Перейти до змісту

російський літак прпав? в Єгипті

Єретик

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 31.10.2015 в 17:48, SunSeth сказав:

Big_Brat, я на 99,99% впевнений, що на будь-якому кацапському ресурсі, якби це сталось із українським літаком було б велике свято і п'янка (маю достатній досвід спілкування з кацапєздолами на різних сайтах). Все. І якби хоч один "всплив" із думками на зразок твоїх, тільки на захист українців, його б як мінімум забанили, а скоріше всього б знайшли, а далі його доля була б печальна.

Навіть якщо це і правда (в чому я сильно сумніваюсь, бо також маю досвід спілкування), то все одно ми не повинні опускатися до такого рівня.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 18:30, Yaryk сказав:
  В 31.10.2015 в 17:48, SunSeth сказав:

Big_Brat, я на 99,99% впевнений, що на будь-якому кацапському ресурсі, якби це сталось із українським літаком було б велике свято і п'янка (маю достатній досвід спілкування з кацапєздолами на різних сайтах). Все. І якби хоч один "всплив" із думками на зразок твоїх, тільки на захист українців, його б як мінімум забанили, а скоріше всього б знайшли, а далі його доля була б печальна.

Навіть якщо це і правда (в чому я сильно сумніваюсь, бо також маю досвід спілкування), то все одно ми не повинні опускатися до такого рівня.

Нє, ми повинні народ-окупант цілувати в дупу? Будь-яка невдача кацапії нам на руку, аналогію із WW2 треба проводити, чи сам додумаєшся?

Опубліковано

Вагную, мрасія зажадає створення міжнародного трибуналу в ООН, щодо літака, який впав в Єгипті. Як аналогію з MH17. От тільки я чомусь я схиляюсь до версіх, що літак в Єгипті не був збитий. А виною є російська халантність.

Опубліковано

http://lifenews.ru/news/167293

VIP-клубы Москвы не будут отменять празднование Хеллоуина из-за траура

На вечеринки в крупнейшие столичные клубы продано порядка двх-трёх тысяч билетов.

Опубліковано
  Показати контент
place1_700.jpg

_86428768_8bde42fa-8b1f-4816-b1ee-7264780b2ee6.jpgplace4_700.jpgplace3_700.jpg

Жители Киева несут цветы к посольству России

Цитата
Они выражают соболезнования в связи с авиакатастрофой в Египте [видео]

Соболезнования в связи с авикатастрофой Airbus-321 приходят со всего мира, в том числе и с Украины. Как сообщает «Комсомольская правда» в Украине», вечером 31 октября у здания российского посольства в Киеве стали собираться жители местные жители. Они пришли, что бы выразить свое сочувствие. Киевляне несут цветы и зажигают свечи в память о жертвах сегодняшней катастрофы, случившейся на Синайском полуострове.

Судя по фотографиям, перед входом в посольство России лежат десятки букетов цветов, лампадок и детских игрушек. Кроме того киевляне оставляют записки со словами поддержки.

Правда, власти не исключают провокаций. Поэтому за порядком возле здания посольства следят сотрудники Нацгвардии Украины.

Опубліковано

Як у цьому житті усе пов"язане.

Упавший в Египте самолет ранее использовали «Малайзийские авиалинии»

Авиакомпания, потерявшая два «Боинга» в недавних авиакрушениях, использовала А321 первой.

Разбившийся в Египте лайнер Airbus А321 был сдан в эксплуатацию в мае 1997 года и использовался авиакомпанией «Малайзийские авиалинии». Об этом сообщает ТАСС со ссылкой на данные портала Airfleets, где фиксируются данные о самолетах.

Опубліковано

Египет начал расшифровывать данные черного ящика с российского А321

Цитата
Пока не выявлено никаких обстоятельств, которые могли бы объяснить крушение самолета.

Египетские специалисты уже начали работу по расшифровке информации с бортового самописца А321, который потерпел крушение на Синае.

- Черный ящик найден в хвостовой части самолета. Его уже отправили экспертам на изучение, - цитирует Интерфакс заявление премьер-министра Египта Шерифа Исмаила.

Он уточнил, что пока говорить о причинах катастрофы рано. Работающие на месте специалисты не выявили никаких "подозрительных обстоятельств", и объяснить крушение самолета пока не могут.

На борту упавшего А321 летели жители девяти регионов РФ, Украины и Белоруссии

Цитата
Жители Петербурга, Красноярска, Волгограда, Тюмени, Карелии, Тамбовской, Ленинградской, Новгородской, Псковской областей РФ, а также Украины и Белоруссии находились на борту авиалайнера Airbus A321, потерпевшего крушение в Египте в субботу.

Как сообщил пресс-секретарь губернатора Петербурга Георгия Полтавченко Андрей Кибитов в твиттере в субботу, по уточненным данным, на борту рейса находились 127 жителей Петербурга, 49 - Ленинградской области. Также рейсом летели 11 жителей Новгородской области, 9 - Псковской области, 2 - из Карелии.

Кроме того, в самолете погибли трое граждан Украины и один гражданин Белоруссии.

МИД Украины в субботу вечером сообщал о четырех согражданах, находившихся на борту разбившегося лайнера.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 18:47, SunSeth сказав:

Нє, ми повинні народ-окупант цілувати в дупу? Будь-яка невдача кацапії нам на руку, аналогію із WW2 треба проводити, чи сам додумаєшся?

Давайте проведем аналогию с WW2, без проблем:

"- Васек, пошли с нами грабить фашистов и их барышень тискать!

