене, це Драгобрат наприклад... цікаво було б поїхати в Закопане, багато хто хвалить, але чув від лижніків що наші траси краще, правда вірити не знаю кому Ну так да кращого нема, але вартість як збитий літак! А Драгобрат як там?
woodwork Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:19 #6 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 15:19 Славське?Там вродь по цінах не особо різниця з Буковельом, і траси такі собі.
SG008 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 16:00 #7 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 16:00 +1 Славське якщо рівняти з Буковелем гори покруче + сервісу і понтів менше - народу менше + розцінки на житло, харчування і на підйомники демократичніші. + а гори зимою скрізь гарні)
MACCEN Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 16:01 #8 Опубліковано 4 Грудня, 2015 в 16:01 на рахунок вартості -для новачків - новачкам раджу тільки БУКОВЕЛЬ, там є рятівники, траси більш захищені і так далі... раджу на 7 не вчитись, або на 5 або на 14 саме те, чому на 7 ні, там всі новачкі і велика вірогідність що вас зібють, а це саме хуже що може бути. Екіпіровка 1. Маска 2. Рукавиці 3. Балаклава 4. Штани 5. Куртка ----------------------- можна позичити в друзів Якщо так не впевнені чи лижі ваше, купіть на стоках то все - вам не важливо особо буде скільки там водовідштовзність, чи то гортекс і так далі, аби не дуло і так далі по мінімуму. Абонементи 1. Можна купити заздалегідь на весні в кінці сезону розпродажі йдуть, якщо продрушлять в турагентствах продають як правило по адекватним цінам - наприклад в ТА "Патріот", можна брати разові підйоми якщо ви аж супер катаєтесь, якщо краще можна взяти й денний чи пів дня. 2. Прокат - можна лижі, боти тут взяти з собою - є мінус, таскатись не сильно хочеться, не завжди реально боти висушити за наіч Проживання десь за 15-30 кілометрів до підйомника. 1. Три дні того року було десь 600-700 грн (якщо їхати з турагентством) + з собою 300 на хавку на банду скинутись + 200 так на свої розходи мілкі. З абонементами і так далі, якщо ви новачок (не треновані, в кого гарна спортивна форма стає на лижі за день два, і вміє їздити, бачив тих, хто за перший день був на всіх трасах включаючи чорні). Ви викатеєте за 2,5 дні максимум 30 разів і то якщо вам сподобається кататись. По сумі виходило 1800-2000 за 2,5 дні Буковаля, з проживанням, катанням, буханням Але це того варте повірьте!!! Гарного снігу, та чудових вражень!
Vlv68 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 15:29 #9 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 15:29 А Драгобрат як там? недавно там дорогу змило в черговий раз, тому як там буде з сезоном не відомоhttp://goloskarpat.info/society/5650cbb01ff64/ що правда кажуть що ніби вже їздять старою дорогою
Vlv68 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 15:34 #10 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 15:34 цікаво було б поїхати в Закопане, багато хто хвалить, але чув від лижніків що наші траси краще, правда вірити не знаю кому як на мене то вже краще Ясна в Словаччині, але туди варта їздити тільки по погоді, там частенько зі снігом проблеми планувати наперед я би не радив
bosuy Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 16:12 #11 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 16:12 Поїдьте в Польщу в Закопане Поїдьте в Польщу в Закопане,лижі і тут можна на прокат взяти
kolialutsk Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 18:25 #12 Опубліковано 5 Грудня, 2015 в 18:25 А чим вже Буковель такий дорогий?Житло 50 км від нього на двох 200грн(450грн двухкімнатні апартаменти з кухнею).Доїхати раз в день 50км думаю не проблема.Їжа-2 км від Буковеля комплексний обід 40грн.В Рахові взагалі дуже все дешево(піца-40грн, вареники-10грн, банош-25грн.)Якщо треба - викладу фото.
