Перейти до змісту

Реставрація рулевої рейки....

xpublic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавить чи є в Луцьку майстри які можуть відреставрувать гідравлічну рульову рейку на Ауді 100, чуть підтікае і сильно тарабанить.

Якщо в кого є позитивний чи негативний досвід, буду вдячний за інформацію...

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ще в ЛДТУ реставрують рейки, сам на післязавтра записаний туди. Для справки хто не знає - на території ЛДТУ автосервіс.

Опубліковано
Ще в ЛДТУ реставрують рейки, сам на післязавтра записаний туди. Для справки хто не знає - на території ЛДТУ автосервіс.

приблизно які ціни озвучують на реставацію і яка гарантія?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Авто загнав, завтра буду забирати, буду знати

то що там з ремонтом получилось?

Опубліковано

Сделал. Вобщем если выделять со всей стоимости что обошлся мне ремонт, реставрация рейки обошлась 150 грн. По качеству реставрирования ... фег его знает, ведь я забирал авто, она уже стояла

Опубліковано
Сделал. Вобщем если выделять со всей стоимости что обошлся мне ремонт, реставрация рейки обошлась 150 грн. По качеству реставрирования ... фег его знает, ведь я забирал авто, она уже стояла

150 це робота з ремкомплектом? майстри що на Глушець казали за роботу 400хрн і ремкомплект 400хрн, притом шо бу рейка н ашроті 100уо, а гарантія скільки тис км дали?

Опубліковано

Андрію...То точно "рульова рейка" в тебе реставрувалася?? Чи пальці/сухарі рульових тяг??Бо лише зняття-установка рейки на 200 гривень тягне....

Опубліковано

Так. Саме рульова рейка. Докуплялись тільки пильники і все. Купляли вони. А чому ціна дивує? Чи можливо у вас рейка гідравлічна чи ще якась? Зробили класно, бо до ремонту коли набирав швидкість руль ходив як помело ;)

Опубліковано

... А ось де ВСЕ Ж ТАКИ можна настроїти карбюратор в Луцьку хто б сказав. Відразу скажу де був: біля друкарні у Валентина, ну почистив він мені карбюратор, вийняв камінчик за 120 грн ..., в ЛДТУ, шось там ЦО2 визначив що майже в порядку за 15 грн, покрутив щось мовчки (теж бажаного результату ніякого). В автоколоні Микола подивився, щось там також покрудив, я був впевнений що запалення, сьогодні приїхав до нього, кажу коли на великій швидкості поскаю акселератор авто "чмихає", він сказав що це може запалення. Коли я йому сказав що ж він його і крутив 2 дні назад, він сказав що в моїй Ренушчі запалення не так то просто виставляється і він його не чіпав. Блін ... сам би розібрав на шматки того карбюратора і розподільника іскри, як би ж то сидіти дома і нічого не робити ...

Отже, куди, де і скільки б коштувало щоб нормальний майстер став і настроїв карбюратор?!

Опубліковано
... А ось де ВСЕ Ж ТАКИ можна настроїти карбюратор в Луцьку хто б сказав. Відразу скажу де був: біля друкарні у Валентина, ну почистив він мені карбюратор, вийняв камінчик за 120 грн ..., в ЛДТУ, шось там ЦО2 визначив що майже в порядку за 15 грн, покрутив щось мовчки (теж бажаного результату ніякого). В автоколоні Микола подивився, щось там також покрудив, я був впевнений що запалення, сьогодні приїхав до нього, кажу коли на великій швидкості поскаю акселератор авто "чмихає", він сказав що це може запалення. Коли я йому сказав що ж він його і крутив 2 дні назад, він сказав що в моїй Ренушчі запалення не так то просто виставляється і він його не чіпав. Блін ... сам би розібрав на шматки того карбюратора і розподільника іскри, як би ж то сидіти дома і нічого не робити ...

Отже, куди, де і скільки б коштувало щоб нормальний майстер став і настроїв карбюратор?!

заїдь до Юри поворт за "Старим полковніком" до 6го відділу в Теремно, напроти нього гаражний коператив, по кооперативу в кінець і на ліво, або по звуку ревучих двигунів в процесі випробування :rolleyes: , він займаеться інжекторами, карбюраторами напевно також, бере мало, черга велика, кажуть по старих інжекторах кращий спец в місті. Якшо компютеризований інжектор то на ківереціький за заводом мотор по стороні МОТОРА есть гаражний кооператив, тільки в нього вїхав і переїхав рельси чуть лівіше гараж тож роблять інжектори, знайомий робив, був задоволений. може вони і карбюратори роблять

Опубліковано
Так. Саме рульова рейка. Докуплялись тільки пильники і все. Купляли вони. А чому ціна дивує? Чи можливо у вас рейка гідравлічна чи ще якась? Зробили класно, бо до ремонту коли набирав швидкість руль ходив як помело :)

А конкретно не сказали, що вони робили?? Бо люфт рульового можна прибрати затяжкою одного болта)) І яка в тебе рейка? Механічна чи гідро??

