Перейти до змісту

Перенести зупинку громадського транспорту від готелю "Україна" до окружного адмінсуду (на попереднє місце)

tolik79

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
36 минуты назад, fotlav сказал:

все логічно тому що людей які їздять в маршрутках більше, ніж які їздять на власному транспорті.

Тепер по темі:

проти переносу зупинки від готелю Україна

-вам автомобілістам то зупинка біля готелю "мозолить" око, то ви народ в підземний перехід хочете загнати

Ви можливо краще Винниченка по Набережній об'їжджайте, а пр. Волі по Глушець ,і не буде ніяких заторів.

А маршрутчики якось самі між собою розберуться, їм сто відсотків краще біля суду не буде тим більше я вже не говорю про самих пасажирів. 

Чого ти розхвилювався? Я автомобіліст і я також проти переносу зупинки до суду. Так що не все так однозначно і не потрібно всіх гребсти під одну гребінку.

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 година тому, YouRich сказано:

Чого ти розхвилювався?

та нерви вже нікчорту, хвилююсь за все:D

1 година тому, YouRich сказано:

Я автомобіліст і я також проти переносу зупинки до суду.

ну і правильно, як то кажуть, разом з народом.

..... а може ти той суддя, а?

Опубліковано

Зранку було досить "весело" так, як доблесні служби перемістили знаки зупинки ще звечора і не всі маршрутки зупинялись на старому місці, не дивлячись на два десятки людей, які не знали про зміни. А водій тролейбуса зупинився біля готелю і гордо проїхав суд. Така от ранкова лотерея від міської ради.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...