Перейти до змісту

Armored Warfare (US-EU, _НЕ_Артмата@мейл.сру!)

Mykola81

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ух, аж гуслі трясуться!

свічу союзникам, а вони не стріляють... що ж, довелось самому стріляти

ScreenShot0006.th.jpg

вкінці залишився сам проти 6 і вже почалося захоплення бази, добре що 1 так і лишився на захваті, а остальні вирішили добити)))

• Відповідей 221
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Dimon мощно, шкода медальки тіпа колобка немає. Хоча кому вони треба? все одно в статі не відображаються)

Цікавить хто з яким пінгом грає, та яке при цьому доводиться брати упередження? Я звернув увагу що самому з пінгом 90 навіть по ОБТ іноді упередження в корпус доводиться брати, а на стрімі чувак з пінгом 10 не бере упередження по кентавру і ПОПАДАЄ! А вицілити якісь лючки в Аріете чи Лео просто нереально.

Іноді гра криво малює модельки, їде танк, а потім виявляється що намальована моделька "спішить" метрів на 20, або просто всі вороги та союзники скачуть туди-сюди. Індикатор нічо не показує кримінального але він слоупочний сильно.

Ну і по традиції чутка нагіба, нарешті перетнув планку в 10к дажки:

ScreenShot0093_240.jpgi.gif
Взагалі, імхо, найкраща гілка у всій грі.

Опубліковано

2 TaHkicT, пінг у мене в районі 70, але не лише в ньому проблема. навіть більше в фпс ніж в пінгу. на роботі я б нізащо так не зіграв би. як ти кажеш, вицілити лючки нереально. навестись на ціль буває складно, бо навіть на мій рух затримка є!

Опубліковано

спробуй і відпишись)

доречі, я на роботі на мінімум все поставив, а вдома середні. при цьому на роботі комп по всім параметрам потужніший крім відео...

Опубліковано

Кароч толку ніякого, може якщо нет хороший то різниця між 40-60 і 60+фпс буде, але не в мому випадку. Іноді ще буває такий прикол: на один бій пінг стає 200-300, далі знову нормально.

Особливо бісить коли в твій лео 2а5 садять по кд в ті 1.5 пікселі під башню, а ти 90му в люк раз з 5ти попадеш і то випадково.

А ще бісить коли по кд фармиш довбані "iron stars".

Опубліковано

Особливо бісить коли в твій лео 2а5 садять по кд в ті 1.5 пікселі під башню, а ти 90му в люк раз з 5ти попадеш і то випадково.

+++

анекдот в тему AW:

хлопець з дівчиною займаються сексом...

він тільки "туди" як вдруг вискакує повідомлення "no effect"

Опубліковано

Вчора ще одна дивна чортівня почала відбуватись: я вигравав. Але на щастя все нормалізувалось.

ScreenShot0096_240.jpgi.gif
Наступна шістка:
ScreenShot0097_240.jpgi.gif
Поки на Т90 на острові тупо на автогазі їхав через центр на ворожу базу злилось 5! наших 9ок.
Обсідіани точно знають як привабити гравців.
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

https://aw.my.com/us/news/general/introducing-daily-bonus-system

на EU сервері від сьогодні дають бонус за щоденний вхід в гру: кредити, досвід, прем та голду

щойно зайшов, вийшов і натиснув "отримати" ))

якщо день пропускаєш - збивається

Опубліковано

Гарна спроба Обсідіан, але ні, щоденні "плюшки" ніяк не змінять жахливу ситуацію в грі.

Останній тиждень грати об"єктивно неможливо - ніякі нерви не витримують. Почалось все в минулу неділю коли в мене особисто день почався з результатом 23/2 і закінчився з приблизно 80+% перемог.

Зараз же... 2к дамажки на Т-90 сприймаються як свято, затанкувати на Лео2А6 проти 7-8 рівнів - ще більше свято. ХМ8 прожив в мому ангарі 25 боїв, МВТ-70 вивозить по 60-70к за бій і т.д. 

І це б виглядало як абсурдний плач, але той факт що в неділю вдень балансер не може назбирати повні команди тонко натякає на рівень онлайну.

Опубліковано

... навіть жодної нової карти за стільки місяців

теж помітив що в один день "дуже везе", а в другий "дуже не везе".

• 1 місяць потому...
Опубліковано
3 годин тому, Cherman сказано:

Як там гра, є зміст завантажувати клієнт? Чи все ще гірше, ніж в бульби?

ти не грав?

та ні, гра прикольна. арта не ваншотить (та і ніхто не ваншотить), нема голди, димові гранати...

на хайлевелах присутній піксельхантинг і на це багато хто нарікає, але як на мене - це придає грі динамічності. в вот усі стоять по кущах, або ховають нлд, а тут летиш, гарцюєш і тебе не беруть в лоб, а от впритул ти можеш вицілити і тебе + картонні борти

багато колісної техніки з кулеметами (я до краба докачався)

горить лише від унікальних союзників, але від таких ніде не застрахуєшся ))

Опубліковано

Dimon - слабувато пофармив) скоро 10ки, мо моїм прикидкам програма мінімум на 1 танк десь 40кк. Хоча з "радісними годинами" думаю проблеми нафармити не буде.

Cherman - як мінімум спробувати варто. Багато хто жаліється що гра - клон ВоТ, але я не розумію що тут поганого. Так, це ВоТ, але з неї повирізали різні подразники як то арта, птшки, голда.. і додали декілька своїх фішок (граючи ВоТ після АВ постійно не вистачає диму). Єдине в чому гра гірша - оптимізація, і тут розробники багато втрачають: двоє моїх знайомих грають в ВоТ, і вони раді були б перейти в АВ, але їхні калькулятори не тягнуть гру.

З приводу союзників (я про євросервер), трохи горить, але вони хоча б адекватні. Тобто іноді туплять безбожно, але хоч займаються х***нею. І срачів в чаті нема.

І ще одни момент - особисть мені ДУЖЕ подобається як вони налаштували економіку, а також їхнє відношення до користувачів (проявляється в деталях: наприклад, два тижні  прему зароблені в акції не просто активуються, а додаються в вигляді бустера який можна активувати коли завгодно. Дрібниця - але приємно.)

Опубліковано

Кароч подивився я на 10ки, і почав сумніватись в адекватності розробників. Проблеми з характеристиками танків з огляду танків на рівень меньше починаються на 7му рівні, а на 10му просто підносяться в абсолют. Коротше, все що не 10ка - страждає, на 10му все що не армата - страждає. Ну і з точки зору геймплею західні ОБТ - шлак.

На всіх стрімах і в чатах ватні школярі радіють тОму що соснув Оплот. Але при цьому Армата все одно гуано бо ворогів не можна вбити поглядом, треба аж 3 вистріли зробити)) (там 1100 альфи без дод. обладнання).

Опубліковано

не грав сам, але подивився кілька стрімів...

1. я ніде не знайшов інфу про оплот...

2. судячи з обзорів 10, армата - картонка і вбити її немає проблем

3. сфінкс, походу, так собі получився

4. ПЛ-01 - крута штука

доречі, 23 ляма 10ка коштує

• 6 місяців потому...
Опубліковано

трошки оживлю тему.

хто давно не грав - спробуйте. ав'шка оновилася (доречі, їй недавно рік виповнився). нова техніка, нові режими, птури на ходу і т.д.. цікаво

покажу свіжий скрін з результатом з нового режиму (зараз до хелоуіна акція - х4 за першу перемогу)

бій, далеко не найкращий

ScreenShot0022.th.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...