Перейти до змісту

Як українці стають хохлами

LaMeRiLKiN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скрізь є люди і є людиська, а термін "хохол" придумав якийсь один, або горстка ванючих кацапомоголів. Цей етнос тільки те і вміє, що свій традиційно-рускій напій жерти та під його впливом прізвиська різні давати, на більше вони не здатні. От якщо виходець з Кавказу, в них - це чурка, американець - піндос, білорус - бульбаш, поляк - пшек, німець - фріц і т.д. Дивуватись нема чому, це все від браку (дефіциту) сірої речовини в черепно-мозковій коробці, ну-у так склалось і генетично і історично, не дав бог розуму...

Опубліковано

Боже, куди ми котимось, невже ви не бачите що це все "надумані" розбіжності. Скрізь є як хороші так і погані люди і я вважаю, що неправильно казати, що процент поганих людей більшій у них, тому що вони завжди були погані а ми хороші, тому у нас цей процент менший, ми ж хороші.

Опубліковано

Боже, куди ми котимось, невже ви не бачите що це все "надумані" розбіжності. Скрізь є як хороші так і погані люди і я вважаю, що неправильно казати, що процент поганих людей більшій у них, тому що вони завжди були погані а ми хороші, тому у нас цей процент менший, ми ж хороші.

Роззуй очі: порушення правил тільки росте, подивись в парки, ліси, пляжі - всюди засрано сміттям, корупція\взятництво - ПОВСЮДИ. І саме головне - кожен, хто дивиться на це каже я ж не такий, це не я. Ну що там не так сказано. Просто знайшли узагальнююче слово - "хохли".

Опубліковано

Сказано все правильно, і від того стає тільки страшно, що це правда і країна все далі і далі грузне в це болото....

Опубліковано

Просто знайшли узагальнююче слово - "хохли".

Хєрове слово, чесно кажучи, знайшли.

Тобто хороший це - єврей, а поганий жид? (типу Зеленського). Аналогічно рсукій і кацап? і т.д.

Опубліковано

Хозли, не хохли.

але навіть у Кенії в центрі міста за куріння не у спеціально облаштованих місцях штраф 500 $

а у нас навіть у ліфтах окремі ублюдки курять, при цьому думають, що мають на це право. 

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В 26.11.2015 01:11, LaMeRiLKiN сказал:

http://youtu.be/KQoz5tdolck

Одне з кращих відео про нас, яке варто глянути і обдумати кожному.

Якщо слово "хохол" замінити на землянин а "українець" на Людина то вийде доволі таки непогано.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...