Опубліковано

В мене рейка мехінічна. І знаю шо саме реставрували рейку а не затягували болта рульової колонки.Сказати що саме робив токар з моєю рейкою не можу, т.я. не бачив і самому це не дуже цікавить, головне щоб зробили

Опубліковано
Без проблем. Глушець 53, запитати Сергія, майстра по рейкам і гідропідсилювачам.

А де саме глушець? Бо вмене гідрачь шось почяа рипіти якійісь страний звук

Опубліковано
Без проблем. Глушець 53, запитати Сергія, майстра по рейкам і гідропідсилювачам.

А де саме глушець? Бо вмене гідрачь шось почяа рипіти якійісь страний звук

глушець це якшо їхати біля парка параленьо волі, і не підійматись вверх на дубенську біля волиньтабака. а проїхати трохи далі в сторону дороги що йде на рованці, як тільки почнуться страшні ями зразу зліва :beer:

а взагалі скрипіть може і не рейка а опорні підшипніки амортизаторів, заїдь на діагностику підвіски спочатку...

Опубліковано

Мож трохи не втему, але скажу, бо шкода читату оту рекламу про майстерню на Глушець 53.

По-перше, там дійсно гарно робили машини, але... десь біля одного-півтора року тому назад. З усіх старих (читай-досвідчених) спеців там станом на початок осені 2007 р. залишався тільки вищезгадуваний Сергій (але сам він не ремонує, він лише ставить поверхневий діагноз, та веде мову з клієнтами - такий собі менеджер), та токар, в якого я робив рульову рейку на ауді "бочку".

Електрик там молодий хлопець, тільки після армії - береться робити все, але досвіду брак. Коли перебирав проводку на карбову машину - возився довго і нудно, і мені самому прийлося потім виправляти недоліки (глюки: неправильно підключені підрульові перемикачі, підігрів колектора увімкнутий напряму без реле (що в свою чергу за ніч садить аккум по стану повного розряду, погано заізольовані місця стиків самих проводів). Далі. Покладаючить на "знання марки" майстрів залишив авто у боксах на заміну стійок та підшипників. Два (один передній, один задні) підшипники загуділи за 900 км. Навіть не зважаючи на оригінальність/неоригінальність деталей вбачаю в цьому некоректне впресування. Брав у них на шроті (один власник і шроту і СТО) двигун 1.8 до Пассата з усім навісним. Як постійному клієнту, було запевнено - "мотор звєрь, масла не хаває, накуй ту головку знімати, ми ж тобою стільки працюємо " і т.д. В результаті, після заміни ЇХНЬОГО мастила на ЕССО напівсинтетику - розхід масла 1-1,5 л. на 3000 км.- тобто, вилив присадки, залив звичайне масло і двигун показав "на що він здатен". Далі. При заміні паливного патрубка ТУПО НЕЗАТИСНУЛИ його при вході в карб. Бенз струйкою тік на колектор - слава Богу відчув запах, закрутив. Але то ще нічого. Далі, дорогі форумчани, після театральної паузи розповім про випадок після якого я зарікся заїздити на те СТО, а у вас це напевне викличе або приступ сміху і "падстол" або німу сцену, коли пан Гоголь відпочиває. Отож, на кінець літа, застукала у мене права шарова опора. Часу все не було, і аж на середину золотої осіні одного вечора вирішив я заїхати на ту славнозвісну СТО по Глушець 53. Побалакали з Сергієм, залишив йому автівку до "післяобіду завтра", тай пішов насолоджуватися пивом у найближчий час. Прийшло "завтра". Зранку дзвонять з СТО: потрібно міняти щей ліву шарову та правий ричаг. "Да нє вапрос! Міняйте.". О 16 годині, приїзджаю я забрати свою "німецьку лярву". Вона вісить на підйомнику, і при мені починається процес - пробачте дами - "вху@@ювання" нової шарової в новий ричаг. А проходить він так: Під шарову ставиться труба, авто трішки приспускається на підйомнику, шарова входить у ричаг - всі довольні та щасливі. Але у тому то й справа, що авто має опуститись трішки. Ті два придурки не розрахували.... В результаті, півтори тони, підважені лище однією трубою і то лише з правого боку сковзають з підйомника із гуркотом (який супроводжується нецензурною лайкою "майстрів") з висоти 1,5 метра гепають мордою униз. При цьому труба на тренозі, залишаючись самою стійкою опорою з усіх (включаючи "майстрів") мужньо витримує натиск, тим самим дозволяючи заднім лапам підйомника увім"яти всередину задні двері та поріг з лівої сторони та так же згвалтувати пороги з правої сторони....

