Перейти до змісту

Знайшов гаманець

Polehan

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайшов гаманець біля автошколи ДОСААФ. Жіночий. чи можна пробити номер телефона якось за самою лиш адресою?

ПС перенесіть тему куди слід, бо я незнайшов куди втулити.

Опубліковано

Witiok, Извините, таких абонентов в базе данных нет.

В гаманці знайшов квитанцію про платіжку, там є прізвище платника і адресса, але ні електронні бази ні 109 не допомогло. Каже нема таких, прізвище не правильне або не проживають такі за адрессою.

Долиняк Анастасія Костянтинівна. відродження 43/81

Завтра спробую або підїхати або взнати телефон через банк, є 3 банківські карти, хоча душить мене сумнів шо в банку не допоможуть.

SNK,скиньте, або гляньте навіть одразу

Опубліковано

Приємно, що є порядні люди, які готові тратити свій час.

Єдине тільки прошу зауважити, що якщо в гаманці немає грошей - то з високою ймовірністю його викрали, гроші забрали, а гаманець підкинули.

Буває таке, що люди, які знайшли гаманець, дзвонять власникам, домовляються про зустріч - а власники приходять на зустріч з міліцією. Тож раджу подбати про те, щоб такого не сталося.

Опубліковано

А у мене таке було, що знайшов гаманець, а у ньому кредитка, посвідчення водія, писульки. теж без грошей..так як на посвідченні писала дата народження я спробував відшукати власника в вк. Знайшов..щоб написати потрібно було реєструватися...Зареєстрував на 1 раз, без фото. Написав так і так, знайдено Ваш гаманець..Проте людина чи не повірила. чи їй паралельно було чи прийняла мене за афериста. Не відписала

Опубліковано

Тему можна в утиль, з власницею списався, телефонами обмінялись, завтра лопатник буде у власника) Шкода шо не встигли вчасно і власниця поблокувала карти.

Борда, ти супер=)

Опубліковано

на майбутнє:

дзвониш в банк з якого розрахункові картки і кажеш що знайшов гаманець, просиш щоб передали власнику карток твій мобільний. у мене процедура займала годину, власник зв"язувався і отримував свій гаманець назад.

З.І. я не краду гаманці. просто у мене обслуговуютсья маршрутки і частенько люди там забувають різні речі

Опубліковано

Наразі по собі перевірив дані слабоактуальні. Адреса до переїзду ... який був .... більше 10 років тому ....

На рахунок того що чоловік добрий звичайно молодець.

Але особисто я б віддав в той самий банк нехай би вони повернули....

Звичайно якщо в гаманці були гроші Ви мало ризикуєте і швидше за все Вам подякують.

Як на мене віддати за адресою, в поштову скриньку наприлад. або в банк раціонльно(інкогніто) і простіше. (це як загальна рекомендація по таким випадкам) .

Опубліковано

Як на мене віддати за адресою, в поштову скриньку наприлад. або в банк раціонльно(інкогніто) і простіше. (це як загальна рекомендація по таким випадкам).

Якщо людина повертає гаманець з грошима - вона мало чим ризикує.

А ще, коли робиш добру справу, буває приємно побачити вдячність в очах людини, якій допоміг. Тому, якщо топікстартер пішов на особистий контакт - його вибір цілком мотивований.

Опубліковано

Я ж тільки за!

І так і написав про те що якщо з грошима то на 90% має бути вдячність.

Нехочеться щоб добрих людей ламала жорстока буденність :)

Опубліковано

Я теж колись загубив гаманець. Зателефонували з банку дали номер жінки яка знайшла.

віддав грош які там були, щей докинув половину того в знак подяки

Опубліковано

віддав грош які там були, щей докинув половину того в знак подяки

Гривень? І яка загальна сума подяки вийшла?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...