Grudik Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 22:12 #1 Опубліковано 7 Жовтня, 2015 в 22:12 Доброго дня. Як Ви ставитесь до КА "Шаг"??? Буду вдячний за Ваші відгуки
SAS Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:22 #2 Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:22 Зустрiв знайомого. Другiй рiк вчить у академii програмування на С. Питаю, що сам написав. Каже ще нiчого - поки вчить. До чого цi дипломованi теоретики?
Tarzanych Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:42 #3 Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 04:42 Для основ - годиться, але без самонавчання - нікуди.
MACCEN Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 05:26 #4 Опубліковано 8 Жовтня, 2015 в 05:26 як на мене краще ці гроші вкласти наприклад в вивчення англійської.поставити собі задачу - видумати якийсь софт, і його писати, мій товариш так і вчився, зараз успішно цю програму свою продає по всьому світу.
Oli Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 20:23 #5 Опубліковано 10 Жовтня, 2015 в 20:23 До чого цi дипломованi теоретики?по суботах вчиться? дуже мало часу... багато розказують і показують на уроках.Як Ви ставитесь до КА "Шаг"???її серйозно сприймають лише приватні фірми орієнтовані на роботу з іноземцями.в нас такого рівня непотрібно...один великий плюс те що викладачі або мають свій бізнес або працюють на реальних посадах, і завжди вчать тому що дійсно буде потрібно.
Соромітник Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 13:57 #6 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 13:57 Grudik, ти ж ніби викладач там навіщо питаєшся ? то ж видно самому все один великий плюс те що викладачі або мають свій бізнес або працюють на реальних посадах, і завжди вчать тому що дійсно буде потрібно. Там таких аж один чи два, з них викладати/пояснити може один. Та і вчать часто зі своїми особливостями. Наприклад дивно чути щось накшталт "нєфіг робити якісно – клієнт за то не доплатить" чи "головне щоб схоже було" і т.п. Це питання вже обговорювалося в інших темах. Якщо коротко, ІМХО звичайно, то як і скрізь – є спеціальності на які можна йти і є шлак. Не вчать головного – самоосвіти. Ніде не говорять і не пишуть що, якщо хочеш стати гуру в цих нових спеціальностях то мусиш їб*шити вдома з ранку до ночі і ще часто ночами. Тому більшість студентів – люди без необхідних базових знань, які смутно уявляють чьо робити з тими навичками які там насиплять. Вони чекають що за бабло з них зроблять крутого спеціаліста і відразу по закінченню можна просити круту ЗП стикався... смішно Варто йти на адміна та програміста, якщо маєш базовий навик, а краще досвід відповідної роботи. Хороші викладачі і добре знають предмет. Не варто йти на дизайнера і на веб-розробника. Перших банально немає кому вчити, лише зкалічать "природнє відчуття прекрасного". Другі платять за самоосвіту більшу частину курсу, хто зі знаннями прийшов то трохи підтягнувся, а хто стартував "з нуля" – на тому рівні і лишився. Філія нова і маю підозру що все наладиться. Правда для цього треба трохи перетрусити штат і найняти людей, які вміють і знають, а не просто хочуть викладати. Бо поки що для мене дивно виглядає якесь там трирівневе тестування викладачів при прийомі на роботу якщо воно дає такі результати як зараз. P.S.: надіюся що виправляться бо треба ж десь спеціалістів вирощувати
Соромітник Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:31 #7 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:31 Ну і ще одне ІМХО Альтернативи ШАГу наразі в Луцьку немає. А, враховуючи, яка тьотя в них зараз займається маркетингом і просуванням – то і не буде. Ну хіба що неповоротке керівництво зарубає всі починання "на корню". Жіночка провела нам таку презентацію, що я сам ледь не повірив в крутість школи... шкода що висновки підкріплені досвідом вже були зформовані. Але... я повірив що зміни на краще обов’язково будуть може навіть наша компанія до того трішки докладе зусиль
ToxaViking Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:38 #8 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:38 її серйозно сприймають лише приватні фірми орієнтовані на роботу з іноземцями.Нетак їздив по співбесідам у Львів, так от у великих компаніях в сфері ІТ не сприймають Шаг як досягнення. Після Шагу можутьвзяти хіба у невеличку конторку
Соромітник Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:42 #9 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 14:42 у великих компаніях вчать своїх спеціалістів, мають ранги, екзамени і т.д. Але НЕ З НУЛЯ вчать ШАГ дозволить добре розвинути базу і претендувати на посаду junior’а Я б не розглядав ШАГ як заміну ВУЗа, але ця школа є хорошим доповненням до вищої освіти саме через вузьку спеціалізацію її серйозно сприймають лише приватні фірми орієнтовані на роботу з іноземцями. в нас такого рівня непотрібно... надіюся то був сарказм то його бажано виділяти якось шоби люди потім не матюкалися
Адміністратори kmd Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:03 Адміністратори #10 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:03 Я навчаюсь в ШАГ. По своїй основній спеціалізації, адміністрування. Я практик, а у мого викладача прекрасний багаж теоретичних знань. До того ж багато методичного матеріалу. Допомагає не тупити на елементарних задачах. Для себе рахую досить корисним. Усім адмінчегам після яких я переналаштовую мережеве обладнання та переплановую мережі варто йти навчатись.
phantom Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:14 #11 Опубліковано 13 Жовтня, 2015 в 15:14 Якщо не має грошей чи часу на навчання в Шазі рекомендую принаймні скачати в неті їхні уроки. В свій час мені дуже допомогли.
