Перейти до змісту

Опалювальний сезон 15/16 Луцьк)

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 141
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дзвонили на Луцьктепло коли буде опалення. Відповідь шокувала: "Пишіть заяву в ЖЕК що у вас в квартирі холодно". До чого тут ЖЕК? Я так розумію при температурі на вулиці 0-+10 за їх словами в квартирі має бути +22. Тобто виходить, що якщо ми не напишемо заяву що у нас холодно, то так і до весни небуде опалення.

Опубліковано

На Федорова знову холодно. Треба громадський позов писати (чи як воно там називається) на кляте Луцьктепло за халатність, та невиконання взятих на себе обо'язків. Провести перевірку і вставити по самі... Тоді можливо почнуть нормально свою роботу робити.

Опубліковано

На Федорова знову холодно. Треба громадський позов писати (чи як воно там називається) на кляте Луцьктепло за халатність, та невиконання взятих на себе обо'язків. Провести перевірку і вставити по самі... Тоді можливо почнуть нормально свою роботу робити.

Я вже писав і в мерію. і в кабмін. Глухо. навіть відписок не пишуть. :0156:

Опубліковано

У них вихідні дні, які вони проводять у своїх будинках та маєтках з індивідувальним опаленням і "проблеми індєйців" їх ні грама не хвилюють

Опубліковано

У них вихідні дні, які вони проводять у своїх будинках та маєтках з індивідувальним опаленням і "проблеми індєйців" їх ні грама не хвилюють

То було ще в будні.

Опубліковано

у мене взагалі прикол, в спальні лише одна батарея вдень гріє....

Ото вже прикол. Треба "розвоздушувати" стояки і батареї. Звернись в ЖЕК.

Опубліковано

vaz75, SunSeth,

так дві, у мене 3кімнати, одна стіна стіна до сусіда друга бокова тобто на вулицю...

Ото вже прикол

так це при вимкнутому опаленні було, це коли вдень вимикали...

Опубліковано

vaz75, SunSeth,

так дві, у мене 3кімнати, одна стіна стіна до сусіда друга бокова тобто на вулицю...

Ото вже прикол

так це при вимкнутому опаленні було, це коли вдень вимикали...

Значить шукай доброго сусіда, який зробив опалення в підлозі, або викинув пермичку і прикрутив крани на своїй батареї. Стояка то два (по кожному на батарею).

Опубліковано

vaz75,

теж так колись думав...

я про те що ні в дитячій ні в залі теплих батарей небуло, а лише в спальні біля балкону.

можливо у нього все-таки є підігрів підлоги +до того він ще й незалежний чим і підігрів мою батарею

Опубліковано

vaz75,

теж так колись думав...

я про те що ні в дитячій ні в залі теплих батарей небуло, а лише в спальні біля балкону.

можливо у нього все-таки є підігрів підлоги +до того він ще й незалежний чим і підігрів мою батарею

Наприклад, стояком гарячої води.

Опубліковано

1 Гкал

691,84(з ПДВ) з 16.05.2015

Постанова Нацкомісії від 31.03.2015 №1171

399,89 (з ПДВ)|

Централізоване опалення

1 м2 опалювальної

площі в місяць

Повний сезонний тариф 15,54 грн.(з ПДВ) з 16.05.2015

Постанова Нацкомісії від 31.03.2015 №1171

Повний сезонний тариф 9,62

виросло в обох видах десь на 40%

при цьому коли опалення рахують по лічильнику в підвалі, по Ггкал, то в мене по платьожці виходило на 30% - 25% меньше платити

то після здорощання я буду платити з лічильником так як раніше платили ті шо без лічильника

Опубліковано

Троха пафосу.

Організував встановлення лічильника обліку тепла на підїзд цього року, від початку оп. сезону троха щось там регулював/дроселював і того 9 днів як почався оп. сезон. Моя квартира 49,8 м2

1 по діючому тарифу 15,54грн/м2 заплатив би 224,68

2) по лічильнику 113,76грн виходить, це при тому, що 4дні цього тижня дросель був відкритий на 75%, 1 день на 100% і 4 дні на 15% (корегування проводжу по вбудованому в лічильник витратоміру м3/хв води) і в квартирах було +21..+26 в залежності від поверху і розташування.

лічильник рулить!

Опубліковано

Троха пафосу.

Організував встановлення лічильника обліку тепла на підїзд цього року, від початку оп. сезону троха щось там регулював/дроселював і того 9 днів як почався оп. сезон. Моя квартира 49,8 м2

2) по лічильнику 113,76грн виходить, це при тому, що 4дні цього тижня дросель був відкритий на 75%, 1 день на 100% і 4 дні на 15% (корегування проводжу по вбудованому в лічильник витратоміру м3/хв води) і в квартирах було +21..+26 в залежності від поверху і розташування.

лічильник рулить!

А хто у вас керує лічильником?

Опубліковано

Троха пафосу.

лічильник рулить!

А хто у вас керує лічильником?

Писатель? Не читатель? Українець і є тою магічною людиною.

Опубліковано

Розносила агітлистівки, думаю: що ж мені так гаряче? невже так швидко бігаю ? Але ж ні, то в під"їздах так смалять. А чого б і ні, люди заплатять :(

Молодці, хто почав процес встановлення теплових лічильників, але люди малоініціативні як по цій ситуації, так і по створенні ОСББ... Живуть по принципу: а чого я ? а хто це має робити? моя хата скраю..Та й з початком опалювального сезону цей процес пригальмується.

Опубліковано
Писатель? Не читатель? Українець і є тою магічною людиною.
Писатель, так )))

Запитую бо в нас та ж ситуація і ніхто не захотів тим за так займатись тому біло вирішено скинутись по пару грн і платити їх одному з жителів під"їзду щоб він регулював тепло.

Тому і запитую хто крутить ))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...