Перейти до змісту

Запчастини до масляних обігрівачів - де найдешевше?

Рекомендовані повідомлення

Може хто підкаже, де можна купувати запчастини до масляних радіаторів? Конкретно цікавлять ТЕНи і термореле

20-07-2015_chine.jpg

На "Варшавці", в жіночки в першому ряду від К.Карого, (ряд паралельно дорозі) бачив, може ще де є?

(Хочу зваяти парочку масляних радіаторів з совдепівських чугунних батарей, але це неважливо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1.5...2 кВт??? Може краще інфрачервоні 0,25...0,5 кВт???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і дихати холодним повітрям?! ні, дякую, обманок не хочу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовляв собі тен до радянської соковарки у Грепана. Це виробник, може і за твоїми кресленнями тени зробити зробити. Є в нього і терморегулятори. З доставкою вийшло дешевше ніж у тієї жіночки, але чомусь дорожче ніж вказано на сайті.  Загалом задоволений. Якщо тенів будеш брати декілька, то можна виграти на доставці.

п.с. Корисне відео по батареях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...у Грепана.
нажаль в них нема ТЕНів під різьбу 1 1/4"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...у Грепана.

нажаль в них нема ТЕНів під різьбу 1 1/4"

Ти краще подзвони, за сайтом можуть банально не слідкувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку по відео:

- що заважало поміняти тен в котлі з 5 кВт на 3,2 кВт (гріється одна і та сама вода при чому майже в однаковій кількості (добавиться об.єм в трубах підведення))???

Далі стосовно обманок з холодним повітрям:

- в мене у ванній кімнаті стояв масляний радіатор 56*45см температура на його поверхні 80-90 С споживав 0,5 кВт, замінив його на інфрачервону 97*16,3см температура на поверхні ті ж самі 80 С споживає 0,2 кВт (перевіряв), навіть чисто теоретично площа поверхні, що контактує з повітрям відрізняється десь на 1/3 (0,5 м2 проти 0,32 м2) я різниці в комфорті не відчув. 

- можливий виграш при використанні чавунних радіаторів (полоща 1 чавунної секції 0,25м2) по відео на 4 секції 0,3 кВт, але автор сам рекомендує ставити потужніші тени, + морока з виготовленням + вартість комплекетуючих + проблеми з накипом + необхідність їх зааземлення (я б не довіряв 100% ізоляції тена). 

П.С. не сприймайте як рекламу... ділюсь досвідом. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти краще подзвони, за сайтом можуть банально не слідкувати.
я їм на імейл запитання написав (відразу, коли по твоєму посиланню перейшов), відразу відписали, попросили номер телефону. Дав, передзвонили за годину і сказали, що все в них є :) І ціни дійсно гарні! Дякую за наводку! :_26:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З плншета випадково мінуснув, замість плюсанути. Плюсанув інший пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замінив його на інфрачервону 97*16,3см температура на поверхні ті ж самі 80 С
зачекай-зачекай... що ж це за інфрачервоний такий, якщо він настільки гарячий? І як 0,2 кВт (дві лампочки "сотки") може нагріти 0,32м2 аж до 80оС?

Назви модель

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УДЕН-250
і що, реально він настільки гарячий? аж 80оС?! Якщо це так, то дійсно варто задуматись...

З плншета випадково мінуснув,

це по звичці ;) я виживу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Руку не втримаєш, а при нагоді візьму тестер на роботі - заміряю тоді відпишу скільки точно.

Що ще мене спокусило - він вузький і довгий, зручно розмістив на 10см від підлоги, не заважає, не займає місце але треба комплектувати термостатом я брав CEWAL RQ01.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по інфрачервоних панелях вирішив створити окрему тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...