Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:26 Автор #76 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:26 Нагадаю історію, всім, хто заявлає, що тут хтось злорадіє. Ось, що таке злорадіти зі збитого літака:
Yaryk Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:30 #77 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:30 Big_Brat, я на 99,99% впевнений, що на будь-якому кацапському ресурсі, якби це сталось із українським літаком було б велике свято і п'янка (маю достатній досвід спілкування з кацапєздолами на різних сайтах). Все. І якби хоч один "всплив" із думками на зразок твоїх, тільки на захист українців, його б як мінімум забанили, а скоріше всього б знайшли, а далі його доля була б печальна.Навіть якщо це і правда (в чому я сильно сумніваюсь, бо також маю досвід спілкування), то все одно ми не повинні опускатися до такого рівня.
Barugan Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:35 #78 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:35 про пасажирів, що вижили ...мало віриться, висота чимала.
MANJAK11 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:43 #79 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:43 хлопець реально чіпідросить кацапів в інших роликах( тобіш ніразу не ватнік) , а ось ролик про катастрофу
SunSeth Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:47 #80 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:47 Big_Brat, я на 99,99% впевнений, що на будь-якому кацапському ресурсі, якби це сталось із українським літаком було б велике свято і п'янка (маю достатній досвід спілкування з кацапєздолами на різних сайтах). Все. І якби хоч один "всплив" із думками на зразок твоїх, тільки на захист українців, його б як мінімум забанили, а скоріше всього б знайшли, а далі його доля була б печальна.Навіть якщо це і правда (в чому я сильно сумніваюсь, бо також маю досвід спілкування), то все одно ми не повинні опускатися до такого рівня.Нє, ми повинні народ-окупант цілувати в дупу? Будь-яка невдача кацапії нам на руку, аналогію із WW2 треба проводити, чи сам додумаєшся?
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:58 Автор #81 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 18:58 Вагную, мрасія зажадає створення міжнародного трибуналу в ООН, щодо літака, який впав в Єгипті. Як аналогію з MH17. От тільки я чомусь я схиляюсь до версіх, що літак в Єгипті не був збитий. А виною є російська халантність.
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:14 Автор #82 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:14 http://lifenews.ru/news/167293VIP-клубы Москвы не будут отменять празднование Хеллоуина из-за траураНа вечеринки в крупнейшие столичные клубы продано порядка двх-трёх тысяч билетов.
jack74 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:35 #83 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:35 Жители Киева несут цветы к посольству России Они выражают соболезнования в связи с авиакатастрофой в Египте [видео]Соболезнования в связи с авикатастрофой Airbus-321 приходят со всего мира, в том числе и с Украины. Как сообщает «Комсомольская правда» в Украине», вечером 31 октября у здания российского посольства в Киеве стали собираться жители местные жители. Они пришли, что бы выразить свое сочувствие. Киевляне несут цветы и зажигают свечи в память о жертвах сегодняшней катастрофы, случившейся на Синайском полуострове. Судя по фотографиям, перед входом в посольство России лежат десятки букетов цветов, лампадок и детских игрушек. Кроме того киевляне оставляют записки со словами поддержки. Правда, власти не исключают провокаций. Поэтому за порядком возле здания посольства следят сотрудники Нацгвардии Украины.
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:42 Автор #84 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:42 Як у цьому житті усе пов"язане.Упавший в Египте самолет ранее использовали «Малайзийские авиалинии»Авиакомпания, потерявшая два «Боинга» в недавних авиакрушениях, использовала А321 первой.Разбившийся в Египте лайнер Airbus А321 был сдан в эксплуатацию в мае 1997 года и использовался авиакомпанией «Малайзийские авиалинии». Об этом сообщает ТАСС со ссылкой на данные портала Airfleets, где фиксируются данные о самолетах.
