Перейти до змісту

Продам дачу по вул. Дубнівській або ОБМІНЯЮ

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Дачу на вул. Дубнівська. 6 соток напроти Луцькавтодору 2 ряд від дороги є абияке світло. все інше і краще можна провести (є поруч газ також метрів до 30) Будинок 1 пов. спальня, вітальня, кухня (піч) з вікном в вітальню, коридор, під ним льох, перед входом тераса крита. Поруч також і гараж.

2. пов спальня з балконом, горище. Є можливість добудови як збоку (є двері спеціально) так і вверх.

ДЛЯ б-ва житла!!!

МІСЦЕ просто БОМБА :--)) !!!

25 000 у.о.

050-3781521

post-25-0-20362000-1334903915_thumb.jpg post-25-0-01245600-1334903950_thumb.jpg post-25-0-79385200-1334904069_thumb.jpg

АКТУАЛЬНО!!!

Можливий обмін на дачний участок в районі Дубнівської біля МП "Шлях" чи Ірен (Амексім) на паритетних умовах.

мій участок з будинком - ваш участок без будинку з доплатою

мій участок з будинком - ваш участок без будинку але вдвічі більший

мій участок з будинком - ваш участок без будинку+інше

мій участок з будинком - ваш екскаватор

post-25-0-31252300-1374995024_thumb.jpg

Червоним обведено хату/участок

Жовтим місце врізки в газ (орієнтовно з підведенням до хати буде коштувати 2000-2500 у.е.

Голубим лінія де можна врізатись в світло 2000 у.е.

Можна лупити скважину можна гратись водоканалом.

Опубліковано

Ти відстав від житя бо смаа джакузі коштує 20 штук баксів

місце просто бомба

А торг ніхто не відміняв, та й і я не спішу

• 2 тижня потому...
Опубліковано

місце просто бомба

Місце - дуже близько дорога, гази, шум. Доїзду нема(вузька грунтова дорога). Газу нема. Водопроводу нема. Каналізації нема. Хатка напевне теж не ахті(мінімум 15-20 років, постСовьетскій період).

Ціна завищена мінімум в чотири рази.

хоча... Фото допоможе!!!

з.і. Продам джакузі - 500 у.о. :0074:))

Опубліковано

місце просто бомба

normal_japan1.jpg

7409a6a144b3723a21033d279f2734e4.jpg

20тис ? Це якась мегаджакузи з видом на Фудзіяму напевно...

• 4 року потому...
Опубліковано

2-й ряд від дороги - це не бомба, це жах. шум від автомобілів, недалечко залізничний переїзд, тож як бонус вночі і вдень дудітимуть поїзди.

паркан треба ставити новий, так само як ворота і калітку. провести газ, тим паче за 30метрів, коштуватиме ще як мінімум 2штуки баків. +провести воду, +по бажанню провести норм світло.

ну і на сам кінець. для життя цей будинок не підійде. треба добудуватись, утеплити, зробити опалення, сантехніку, електрику, ремонт.

і ще як бонус, другий ряд від дороги не можна змінити цільове призначення, тому що його просто напросто не підпишуть. це на всі 100 відсотків.

отже виходить у нас така собі хатинка-дача на якій згідно з теперішніми законами навіть прописатись не можна.

інформація подана для передачі досвіду тим хто хоче купити дачку і там жити, бо нема бабла на норм хату чи квартиру.

Опубліковано

ТАК!!! БЕЗУМОВНО багато чого треба переробляти! ТАК вети газ світло. Але тут тихо, спокійно і свіже повітря. Але жахів нема як і тролейбусів. я на 300 метрів знахожусь ближче до переїзду і знаю що по дубнівській їде поїзд о 6:50 бо рано встаю. ура!!!! і саме головне у нас такі закони що все підпишуть!

НАЛІТАЙ!!!!! СУПЕР ДАЧА!!! ЖАХ для тих кому хватило тільки на квартиру подалі від ЖД вокзалу і поближче до м-ну ВОПАК!!!!

;---))

• 6 місяців потому...
  • 3 місяця потому...
  • 3 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Можливий обмін на дачний участок в районі Дубнівської біля МП "Шлях" чи Ірен (Амексім) на паритетних умовах.

мій участок з будинком - ваш участок без будинку з доплатою

мій участок з будинком - ваш участок без будинку але вдвічі більший

мій участок з будинком - ваш участок без будинку+інше

мій участок з будинком - ваш екскаватор

• 1 місяць потому...
Опубліковано

добавив фото з гугля.

в першому пості описав реальні речі які можна вирішити на ділянці. вже говорив з сусідами на рахунок газу і світла.

получається штука у.е. власнику лінії + робота/матеріали

зроблю буде ще дорожче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...