Houston Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 06:59 Автор #26 Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 06:59 Правильно, не ходи. Хай лохи країну захищають.дітей та жінку маєш ? залишив шось після себе ?
ursa Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 12:02 #27 Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 12:02 дітей та жінку маєш ?А у тебя они есть, да? И - продолжая тему - защищать их ты манал, пусть кто-то другой этим займётся? Молодец. Восхитительная позиция
Houston Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 12:29 Автор #28 Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 12:29 дітей та жінку маєш ?А у тебя они есть, да? И - продолжая тему - защищать их ты манал, пусть кто-то другой этим займётся? Молодец. Восхитительная позиция ні в мене нема. не треба мене пробувати в чомусь пристидити , я не хочу убивати або бути вбитим. і якшо вже така мова пішла - то армія має бути професійною а не шонібуть. ти свою сімю чи хто там а тебе, захистив вже так ? сиди і не патякай.
ursa Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 22:14 #29 Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 22:14 сиди і не патякай.Попроще с выражениями.P.S. Практически все боятся сдохнуть. Но особенно те, кому на самом-то деле даже нет ради чего жить. Такова сцыкотливая натура людей, ничего не поделаешь.У этой страны нет будущего, пока большинство живёт в крайней хате...
yu2007 Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 22:42 #30 Опубліковано 20 Листопада, 2015 в 22:42 У этой страны нет будущего, пока большинство живёт в крайней хате... Брав участь в АТО?
Houston Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 15:10 Автор #31 Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 15:10 А ось оце мені скинув сьогодні мій друг з штатів , каже, що моніторив новини на місцевих сайтах і накнувся на ось це... В мене неавіть не було чим парирувати
vaz75 Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 16:03 #32 Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 16:03 А ось оце мені скинув сьогодні мій друг з штатів , каже, що моніторив новини на місцевих сайтах і накнувся на ось це...В мене неавіть не було чим парируватиДонецьк, Луганськ і Крим поки теж Україна...
jack74 Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 17:03 #33 Опубліковано 21 Листопада, 2015 в 17:03 В мене неавіть не було чим парируватипарирувати ЩО? Якийсь "напис на заборі"?! Якийсь бойовик щось ляпнув, а "жовті новинщики" підхопили?! Якби ти моніторив новини, як твій друг, тоб мав чим парирувати: Офіційне спростування Міноборони України:Звинувачення України у постачанні зброї терористам «Ісламської держави» є безпідставними У зв’язку з появою у засобах масової інформації повідомлень щодо затримання Міністерством внутрішніх справ Кувейту бойовика «Ісламської держави», який нібито стверджує про закупівлю терористами зброї в Україні повідомляється, що Міністерство оборони України та Збройні Сили України не є уповноваженими державою посередниками у здійсненні зовнішньоекономічної діяльності у сфері експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення.Україна не виробляла і не здійснювала закупівлю згаданих у повідомленнях зенітно-ракетних комплексів FN-6 китайського виробництва, а також не надавала транзиту для їх переміщення.Крім того, ЗРК FN-6 не перебувають і ніколи не перебували на озброєнні Збройних Сил та інших військових формувань України.Прес-служба Міністерства оборони України і теж саме на інгліш
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.