jack74 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:52 #85 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 19:52 Египет начал расшифровывать данные черного ящика с российского А321Пока не выявлено никаких обстоятельств, которые могли бы объяснить крушение самолета.Египетские специалисты уже начали работу по расшифровке информации с бортового самописца А321, который потерпел крушение на Синае.- Черный ящик найден в хвостовой части самолета. Его уже отправили экспертам на изучение, - цитирует Интерфакс заявление премьер-министра Египта Шерифа Исмаила.Он уточнил, что пока говорить о причинах катастрофы рано. Работающие на месте специалисты не выявили никаких "подозрительных обстоятельств", и объяснить крушение самолета пока не могут.На борту упавшего А321 летели жители девяти регионов РФ, Украины и БелоруссииЖители Петербурга, Красноярска, Волгограда, Тюмени, Карелии, Тамбовской, Ленинградской, Новгородской, Псковской областей РФ, а также Украины и Белоруссии находились на борту авиалайнера Airbus A321, потерпевшего крушение в Египте в субботу.Как сообщил пресс-секретарь губернатора Петербурга Георгия Полтавченко Андрей Кибитов в твиттере в субботу, по уточненным данным, на борту рейса находились 127 жителей Петербурга, 49 - Ленинградской области. Также рейсом летели 11 жителей Новгородской области, 9 - Псковской области, 2 - из Карелии.Кроме того, в самолете погибли трое граждан Украины и один гражданин Белоруссии.МИД Украины в субботу вечером сообщал о четырех согражданах, находившихся на борту разбившегося лайнера.
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:03 Автор #86 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:03 А як вам таке:Росіяни у Києві звинуватили українців, що ті мало їм співчувають
Big_Brat Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:06 #87 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:06 Нє, ми повинні народ-окупант цілувати в дупу? Будь-яка невдача кацапії нам на руку, аналогію із WW2 треба проводити, чи сам додумаєшся?Давайте проведем аналогию с WW2, без проблем:"- Васек, пошли с нами грабить фашистов и их барышень тискать!- Вы че? У вас мозги есть или нет? Это-же простые люди! Не все немцы - фашисты!- А нам что теперь народ-окупанта в попу целовать чтоле? Да все они одинаковые! Пошли не ломайся! Ты-же видел как они зверствовали у нас!- И чем вы тогда лучше них?"Ничего не напоминает?
SunSeth Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:11 #88 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:11 А як вам таке:Росіяни у Києві звинуватили українців, що ті мало їм співчуваютьНехай до нас на борду зайдуть, тут їм вистачить співчуваючих.Давайте проведем аналогию с WW2, без проблем: "- Васек, пошли с нами грабить фашистов и их барышень тискать! - Вы че? У вас мозги есть или нет? Это-же простые люди! Не все немцы - фашисты! - А нам что теперь народ-окупанта в попу целовать чтоле? Да все они одинаковые! Пошли не ломайся! Ты-же видел как они зверствовали у нас! - И чем вы тогда лучше них?" Ничего не напоминает? 0напомінаєт. брєд олігофрєна.п.с. http://waralbum.ru/bb/viewtopic.php?id=305
Set Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:11 #89 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:11 З.І.: На їхньому місці міг бути кожен з нас.. І легше б було там загинути, а ніж чекати тих хто летів і не дочекатись!!!
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:12 Автор #90 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:12 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.
MANJAK11 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:16 #91 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:16 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.звичайно спрацює, але для цього мирні люди повинні залишатись живими, щоб сповна *насолодитись* тим, чого наробили, коли підтримували путлєра, а смерть мирних, то завжди горе, особливо для рідних
Big_Brat Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:16 #92 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:16 А як вам таке:Росіяни у Києві звинуватили українців, що ті мало їм співчуваютьНехай до нас на борду зайдуть, тут їм вистачить співчуваючих.Давайте проведем аналогию с WW2, без проблем: "- Васек, пошли с нами грабить фашистов и их барышень тискать! - Вы че? У вас мозги есть или нет? Это-же простые люди! Не все немцы - фашисты! - А нам что теперь народ-окупанта в попу целовать чтоле? Да все они одинаковые! Пошли не ломайся! Ты-же видел как они зверствовали у нас! - И чем вы тогда лучше них?" Ничего не напоминает? 0напомінаєт. брєд олігофрєна.п.с. https://ru.wikipedia...й_мировой_войныИ к чему эта вики-статья? Хотя, ворэва, диалог окончен.
case_l Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:20 #93 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:20 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.це не закон бумеранга - просто вони банально економили на обслуговуванні імпортного літака через санкції та кризу.