Grudik Опубліковано 20 Жовтня, 2015 в 20:04 Автор #12 Опубліковано 20 Жовтня, 2015 в 20:04 Grudik, ти ж ніби викладач там навіщо питаєшся ? то ж видно самому все Тому й питаю, адже цікаво думки зі сторони. Бо поки що для мене дивно виглядає якесь там трирівневе тестування викладачів при прийомі на роботу якщо воно дає такі результати як зараз. P.S.: надіюся що виправляться бо треба ж десь спеціалістів вирощувати хм. а які саме результати "як зараз"???
Соромітник Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 17:45 #13 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 17:45 Я ж там описував напрямки на які я б не пішов і нікому не радив би Ну дик причина саме у рівні викладачів Розписувати не буду, вам там видно має бути
Zheny@ Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:17 #14 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:17 Я практик, а у мого викладача прекрасний багаж теоретичних знань. Що зайвий раз доводить - теорія і практика - речі протилежні
Tarzanych Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:43 #15 Опубліковано 21 Жовтня, 2015 в 20:43 Записався на їхній майстер-клас по розробці програм під AndroidПодивлюсь, зроблю висновки для себе
Grudik Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 01:27 Автор #16 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 01:27 Я практик, а у мого викладача прекрасний багаж теоретичних знань. Що зайвий раз доводить - теорія і практика - речі протилежні хм. а я навпаки практик..
Zheny@ Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:28 #17 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:28 хм. а я навпаки практик..Як і більшість. Я це говорив до того, що кмд практик також, і вміє чимало. Але все одно пішов для себе щось вивчити теоретичне. Не факт, що нове.Якщо практик викладає теоретичний матеріал з практичної точки хору - це неймовірно круто.Це якби мільйонер ділився секретами як заробити цей мільйон.А не викладач "права" в школі, в якого ні дня юридичного стажу!
MACCEN Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:38 #18 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 14:38 Більшість адмінів - практики, теоритики це вже вторе, так специфіка роботи, й постановці задач, в нас в Україні адмін це тіпа той, хто мусить вміти все, і тих, хто їм платить гроші не валить що ти чого не шариш, значить ти тупий, якщо не можеш розібратись в чомусь швидко. В більшості за бугром, адміни спеціалізовані, якщо він знає досконало наприклад мережеве обладнання він може й не знати як настоїти АД, чи там ще щось, його задача знати як побудувати мережу, як викусити вілани і так далі... все інше робить адмін. Тому все ж таки треба починати з теорії, яку потім треба буде покласти на практику, але парадокс в тому що всім потрібна практика спочатку, а теоретиків (випускників вузів) не беруть, треба досвід і так далі. Ще в більшості адміни скліротіки тому що раз настроїв і добре що хоть записав що робив, але це врятлі, бо нема часу, от коли починає сипатись через пару років, то важко взагалі згадати що куди тикав і як настроював. Питання на засипку, хто кращий адмін, який вміє відновлювати рейд, чи той, який взагалі ніколи його не відновлював, бо в нього він ніколи не "сипався"
phantom Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 15:57 #19 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 15:57 Питання на засипку, хто кращий адмін, який вміє відновлювати рейд, чи той, який взагалі ніколи його не відновлював, бо в нього він ніколи не "сипався" З усіх адмінів кращий той який знає як відновити рейд (знає теорію), але у якого він ніколи не сипався (знає як цьому запобігти, тобто знає як застосувати теорію на практиці).
case_l Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:06 #20 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:06 З усіх адмінів кращий той який знає як відновити рейд (знає теорію), але у якого він ніколи не сипався (знає як цьому запобігти, тобто знає як застосувати теорію на практиці).кращий той у якого ще плюс до того є бекапи
Zheny@ Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:36 #21 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:36 до того є бекапи Які лежать на його домашній машині
phantom Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:49 #22 Опубліковано 24 Жовтня, 2015 в 16:49 кращий той у якого ще плюс до того є бекапину якщо у адміна не має бекапів - то це вже не адмін, а так, любітєль ... тут уже ніяка теорія не допоможе.
vetal09051980 Опубліковано 1 Квітня, 2016 в 13:32 #23 Опубліковано 1 Квітня, 2016 в 13:32 Только основы и ничего более
Deemon Опубліковано 29 Червня, 2016 в 16:47 #24 Опубліковано 29 Червня, 2016 в 16:47 Вчися бути розумною
Соромітник Опубліковано 30 Червня, 2016 в 07:15 #25 Опубліковано 30 Червня, 2016 в 07:15 14 hours ago, Ola_0987 said: Я вчуся в ШАГ на стаціонарі на дизайні. Рік майже провчилася в же працюю, розробляю поліграфію. В нас вже 3 працюють. Паралельно вчуся в ЛНТУ.....щоб йому цейВо. В шазі навчилася більше ніж в уніварі за 2,5 роки! Все по суті як на мене. Це нормально? Мене це бентежить, так як у Шазі багато випускників з ЛНТУ, Кульку та інш. Люди викидають бабло на вищу освіту, а в Шаг йдуть за програмами. Знаючи як вчать дизайнерів в ШАГу та бачачи рівень місцевої поліграфії рекомендую все ж не кидати універ. Отриманих знань не використаєте скоріше за все, але думалку натренуєте. А хочете спілкуватися зі спеціалістами та навчитися чогось актуального по ілюстрації чи графіці – ходіть в InnerSpace.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.