Що було далі - переказувати не буду. Правда шпаклівка, рихтування, витяжка та фарбування було за рахунок тієї СТО. Але після цього випадку я зарікся їздити на той автосервіс на Глушець 53....

З.І. Вибачайне, що "много букафф", але сподіваюсь що "асиліте" да і модер не оібідиться, бо ІМХО, інфа корисна.

З.З.І. До речі, коли після рихтовки/витяжки погнав машину на покрасу, ЖОДНА з передніх колісних шпильок пиявилася НЕЗАТЯГНУТОЮ

Опубліковано

кумедно, добре шо не поїхав туда з своею рейкой, ціна мені видалась на 2 помноженою. А взагалі треба напевно створить блек-ліст сервісів, мені схоже ставили сігналку і робили перед покупкой діагностіку на автоцентр захід, в ітоге сігналку персетавили на другий день, а після їх діагностіки і слів "тачка бомба" за місяць-два повний капремонт всіеї подвески яка була вбита вусмерть, а шоб не побачить шо порваний пильнік на рулёвій рейці і тіче масло з неї то взагалі мовчу, якби тоді знав шо таке рульова рейка то і сам би побачив....

Опубліковано
Мож трохи не втему, але скажу, бо шкода читату оту рекламу про майстерню на Глушець 53.

По-перше, там дійсно гарно робили машини, але... десь біля одного-півтора року тому назад. З усіх старих (читай-досвідчених) спеців там станом на початок осені 2007 р. залишався тільки вищезгадуваний Сергій (але сам він не ремонує, він лише ставить поверхневий діагноз, та веде мову з клієнтами - такий собі менеджер), та токар, в якого я робив рульову рейку на ауді "бочку".

Електрик там молодий хлопець, тільки після армії - береться робити все, але досвіду брак. Коли перебирав проводку на карбову машину - возився довго і нудно, і мені самому прийлося потім виправляти недоліки (глюки: неправильно підключені підрульові перемикачі, підігрів колектора увімкнутий напряму без реле (що в свою чергу за ніч садить аккум по стану повного розряду, погано заізольовані місця стиків самих проводів). Далі. Покладаючить на "знання марки" майстрів залишив авто у боксах на заміну стійок та підшипників. Два (один передній, один задні) підшипники загуділи за 900 км. Навіть не зважаючи на оригінальність/неоригінальність деталей вбачаю в цьому некоректне впресування. Брав у них на шроті (один власник і шроту і СТО) двигун 1.8 до Пассата з усім навісним. Як постійному клієнту, було запевнено - "мотор звєрь, масла не хаває, накуй ту головку знімати, ми ж тобою стільки працюємо " і т.д. В результаті, після заміни ЇХНЬОГО мастила на ЕССО напівсинтетику - розхід масла 1-1,5 л. на 3000 км.- тобто, вилив присадки, залив звичайне масло і двигун показав "на що він здатен". Далі. При заміні паливного патрубка ТУПО НЕЗАТИСНУЛИ його при вході в карб. Бенз струйкою тік на колектор - слава Богу відчув запах, закрутив. Але то ще нічого. Далі, дорогі форумчани, після театральної паузи розповім про випадок після якого я зарікся заїздити на те СТО, а у вас це напевне викличе або приступ сміху і "падстол" або німу сцену, коли пан Гоголь відпочиває. Отож, на кінець літа, застукала у мене права шарова опора. Часу все не було, і аж на середину золотої осіні одного вечора вирішив я заїхати на ту славнозвісну СТО по Глушець 53. Побалакали з Сергієм, залишив йому автівку до "післяобіду завтра", тай пішов насолоджуватися пивом у найближчий час. Прийшло "завтра". Зранку дзвонять з СТО: потрібно міняти щей ліву шарову та правий ричаг. "Да нє вапрос! Міняйте.". О 16 годині, приїзджаю я забрати свою "німецьку лярву". Вона вісить на підйомнику, і при мені починається процес - пробачте дами - "вху@@ювання" нової шарової в новий ричаг. А проходить він так: Під шарову ставиться труба, авто трішки приспускається на підйомнику, шарова входить у ричаг - всі довольні та щасливі. Але у тому то й справа, що авто має опуститись трішки. Ті два придурки не розрахували.... В результаті, півтори тони, підважені лище однією трубою і то лише з правого боку сковзають з підйомника із гуркотом (який супроводжується нецензурною лайкою "майстрів") з висоти 1,5 метра гепають мордою униз. При цьому труба на тренозі, залишаючись самою стійкою опорою з усіх (включаючи "майстрів") мужньо витримує натиск, тим самим дозволяючи заднім лапам підйомника увім"яти всередину задні двері та поріг з лівої сторони та так же згвалтувати пороги з правої сторони....