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:20 Автор #94 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:20 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.це не закон бумеранга - просто вони банально економили на обслуговуванні імпортного літака через санкції та кризу.не пиши так, бо кацапи скажуть абама віноват.П.С. в них тисячі літаків, а впав саме той, що колись належав Малазійськім авіалініям. Тим сами чий літак вони збили і жартували над цим.
Set Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:29 #95 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:29 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.А що нам робити, розпалити багаття, шмальнути пару салютів, бо двійко сотень москалів, від малу до велико полягло!? Чи може як ти просто брати копістити коменти і набивати собі рейтинг на людській трагедії!? Так і них таких вистачає, і нас як показує практика...Вперед ТРОЛІ!
SunSeth Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:30 #96 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:30 И к чему эта вики-статья? Хотя, ворэва, диалог окончен.Дійсно, стаття з кацапською вікі повністю виправдовує і обілює звірства кацапів на території окупованої Німеччини, тому замінив її на більш об'єктивну. Хоча мову окупантів знаю майже досконало, що таке "ворэва", мені невідомо, тому "ворэва" і тобі. Просто, здохніть всі кацапи, які прийшли із зброєю на мою землю. Ніколи не буду серед вас шукати менш гівняних, ви всі уроди.
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:36 Автор #97 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:36 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі.А що нам робити, розпалити багаття, шмальнути пару салютів, бо двійко сотень москалів, від малу до велико полягло!? Чи може як ти просто брати копістити коменти і набивати собі рейтинг на людській трагедії!? Так і них таких вистачає, і нас як показує практика...Вперед ТРОЛІ!Чоловіче тебе цошь покренчило? Копіпащу я тільки новини. А коментарі до них пишу сам. Да і в цій темі на репу я не розжився.
KLASTER Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:38 #98 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:38 Шкода.Шкода рідних загиблих.Перш чим писати усіляку дурню, уявіть на хвилину , що на їхньому місці міг бути ти і ти і ти і близький твій. Поспівчувати треба , а не зловтішатись. Не варто вмішувати політику туди куди не треба, а ще краще в неї взагалі не вникати.
Set Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:42 #99 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:42 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі. А що нам робити, розпалити багаття, шмальнути пару салютів, бо двійко сотень москалів, від малу до велико полягло!? Чи може як ти просто брати копістити коменти і набивати собі рейтинг на людській трагедії!? Так і них таких вистачає, і нас як показує практика...Вперед ТРОЛІ! Чоловіче тебе цошь покренчило? Копіпащу я тільки новини. А коментарі до них пишу сам. Да і в цій темі на репу я не розжився. "Думалка" не та... що б таке придумати: ПРуф- тут З.І.: це не та тема де потрібно з'ясовувати політичні погляди, достатньо поспівчувати горю ЛЮДЕЙ!А якщо ні, то можна і промовчати хоча в нас зараз вже не те виховання!
Єретик Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:46 Автор #100 Опубліковано 31 Жовтня, 2015 в 20:46 Та досить уже вести дискусію на тему співчуття. Це особиста справа кожного. Особисто я вважаю, що для мрасії рано чи пізно спрацює закон бумеранга у повній мірі. А що нам робити, розпалити багаття, шмальнути пару салютів, бо двійко сотень москалів, від малу до велико полягло!? Чи може як ти просто брати копістити коменти і набивати собі рейтинг на людській трагедії!? Так і них таких вистачає, і нас як показує практика...Вперед ТРОЛІ! Чоловіче тебе цошь покренчило? Копіпащу я тільки новини. А коментарі до них пишу сам. Да і в цій темі на репу я не розжився. "Думалка" не та... що б таке придумати: ПРуф- тут Ну ти і троляка. Включі мізки, і прочитай ще раз. Я пишу українською. А там де копіпащу, це в основному російська. Ну да в цьому випадку я не вказав джерело. Ось це ти зробив відкриття, недо шерлок.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.