Перейти до змісту

Металопрофіль чи металочерепиця?

keepo

Рекомендовані повідомлення

/кидайте в тему или в личку размеры крыши, сделаю вам раскладку листов и квадратуру под м.ч.

А вот с полимеркой не подмогу.

Алексей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумію складність Вашого вибору, адже сам перед ним стояв! Особисто для себе я вибрав металопрофіль, оскільки відходів майше не залишається, контробрешітку можна монтувати з більшим кроком, а це економія суттєва (про контробрешітку можна не читати:)), всі фасонні елементи: вітрові планки, кутники та інші елементи, що йдуть паралельно хвилі профілю набагато краще зістикуються із рівненькою поверхнею профілю, туди не буде задуватись вода!, але що я вважаю найважливішим при металопрофілі - це чіткий і правильний схід води і бруду з даху! Так так, я не просто це написав, адже на металочерепиці на закінченнях гребнів із часом накопичується бруд/пилюка, в яких довго може знаходитись волога на північній стороні, і якщо ви ніколи не звертали уваги, то покрівлі з металочерепиці, які вже простояли 10 і більше років на північній стороні брудні, або навіть вкриті мохом! Не думаю, що Вам це сподобається. Хтось пише, що металопрофіль це для промислових будівель... Не вірте! Свій дах я зробив цеглястого кольору, зараз не згадаю який RAL, підшиву софіту зробив з металопрофілю під дерево (а не як дехто чорна черепиця і підшито чорним профілем... оце вже для гаражу я вважаю). Тому вибір за Вами! Захочете, можу показати дах на своєму будинку, він навіть дещо схожий трішки на Ваш. Удачі в будівництві!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вкус і цвєт товаріща нєт... І тут кожна жаба своє болото хвалить

А я скажу, що виграє в підсумку той варіант, який фінансово буде найбільш вигідний. Раз мова йде про кількість відходів. Тобто.... барабанная дробь.... Металопрофіль.

Тепер лишилось тільки вибрати колір і давати на розкройку замовлення. Да,, і кількість відходів в різних видах покрівлі розрахує той, в кого будете замовляти. Є фактична площа, і буде запропоновано варіант розкройки. Коефіцієнт порахуєте самі.

За відходи в свій час якось не переживав так. Пригодились. Накрив клозет будівельний і приховав кусок на будку для Барсіка. Решту дрібного сміття на метололом здав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порахуйте скільки вам обійдеться металочерепиця і полімер-піщана черепиця. Схиляюсь до останньої так як по ціні вийде практично одне і теж

там крім вартості самої покрівлі треба врахувати конструкцію під неї і вагу самого даху з таким накриттям.

Тобто.... барабанная дробь.... Металопрофіль.

якщо буде такий відхід, як обіцяють, то різниця не суттєва. Планка на орешітку теж є, тому на рішення не впливає.

Наскільки я зрозумів - з МП простіше самому зробити покрівлю, починаючи від контробрешітки і закінчуючи банальною подачею листів наверх, тобто якщо робити з кумом/братом/сватом, то одні плюси.

Моїм покрівельникам всерівно з чого робити, кажуть вибирати що більше подобаєця, а візуально МЧ таки гарніше виглядає (як на мій смак).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочеться впливати на рішення, бо воно і так нелегке, але на мою думку хату крити металочерепицею. Естетика як не як. Ну ладно ще була б проста двухскатна криша як в старих сільських хатах. А з двума шпаківнями буде зовсім якось не айс.

От на господарські споруди - можна й МП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

а у нас новинка !(на фото)

+ подарунок

купуєте металочерепицю - можете взяти в оренду на 2 дні безкоштовно електроножиці по металу!

post-11128-0-59622800-1448373060_thumb.j

post-11128-0-05982000-1448373125_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

потрібно накрити добудову, 5.7м на 3.9м. скос в одну сторону.

http://prntscr.com/9hl5qh
http://prntscr.com/9hl656

може хтось зорієнтувати який металопрофіль брати та скільки мені обійдеться такий дах( металопрофіль)...?

може порадите де купувати краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно накрити добудову, 5.7м на 3.9м. скос в одну сторону.

http://prntscr.com/9hl5qh

http://prntscr.com/9hl656

може хтось зорієнтувати який металопрофіль брати та скільки мені обійдеться такий дах( металопрофіль)...?

може порадите де купувати краще.

краще купувати в мене

ввечері відпишу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне відходів з металочерепиці вийшло 12-13%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне відходів з металочерепиці вийшло 12-13%.

то поділись, де і що купував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував в Олексія і Каті, на форумі - paksivatova

Ввечері викладу фото даху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував в Олексія і Каті, на форумі - paksivatova

Ввечері викладу фото даху.

Вже вечір
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже вечір

Кеп? радий Вас бачити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колір - темно-коричневий, форма хвилі - "квадрат"

post-56-0-38885000-1451337015_thumb.jpg

post-56-0-59974400-1451337017_thumb.jpg

post-56-0-95695700-1451337019_thumb.jpg

post-56-0-52888800-1451337022_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
On 28.12.2015 at 23:04, keepo сказано:

Кеп? радий Вас бачити :)

самі робили чи наймали людей? яка ціна за роботу якщо наймали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...