Перейти до змісту

Металопрофіль чи металочерепиця?

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

/кидайте в тему или в личку размеры крыши, сделаю вам раскладку листов и квадратуру под м.ч.

А вот с полимеркой не подмогу.

Алексей.

Опубліковано

Розумію складність Вашого вибору, адже сам перед ним стояв! Особисто для себе я вибрав металопрофіль, оскільки відходів майше не залишається, контробрешітку можна монтувати з більшим кроком, а це економія суттєва (про контробрешітку можна не читати:)), всі фасонні елементи: вітрові планки, кутники та інші елементи, що йдуть паралельно хвилі профілю набагато краще зістикуються із рівненькою поверхнею профілю, туди не буде задуватись вода!, але що я вважаю найважливішим при металопрофілі - це чіткий і правильний схід води і бруду з даху! Так так, я не просто це написав, адже на металочерепиці на закінченнях гребнів із часом накопичується бруд/пилюка, в яких довго може знаходитись волога на північній стороні, і якщо ви ніколи не звертали уваги, то покрівлі з металочерепиці, які вже простояли 10 і більше років на північній стороні брудні, або навіть вкриті мохом! Не думаю, що Вам це сподобається. Хтось пише, що металопрофіль це для промислових будівель... Не вірте! Свій дах я зробив цеглястого кольору, зараз не згадаю який RAL, підшиву софіту зробив з металопрофілю під дерево (а не як дехто чорна черепиця і підшито чорним профілем... оце вже для гаражу я вважаю). Тому вибір за Вами! Захочете, можу показати дах на своєму будинку, він навіть дещо схожий трішки на Ваш. Удачі в будівництві!:)

Опубліковано

На вкус і цвєт товаріща нєт... І тут кожна жаба своє болото хвалить

А я скажу, що виграє в підсумку той варіант, який фінансово буде найбільш вигідний. Раз мова йде про кількість відходів. Тобто.... барабанная дробь.... Металопрофіль.

Тепер лишилось тільки вибрати колір і давати на розкройку замовлення. Да,, і кількість відходів в різних видах покрівлі розрахує той, в кого будете замовляти. Є фактична площа, і буде запропоновано варіант розкройки. Коефіцієнт порахуєте самі.

За відходи в свій час якось не переживав так. Пригодились. Накрив клозет будівельний і приховав кусок на будку для Барсіка. Решту дрібного сміття на метололом здав.

Опубліковано

Порахуйте скільки вам обійдеться металочерепиця і полімер-піщана черепиця. Схиляюсь до останньої так як по ціні вийде практично одне і теж

там крім вартості самої покрівлі треба врахувати конструкцію під неї і вагу самого даху з таким накриттям.

Тобто.... барабанная дробь.... Металопрофіль.

якщо буде такий відхід, як обіцяють, то різниця не суттєва. Планка на орешітку теж є, тому на рішення не впливає.

Наскільки я зрозумів - з МП простіше самому зробити покрівлю, починаючи від контробрешітки і закінчуючи банальною подачею листів наверх, тобто якщо робити з кумом/братом/сватом, то одні плюси.

Моїм покрівельникам всерівно з чого робити, кажуть вибирати що більше подобаєця, а візуально МЧ таки гарніше виглядає (як на мій смак).

Опубліковано

Не хочеться впливати на рішення, бо воно і так нелегке, але на мою думку хату крити металочерепицею. Естетика як не як. Ну ладно ще була б проста двухскатна криша як в старих сільських хатах. А з двума шпаківнями буде зовсім якось не айс.

От на господарські споруди - можна й МП.

• 4 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

потрібно накрити добудову, 5.7м на 3.9м. скос в одну сторону.

http://prntscr.com/9hl5qh
http://prntscr.com/9hl656

може хтось зорієнтувати який металопрофіль брати та скільки мені обійдеться такий дах( металопрофіль)...?

може порадите де купувати краще.

Опубліковано

потрібно накрити добудову, 5.7м на 3.9м. скос в одну сторону.

http://prntscr.com/9hl5qh

http://prntscr.com/9hl656

може хтось зорієнтувати який металопрофіль брати та скільки мені обійдеться такий дах( металопрофіль)...?

може порадите де купувати краще.

краще купувати в мене

ввечері відпишу

• 1 місяць потому...
Опубліковано
On 28.12.2015 at 23:04, keepo сказано:

Кеп? радий Вас бачити :)

самі робили чи наймали людей? яка ціна за роботу якщо наймали?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...