Що було далі - переказувати не буду. Правда шпаклівка, рихтування, витяжка та фарбування було за рахунок тієї СТО. Але після цього випадку я зарікся їздити на той автосервіс на Глушець 53....

З.І. Вибачайне, що "много букафф", але сподіваюсь що "асиліте" да і модер не оібідиться, бо ІМХО, інфа корисна.

З.З.І. До речі, коли після рихтовки/витяжки погнав машину на покрасу, ЖОДНА з передніх колісних шпильок пиявилася НЕЗАТЯГНУТОЮ

....- з усіх старих (досвідчених) крім Сергія і токаря Олега там вже більш як три роки працюють ще три чоловіка.

- Того електрика там вже давненько немає...Та і на електрика він слабо схожий - з тестером і я бігати вмію))...

- некорректне впресування - пробачте, то як?? Наперекіс?..Так за 900км Вам і ступицю виїсть, і оську згризе...Є купа випадків, що новенькі амортизатори, та і не тільки вони, не наїжджають і кілометра-двох....

- Як звали власника шроту?? /він не єдиний власник СТО, та і шротів там 2/ Якщо Іван, то все сказане Вами про двигун - чиста правда на 200%....Сам в нього працював - знаю, що то за людина....За копійку придушиться, дітьми поклянеться, що річ ну "просто супер" - а знята з корча, давно в Україні добитого.....

- з патрубком в карб....Завдання СТО поставити і запустити двигун, а не перевіряти його....І чи все там прикручено...Бо коли його з авто знімають - то не розкручують нічого....Вже певно на шроті хтось постарався - чи карб продавав так, чи що...

- Шарова в ричаг кріпиться на Ауді трьома болтами...

- Падіння авто - чиста і щира правда - сам присутній був...Зробили то практикант та ще один, як вже потім виявилося, борець із Зеленим Змієм....От лише Вас я там не бачив.../уклінно пробачаюсь, якщо помилився - бо не памятаю точно/

- Інфа корисна - без питань...От тільки нема ще такої СТО де щось би та і не трапилося)))...В Купця /на Гнідаві/ машинка в яму впала колись...В Шевчука /там же/ поміняли колодки - і випробовували, хто ближче стане до кованих воріт сусіда-адвоката....Один став в гаражі, з воротами разом)) В Женіка /на Мамсурова/ авто всередині добряче вигоріло - стакан підварювали так)))....Кожен обслуговується де хоче...На Глушець черга - за кілька днів наперед частенько записуватися треба....Чи це не показник??

Опубліковано
кумедно, добре шо не поїхав туда з своею рейкой, ціна мені видалась на 2 помноженою. А взагалі треба напевно створить блек-ліст сервісів, мені схоже ставили сігналку і робили перед покупкой діагностіку на автоцентр захід, в ітоге сігналку персетавили на другий день, а після їх діагностіки і слів "тачка бомба" за місяць-два повний капремонт всіеї подвески яка була вбита вусмерть, а шоб не побачить шо порваний пильнік на рулёвій рейці і тіче масло з неї то взагалі мовчу, якби тоді знав шо таке рульова рейка то і сам би побачив....

...втулка - 50, прижим - 50...Шліфовка /якщо треба/ 80-200, Координатка /якщо треба/ - 100-250. Зняття/установка - 100-200. Плюс пильники, плюс сальники /якщо треба/, промивання системи, якщо гідрорейка, плюс мастило, якщо гідрорейка.....Десь так з цінами...Приблизно...Плюс, відповідно, гарантія на роботу...

• 5 років потому...
Опубліковано

в Теремно ремонтують (з Рівненської, перед мостом, поворот на ліво і 2 рази на право). Правда ціна на ремонт/реставрацію починається від 1600 грн.

Опубліковано

Де це з Рівненської перед мостом, район теремно ? До теремно ще їхати і їхати.

Але все ж від 1600 це дорого

Опубліковано

скажіть де зараз можна відремонтувати рейку? Механічну без гідрача.

По гарним відгукам їздив до майстрів в "Динамо", але на жаль вони гідравлікой не займаються. Тому можете заїхати туди. Ціни там демократичніші, ніж у Ліпінах.

Опубліковано

Де це з Рівненської перед мостом, район теремно ? До теремно ще їхати і їхати.

Але все ж від 1600 це дорого

заїзд на міст в Теремно зі сторони вул. Рівненської - так привильніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...