Перейти до змісту

Реставрація рулевої рейки....

xpublic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 22.03.2016 at 14:27, vrm сказал:

Отже,  як там рейка себе показала?  І взагалі той сервіс ще працює? 

Сервіс ще працює, рейку повторно робили по гарантії як раз за дві неділі до її завершення. Поки що їжджу... 

• 5 місяців потому...
  • Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
13 хвилин тому, vagus сказано:

Може краще б\в в доброму стані(щоб з Європи)???

може і так. але як і де замовити? ну і машина нє свєжак - 20 років старушці

Опубліковано
3 годин тому, vagus сказано:

Глянь на Алєгро пл

А як по польскі рульова рейка? Я в перекладач кинув, той видав drążek kierowniczy. Пошук на алегро знаходить рульову тягу, а не рейку

апд. Знайшов - przekładnia kierownicza

• 1 рік потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано
21 хвилин тому, Zalepok44 сказано:

Зараз на даний момент крім ГУР сервіса хтось робить рейки. Бо в них щось дорогувато.

яка марка, модель авто, бо наприклад на Рено Меган 2, Кенгу 2 самому не проблема поміняти втулку

Опубліковано
43 хвилин тому, steelk сказано:

яка марка, модель авто, бо наприклад на Рено Меган 2, Кенгу 2 самому не проблема поміняти втулку

Рено мастер 2004р

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Середина 2018 року, хто де порекомендує відремонтувати рейку? Не стукає, але потікла...їздив на теремнівську 29, сказали = 2600 робота + 600 демонтаж + два пильники 600 + рідина в гідрач думаю мінімум 300...Хто де ремонтував чи може порадити ? 

Опубліковано

0507885512 незнаю як звати реставрує в гаражах на стуса, там гаражний коператив. Колезі мому робив він задоволений. Мій мастер йому невліз в гараж(

• 1 рік потому...
Опубліковано

от і я дожив до ремонту рейки... Самому нема коли тим займатись... Як там зара ситуація? Хто де робить, робив, які ціни, якість?

Опубліковано
8 годин тому, jack74 сказано:

от і я дожив до ремонту рейки... Самому нема коли тим займатись... Як там зара ситуація? Хто де робить, робив, які ціни, якість?

Теж цікавить (Opel Vectra B )

Опубліковано
11 часов назад, Marshall сказал:

я свою ремонтував в цих хлопців.  машина відїздила 9 років - нарікань на рейку не було.

То не майстри,то алканафти. Роблять так само!!! Робили мені два рази одну рейку і гавно вийшло ....рукожопи

Опубліковано
On 15.11.2019 at 20:51, Barkas сказано:

То не майстри,то алканафти. Роблять так само!!! Робили мені два рази одну рейку і гавно вийшло ....рукожопи

а трохи більш інформативно і менш емоційно можна? 

Опубліковано

А що,не інформативно написав)))) робив в Сергія рейку( це поворот зразу за містком) ,робили довго,здерли майже як нова коштує.... Через тиждень потікла,знову робили( напевно),потім знову десь за тиждень - два потікла.... Пропонували знову робити....я послав їх ....в ліс))) покатався ще трохи і знайомі привезли б у з поляндії за смішні гроші)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...