woodwork Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 09:28 #13 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 09:28 Абонемент придбав заздалегідь 3дні 890грнПрокат теж, десь 480 грн 3дні за бордЖитло заброньовано заздалегідь, 225грн/чол/ніч на три дні катання, тому на 5 днів, перший день заселення, відпочинок з дороги, три дні катання та день на відпочинок, душ і все таке. Їхати додому після цілого дня катання, щоб зекономити 1день готелю, не рекомендую. Немає де прийняти душ, всі втомлені після активного катання, включаючи водіїв, котрим ще їхати додому в темну пору доби.
woodwork Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 09:36 #14 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 09:36 Так, пропустив ще 300 на пальне з людини (+\-)Харчування сніданок 40-60грн, обід 60-70грн та вечеря 40-60грн до 170 на день.Алкоголь, снікерс з глінтвейном на горі, пару чашок кави в бугілі, по дорозі сендвіч та на заправках кава то до 500 грн має вийти.Результат до 4к на носа вкладемось, це за умови що лижні костюми в нас є.
rrid Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 09:41 #15 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 09:41 А чим вже Буковель такий дорогий?варто порівняти тільки одне - вартість підйомів (витягів) в Буковелі й Славському - і ні проживання, ні вареники, ні піцу вже не доведеться порівнювати
woodwork Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 10:26 #16 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 10:26 А чим вже Буковель такий дорогий?варто порівняти тільки одне - вартість підйомів (витягів) в Буковелі й Славському - і ні проживання, ні вареники, ні піцу вже не доведеться порівнювати Вареники чи піца різнитися може в кілька гривень, це не є суттєво, проживання теж знайти однакове можна, якщо хто хто хоче, можу взагалі дати телефон людини котра приймає людей за 150-200грн/ніч з триразовим харчуванням та видом на Говерлу з одного боку та Яремче з іншого. В Славському точно такого не знайдете, єдине що цей котедж знаходиться на горі і туди заїхати важко, власник на уазіку забирає постояльців. Кожен шукає собі житло та сервіс по фін можливостях, але в Буковелі дуже великий асортимент трас, чим мало які курорти можуть похвастатись.
Vlv68 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 10:27 #17 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 10:27 А чим вже Буковель такий дорогий?варто порівняти тільки одне - вартість підйомів (витягів) в Буковелі й Славському - і ні проживання, ні вареники, ні піцу вже не доведеться порівнювати зараз скіпаси на Бук дорогі, 3 дня / 2 125 грн. отже день 708 грн але я купляв буквально місяць чи півтора назад по акції 3 ні за 895грн, отже день не повних 300 грн правда це на сезон до 02.01.2016 та після 10.03.2016, проте мене влаштовує ось те що знайшов про скіпас в Славському в інт. В праздничные дни: дневной абонемент — 300 гр.+ залоговая стоимость карточки 30 гр.; 4 подъема — 120 гр. + 30 гр.; кресло — 120 гр. + 30 гр. круг. По будням: дневной абонемент — 250 гр. + 30 гр. Сезонная карточка стоит 12 000 гр. Более точную информацию по датам перехода цен от праздничных к лояльным руководство "Динамо" огласят позже.
