Metalowar Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 19:06 #1 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 19:06 Хочу отримати шенген візу, але не знаю яку виготовляти чеську чи польську. Хто виготовляв візу ближайшим часом, можете поділитись у відмінності між цими візами ?Особисто я чув таку інформацію, що польські візи дешевші, але чеські легше отримати і перспектива більша, бо недавно прийняли закон про спрощене отримання чеських віз. Ще чув таку інформацію що у Рівному черги набагато менші як в Луцьку. Хтось може підтвердити або спростувати цю інформацію ?
Coding Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 20:41 #2 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 20:41 1. Видається за місцем прописки, тобто якщо ви з Волині - то у Луцьк вам2.Візу необхідно виготовляти тієї країни, у яку плануєте їхати. Якщо їхати плануєте у кілька країн, то тієї де перебуватимете найбільше або через яку вїджатимите у країни євро зони
Antarius Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 22:57 #3 Опубліковано 2 Жовтня, 2015 в 22:57 Про які переваги чешської візи йде мова? Конкретно. Я з польскими візами з 2008 року об'їздив і перелітав у більшість країн шенгену, не робив інших по причині відсутності візових центрів у Луцьку (наш візовий приймає заявки на Польскі, Грецькі, Болгарські візи, остання не в шенгені але з шенгеном пускає до себе). Головне виїзджати 1-ий!!! раз по польскій візі через Польщу, правила шенгену не забороняють потім виїзджати через іншу країну. Дуже сумніваюся, шо ви будете літаком летіти перший раз в Чехію, тоді так, потрібно чешську робити.
bosuy Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 06:13 #4 Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 06:13 Відкривайте Польську і не партесь!
vagus Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 07:59 #5 Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 07:59 1. Видається за місцем прописки, тобто якщо ви з Волині - то у Луцьк вам2.Візу необхідно виготовляти тієї країни, у яку плануєте їхати. Якщо їхати плануєте у кілька країн, то тієї де перебуватимете найбільше або через яку вїджатимите у країни євро зониОдразу видно що людина читала розяснення на офіційних сайтах(консольств, посольств)! Це така дурня! Але на жаль це сувора правда!!!
Metalowar Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 10:26 Автор #6 Опубліковано 3 Жовтня, 2015 в 10:26 1. Видається за місцем прописки, тобто якщо ви з Волині - то у Луцьк вам2.Візу необхідно виготовляти тієї країни, у яку плануєте їхати. Якщо їхати плануєте у кілька країн, то тієї де перебуватимете найбільше або через яку вїджатимите у країни євро зони1.дякую, не знав що видається за місцем прописки2. я одного разу їздив за кордон по чеській візі, але там перебував найменьше днів, тому це не зовсім правдива інформаціяПро які переваги чешської візи йде мова? Конкретно. Я з польскими візами з 2008 року об'їздив і перелітав у більшість країн шенгену, не робив інших по причині відсутності візових центрів у Луцьку (наш візовий приймає заявки на Польскі, Грецькі, Болгарські візи, остання не в шенгені але з шенгеном пускає до себе). Головне виїзджати 1-ий!!! раз по польскій візі через Польщу, правила шенгену не забороняють потім виїзджати через іншу країну. Дуже сумніваюся, шо ви будете літаком летіти перший раз в Чехію, тоді так, потрібно чешську робити.http://dt.ua/UKRAINE/chehiya-bude-vidavati-p-yatirichni-vizi-ukrayincyam-174775_.html - ось про ці переваги я говоривВідкривайте Польську і не партесь!Скоріш за все я так і зроблю, просто хотів взнати думку стосовно чеських віз, але ніхто такими не користується з вище відписаних)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.