- Вы че? У вас мозги есть или нет? Это-же простые люди! Не все немцы - фашисты!

- А нам что теперь народ-окупанта в попу целовать чтоле? Да все они одинаковые! Пошли не ломайся! Ты-же видел как они зверствовали у нас!

- И чем вы тогда лучше них?"

Ничего не напоминает?

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:03, SΩLΩMΩN сказав:

Нехай до нас на борду зайдуть, тут їм вистачить співчуваючих.

Цитата

Давайте проведем аналогию с WW2, без проблем: "- Васек, пошли с нами грабить фашистов и их барышень тискать! - Вы че? У вас мозги есть или нет? Это-же простые люди! Не все немцы - фашисты! - А нам что теперь народ-окупанта в попу целовать чтоле? Да все они одинаковые! Пошли не ломайся! Ты-же видел как они зверствовали у нас! - И чем вы тогда лучше них?" Ничего не напоминает? 0

напомінаєт. брєд олігофрєна.

п.с. http://waralbum.ru/bb/viewtopic.php?id=305

Опубліковано

w2N9LzFWms8.jpg

З.І.: На їхньому місці міг бути кожен з нас.. І легше б було там загинути, а ніж чекати тих хто летів і не дочекатись!!!

Опубліковано

Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:12, SΩLΩMΩN сказав:

Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.

звичайно спрацює, але для цього мирні люди повинні залишатись живими, щоб сповна *насолодитись* тим, чого наробили, коли підтримували путлєра, а смерть мирних, то завжди горе, особливо для рідних

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:11, SunSeth сказав:
  В 31.10.2015 в 20:03, SΩLΩMΩN сказав:

Нехай до нас на борду зайдуть, тут їм вистачить співчуваючих.

Цитата

Давайте проведем аналогию с WW2, без проблем: "- Васек, пошли с нами грабить фашистов и их барышень тискать! - Вы че? У вас мозги есть или нет? Это-же простые люди! Не все немцы - фашисты! - А нам что теперь народ-окупанта в попу целовать чтоле? Да все они одинаковые! Пошли не ломайся! Ты-же видел как они зверствовали у нас! - И чем вы тогда лучше них?" Ничего не напоминает? 0

напомінаєт. брєд олігофрєна.

п.с. https://ru.wikipedia...й_мировой_войны

И к чему эта вики-статья? Хотя, ворэва, диалог окончен.

Опубліковано

це не закон бумеранга - просто вони банально економили на обслуговуванні імпортного літака через санкції та кризу.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:20, case_l сказав:

це не закон бумеранга - просто вони банально економили на обслуговуванні імпортного літака через санкції та кризу.

не пиши так, бо кацапи скажуть абама віноват.

П.С. в них тисячі літаків, а впав саме той, що колись належав Малазійськім авіалініям. Тим сами чий літак вони збили і жартували над цим.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:20, SΩLΩMΩN сказав:

А що нам робити, розпалити багаття, шмальнути пару салютів, бо двійко сотень москалів, від малу до велико полягло!? Чи може як ти просто брати копістити коменти і набивати собі рейтинг на людській трагедії!? Так і них таких вистачає, і нас як показує практика...Вперед ТРОЛІ!

Опубліковано
  Цитата

И к чему эта вики-статья? Хотя, ворэва, диалог окончен.

Дійсно, стаття з кацапською вікі повністю виправдовує і обілює звірства кацапів на території окупованої Німеччини, тому замінив її на більш об'єктивну. Хоча мову окупантів знаю майже досконало, що таке "ворэва", мені невідомо, тому "ворэва" і тобі. Просто, здохніть всі кацапи, які прийшли із зброєю на мою землю. Ніколи не буду серед вас шукати менш гівняних, ви всі уроди.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:29, Set сказав:

А що нам робити, розпалити багаття, шмальнути пару салютів, бо двійко сотень москалів, від малу до велико полягло!? Чи може як ти просто брати копістити коменти і набивати собі рейтинг на людській трагедії!? Так і них таких вистачає, і нас як показує практика...Вперед ТРОЛІ!

Чоловіче тебе цошь покренчило? Копіпащу я тільки новини. А коментарі до них пишу сам. Да і в цій темі на репу я не розжився.

Опубліковано

Шкода.

Шкода рідних загиблих.

Перш чим писати усіляку дурню, уявіть на хвилину , що на їхньому місці міг бути ти і ти і ти і близький твій. Поспівчувати треба , а не зловтішатись.

Не варто вмішувати політику туди куди не треба, а ще краще в неї взагалі не вникати.

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:36, SΩLΩMΩN сказав:
  В 31.10.2015 в 20:29, Set сказав:

Чоловіче тебе цошь покренчило? Копіпащу я тільки новини. А коментарі до них пишу сам. Да і в цій темі на репу я не розжився.

"Думалка" не та... що б таке придумати: ПРуф- тут

d8633785507b.jpg

З.І.: це не та тема де потрібно з'ясовувати політичні погляди, достатньо поспівчувати горю ЛЮДЕЙ!А якщо ні, то можна і промовчати хоча в нас зараз вже не те виховання!

Опубліковано
  В 31.10.2015 в 20:42, Set сказав:
  Показати контент
"Думалка" не та... що б таке придумати: ПРуф- тут

d8633785507b.jpg

Ну ти і троляка. Включі мізки, і прочитай ще раз. Я пишу українською. А там де копіпащу, це в основному російська. Ну да в цьому випадку я не вказав джерело. Ось це ти зробив відкриття, недо шерлок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...