Vlv68 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 10:33 #18 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 10:33 але в Буковелі дуже великий асортимент трас, чим мало які курорти можуть похвастатись. в Україні по кількості трас, якості підготовки та розвитку інфраструктури конкурентів не має, це точно, але слід зазначити що траси ну дууууже короткі і під кінець дня вже стає нудно, там більше 1-2 днів немає що робити для того хто добре катається звичайнобіда Буковеля у відсутності конкурента
rrid Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 15:41 #19 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 15:41 А чим вже Буковель такий дорогий?варто порівняти тільки одне - вартість підйомів (витягів) в Буковелі й Славському - і ні проживання, ні вареники, ні піцу вже не доведеться порівнювати Вареники чи піца різнитися може в кілька гривень, це не є суттєво, проживання теж знайти однакове можна, якщо хто хто хоче, можу взагалі дати телефон людини котра приймає людей за 150-200грн/ніч з триразовим харчуванням та видом на Говерлу з одного боку та Яремче з іншого. В Славському точно такого не знайдете, єдине що цей котедж знаходиться на горі і туди заїхати важко, власник на уазіку забирає постояльців. Кожен шукає собі житло та сервіс по фін можливостях, але в Буковелі дуже великий асортимент трас, чим мало які курорти можуть похвастатись. Так, щодо асортименту й підготовки трас - альтернативи Буковелю немає в Україні немає. Є не один варіант альтернативи по ціні, але щодо кількості трас і їх підготовки - немає. Особливо якщо зважити на те, що снігові гармати мало поширені - і в теплу погоду в сезон, крім Буковеля, тільки на Драгобраті більш-менш стабільно зі сніговим покриттям.Але на різницю в ціні денного абонемента на Буковелі й Славську - можна знімати житло й харчуватись в Славську ... приїзджаєш десь 7.45, стаєш в коротку чергу за денним абонементом, декілька хвилин чекаєш до запуску на підйомники... і ще за декілька хвилин слухаєш, як під кантами лиж хрустить кромка слідів від ратрака... зупиняєшся, і бачиш свій слід - на відратраченому схилі, твій єдиний слід, який чітко видно... і в цю хвилину аж ніяк не думаєш про краєвиди на Яремче й Говерлу... і потім ще 37 підйомів... тому не дивно, що почитавши відгуки в інтернетах, більше нікуди й не їздив кататись. ... але це стало надто дорого - мої доходи не виросли в 3.5 рази за два роки, як подорожчала ціна денного абонемента
woodwork Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 18:30 #20 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 18:30 На кожен товар - є свій покупець)
rrid Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 18:38 #21 Опубліковано 6 Грудня, 2015 в 18:38 не було б купців - знизили б ціну, не знижують - значить рівень попиту їх задовольняє )
4iter Опубліковано 7 Грудня, 2015 в 09:06 #22 Опубліковано 7 Грудня, 2015 в 09:06 ... приїзджаєш десь 7.45, стаєш в коротку чергу за денним абонементом, декілька хвилин чекаєш до запуску на підйомники... і ще за декілька хвилин слухаєш, як під кантами лиж хрустить кромка слідів від ратрака... зупиняєшся, і бачиш свій слід - на відратраченому схилі, твій єдиний слід, який чітко видно... і в цю хвилину аж ніяк не думаєш про краєвиди на Яремче й Говерлу... і потім ще 37 підйомів... тому не дивно, що почитавши відгуки в інтернетах, більше нікуди й не їздив кататись. ... але це стало надто дорого - мої доходи не виросли в 3.5 рази за два роки, як подорожчала ціна денного абонемента гарно розповідаєш, аж слинка тече :-). Де саме катаєшся, який там підйомник? Зазвичай в січні їду в Плай (теща недалеко живе), але хотілося б і Славсько перевірити.
rrid Опубліковано 7 Грудня, 2015 в 09:37 #23 Опубліковано 7 Грудня, 2015 в 09:37 ... приїзджаєш десь 7.45, стаєш в коротку чергу за денним абонементом, декілька хвилин чекаєш до запуску на підйомники... і ще за декілька хвилин слухаєш, як під кантами лиж хрустить кромка слідів від ратрака... зупиняєшся, і бачиш свій слід - на відратраченому схилі, твій єдиний слід, який чітко видно... і в цю хвилину аж ніяк не думаєш про краєвиди на Яремче й Говерлу... і потім ще 37 підйомів... тому не дивно, що почитавши відгуки в інтернетах, більше нікуди й не їздив кататись. ... але це стало надто дорого - мої доходи не виросли в 3.5 рази за два роки, як подорожчала ціна денного абонемента гарно розповідаєш, аж слинка тече :-). Де саме катаєшся, який там підйомник? Зазвичай в січні їду в Плай (теща недалеко живе), але хотілося б і Славсько перевірити.це все було про Буковель, в Славську не катався жодного разу за відгуками - в Славську немає рівнесеньких відратрачених схилів
Тарас22 Опубліковано 7 Грудня, 2015 в 10:12 Автор #24 Опубліковано 7 Грудня, 2015 в 10:12 А де в Славську краще кататись? На тростяну чи на Захар Беркут їхати?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.