Перейти до змісту

Чи хто тримає вдома БАР?

vaz75

раз пішла така п'янка, то може зберемося?  

62 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ти знову бухати?)))

чого одразу бухати? дегустувати))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь

ти знову бухати?)))

Блін як жорстко БУХАТИ! )))) нє, буде тільки родина, а ми в кругу сім"ї особо не БУХАЄМ)) ну так бахну три по 50г. Канєшно не так і не таке як вчора, а просто білої по чучуть.

Я от все думаю де, Vaz75 і Kayot ??????????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже з тими панянками???

udivlennyi_kot.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже з тими панянками???

96645347.gif?1600
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кх..кх...добрий ранок)). Я тільки проснувся...славний був вечерочек)). Дякую всім за приємну компанію. Радий був познайомитись. Saddy, як добрався?

Доброго ранку!!!

Ми є, зі мною і Койотом все гаразд. Вродє.

Дякую душевній компанії. Сподівався але не очікував, що буде так цікаво і весело. Думав, що більшість кнопкодавів тут (окрім еліти, звісно), це несформована молодь. Добре, що я помилявся.

YouRich, Saddy, yura-patriot ви такі різні, але кожен окремо є душа компанії, радий з вами познайомитися фейс-ту-фейс. Шкода, що Saddy по зрозумілим причинам пішов раніше. Ну а Koyot - це друг, брат, не кинув в "тяжку" хвилину, коли мізки ясні, а тіло контролюють вже з трудом.

Звіт.

Щодо поговорити, то до 20-ї години спілкуватися було комфортно, потім дійсно перекрикували один одного. Але мені це не заважало. Чорні черешні були як завжди неперевершені, але дуже вжеголосні.

Танці ж звісно були. Хочу відмітити смак YouRich'а щодо дівчат! Але оскільки всі ми були заядлими сім'янинами, то звісно всі пішли по-домам, а не во всє тяжкіє.

r60b3xnmhn1n.jpg з мого бара 4edsd3jt9may.jpg з бара YouRich0g5ao9mecim9.jpg

З.і.: калганівка була зайва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сподіваюся, не в останній раз збиралися)

повторимо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сподіваюся, не в останній раз збиралися)

повторимо

канєшна, хай но відійду (та й дружина хай відійде :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, ну дуже часто так збиратися не можна - втрачається весь кайф культурної програми і дійство перетворюється на буденність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт мужички!!!!

Танців вчора мені не хватило..тільки розігрівся - прийшлось іти додому..але ми пішли з високо піднятими головами!!!! З дівчатами вже майже домовися....але нічого, ми ще прийдемо!!!

Всім дякую за компанію, приємно було познайомитись!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дівчатами вже майже домовися....

про що?

mister-bin_29255535_orig_.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дівчатами вже майже домовися....

про що?

mister-bin_29255535_orig_.png

Чувак на картинці на Юріка похожий)))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як ви то все принесене в "Майдані" наливали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SunSeth, руками)). Навіть не з під стола.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а так - то точно))

rtms.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший левел пройшли, наступний челендж - свої голубці і холодець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

свої голубці і холодець.

ні слова про голубці)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а так - то точно))

rtms.png

Наступний раз спеціально вибриюся, ви мене х.й впізнаєте))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший левел пройшли, наступний челендж - свої голубці і холодець.

Ми їхнє теж пили.

А якщо вже свій хавчик таскать, то нах в той Майдан пертися?

а так - то точно))

rtms.png

Ти красавелла, Юра наліцо

А ще коли скролиш вверх\вниз, то бороди у "Юри" більшає\росте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виспався за цілий день і починаєш? :_07: а я впринципі друже vaz75 готовий десь там колись, можливо зробити свій шашлик,або нє! не так, зустрітися на природі принести кожен щось своє домашнє і + приготувати шашлик наприклад))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить треба щось думати, а то скоро похолодає))

прийдеться грітися більше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить треба щось думати, а то скоро похолодає))

прийдеться грітися більше

:0157: нєєєєє, більше не треееее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1)Алкоголь нарушает обмен веществ в тканях всех органов и систем человеческого организма.

2)Алкоголь — нервный яд. Он нарушает химизм нейронов, затрудняя проведение нервных импульсов.

3)Алкоголь поражает кровеносную систему человека, вызывая склеивание красных кровяных клеток-эритроцитов и, как следствие, тромбоз мелких сосудов, а также разрывы их стенок. Алкоголь — не сосудорасширяющее, а сосудозакупоривающее средство.

4)Лишая ткани кислорода, в результате тромбоза сосудов, алкоголь вызывает гибель клеток всех органов и систем человеческого организма. Уменьшается объём мозга и число нервных клеток центральной нервной системы, атрофируются печень, половые железы, слабеет сердечная мышца и т.д. Нет такого органа, который не испытывал бы дегенеративных изменений под воздействием алкоголя.

5)Каждая доза алкоголя, принятая человеком, оставляет в его организме необратимые повреждения, которые накапливаются с увеличением суммарного количества выпитого в течение всей его жизни.

6)Безвредных доз алкоголя не существует!

7)Алкоголь снижает творческий потенциал человека, лишает его радости творчества, делает его алкогольным автоматом.

8)Под воздействием алкоголя человеческое общение теряет содержательность, принимает примитивные формы.

9)Алкоголь нарушает структуру ДНК, нередко необратимо. Он вносит свои зловещие поправки в развитие нового человека, запрограммированное генетически. Степень развития мозга и интеллектуальные возможности человека, его рост и вес, черты лица определяются алкоголем в не меньшей степени, чем генами.

10)В облике и поведении ребёнка, рождённого выпивающей женщиной, всегда присутствуют отклонения от нормы, типа алкогольного синдрома плода.

11)Алкогольные нарушения генофонда накапливаются, увеличивая число детей, страдающих болезнями.

12)У принимающих алкоголь людей блокируется интуиция, и ими легко управлять!

13)Наркомафия зарабатывает миллиарды на продаже алкоголя, табака и иных наркотиков, и заинтересована в том, чтоб скрыть истину, поэтому купленные ей государственные деятели, средства массовой информации умышленно умалчивают о масштабах трагедии, вызываемой употреблением алкоголя и других ядов наркотического действия.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...