Перейти до змісту

Приватбанк і персональні дані.

Volt

Рекомендовані повідомлення

Батько знайшов в себе приватбанківські картки типу- кредитка копілка і все інше їхнє ла*но позвонив спитати на гарячу лінію спитати чи вони закриті - а там вже знають що звоню я , і ініціали назвали - хоча я вже давно не користуюсь послугами цього "банку" певно більше 5 років. Батько вирішив свої питання і запитав як довго особисті дані може зберігати сказали бестроково. Спитав на що ссилаються - сказкали підписували договір про особисті дані, і там пише що користування бестрокове . Заходжу на сайт "банку", читаю -  дані зберігаються 5 років а далі автоматично продовжується зберігання і при бажанні клієнта дані можна видалити . Звоню на гарячу лінію розповідаю про договір - таке враження що вони його самі не читали . Працівник коллцентра каже - вслухайтесь - такоє можливості немає і не буде . Тай що треба задуматись що приват робить з нашими даними і як ними торгує . В когось щось схоже було ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є бажання - можете вступити з ними у паперову переписку.

Нешвидко. але дані вилучать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За пять лет, Ваши данные продадут миллион раз и даже если их Приват удалит у себя, не факт что Вам не позвонят с Орифлейма или Avon :) . Как говорится это издержки нашей жизни. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тай що треба задуматись що приват робить з нашими даними і як ними торгує .

бази клієнтів продає іншим банкам, це вони і не приховують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наболіле..

з-тя особа звертається до знойомого працівника банку і отримує всі мої дані..при цьому хизуючтся, що ПБ рулить і прикріплює скрін.

обуренню не має меж. і в плинути на це не має змоги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наболіле..

з-тя особа звертається до знойомого працівника банку і отримує всі мої дані..при цьому хизуючтся, що ПБ рулить і прикріплює скрін.

обуренню не має меж. і в плинути на це не має змоги

як немає змоги? на АЗС перестали продавати бензин?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver,можна подумати, що спаливши навіть центральний офіс, ти спалиш їх дата-центр ))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver,можна подумати, що спаливши навіть центральний офіс, ти спалиш їх дата-центр ))

розповсюджує ж не дата-центр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, то пусти за димом 30000 працівників чи скільки їх там зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, то пусти за димом 30000 працівників чи скільки їх там зараз.

І ця людина віддала найкращі роки свого життя відданій праці на Приватбанк, а зараз радить пускати за димом своїх колишніх колег???

Вибач, не втримався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зараз радить пускати за димом своїх колишніх колег

З колег там вже майже нікого не залишилось, одне "племя молодое незнакомое".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...