Перейти до змісту

В Ужгороді 100 даїшників та Беркут влаштували феєричну бійку

ChB

Рекомендовані повідомлення

Більше 100 працівників ДАІ та "Беркута" минулої середи влаштували бійку в ужгородському ресторані "Деца у нотаря".

6 лютого 2008 року в ужгородському ресторані "Деца у нотаря" група працівників "Беркуту" чисельністю 20 чоловік проводила бенкет. В цьому ж закладі відпочивали працівники закарпатської ДАІ, які проводжали своїх кіровоградських колег.

Через певний час між працівниками правоохоронних органів зав'язалася бійка. На щастя для відвідувачів закладу, правоохоронці з'ясовувати стосунки вийшли на подвір'я ресторану. В той же час ДАІ викликали підмогу, і до ресторану оперативно підтягнулись додаткові бійці. В свою чергу, «Беркут» викликав свій черговий наряд, а також інших працівників, які також приїхали і напосіли на працівників ДАІ. Тоді на допомогу «Беркуту» прийшов громадянин України Л., який постійно проживає у Празі і також брав участь у бенкеті. За його дзвінком до ресторану підтягнулись незнайомці з бейсбольними битами, які почали лупцювати міліціонерів. Насамкінець приїхали представники спецпідрозділу «Сокіл» і всіх розігнали. В бійці серйозно постраждав один з правоохоронців, тому вирішили повісити цю справу на пана Л. і людей з битами. На території до сьогодні залишився джип Тойота Ландкрузер, який належить пану Л. В результаті в цьому ресторані впродовж тижня автомобіль охороняють три наряди різних міліцейських служб: два працівники «Беркуту», два працівники патрульно-постової служби і два працівники ДАІ.

Міський голова Ужгорода Сергій РАТУШНЯК сьогодні на прес-конференції заявив, що ця подія не має аналогів в сучасній українській історії.

«Тепер місто очікує реакції міністра внутрішніх справ, оскільки замість того, щоб забезпечувати охорону громадського порядку міліція зайнята в "розборах" і потрібно захищати населення від дій правоохоронних органів. Загроза громадській безпеці з боку самої міліції - це виклик новому міністру внутрішніх справ» - підсумував РАТУШНЯК.

РАТУШНЯК у інтерв'ю кореспонденту УНІАН наголосив, що події в Закарпатті – це виклик демократичним цінностям та конституційному ладу і є тестом на громадянські цінності, які сповідує президент.

Також він повідомив журналістів, що готуються відповідні звернення в прокуратуру з приводу масової бійки міліціонерів, яка становила серйозну загрозу мирним ужгородцям.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда, триндєц.

Вперід в минуле, в світлі 90-ті.

Нема папи, нема порядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в том ресторанчике пил ... определенно 100 тел в нем поместится не смогут ... а вот на дворе можно хоть стадион дубасить :0070:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бедный гражданин украины Л. который постоянно прожывает в праге...

...крайнего нашли)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді на допомогу «Беркуту» прийшов громадянин України Л., який постійно проживає у Празі і також брав участь у бенкеті. За його дзвінком до ресторану підтягнулись незнайомці з бейсбольними битами, які почали лупцювати міліціонерів.

Я завжди знав що народ (незнайомці з бейсбольними битами) і міліція (Беркут) єдині, однозначно назад в минуле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бугага!

вже не раз таке траплялося і навіть в нас на Волині (СБУ і міліція в Любомлі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тепер місто очікує реакції міністра внутрішніх справ
- ню ню, побачимо, яка буде реакція :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Насамкінець приїхали представники спецпідрозділу «Сокіл» і всіх розігнали
от кого насправді треба БАЯЦЦА! :D
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггг.. сам знаю чудака, который бухал в кабаке, при этом положил отряд ППС, потом отряд "Беркута", а потом еще один "Беркут", который пришел на подмогу первому. После этого допили свою вотку компанией, сели за руль и умотали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого в АвтоПаті? Треба в Хумор було....

Кстати был там - офигенный ресторанчик, теперь ему только посетителей больше будет.... И памятную доску поставят, что мол сдесь такая драка была :woohoo:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там класний ресторан! Однако! Я там був, стільки прикольних написів кругом. Цікаво, чи вони там нічого не побили, там жеш і кораблик є, і качелі. Цікаво було б зі сторони за цим дійством наблюдати :woohoo:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от вам ще один нагляжний прімер-де і як треба снімати маскі шоу!

доречі вже не від одного чув що у спецпідрозділа "сокіл" є народна назва-"Маскі-шоу"!і як тут не погодитись..їм би шось повзривать..поламать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їм би шось повзривать..поламать!
в даному випадку вони поломали кайф ДАІшникам і Беркуту, які тільки почали весело проводити вільний від важкої роботи час :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме цікаве те , що я ніби й українець, а з назви ресторану мені відома тільки слово *у*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме цікаве те , що я ніби й українець, а з назви ресторану мені відома тільки слово *у*

эээ. дело в том, что это Ужгород. поэтому о классическом украинском языке и речи быть не может :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарний ресторанчик чи то барчик. Був там пив там... Думаю навколишнє середовище КОРЧМИ завадило бійці ;) "Менти" - також люди... кулаки почесали один об одного, а що говорить як вони ставляться до простого люду? Жах!

Декілька фоток до теми... багато хто хотів би подивитись на КОРЧМУ...

P.S. "ЛАСКАВО ПРОСИМО - НАЗАД ВИНОСИМО" - лозунг цього посту :)

post-1453-1203236661.jpg

post-1453-1203236669.jpg

post-1453-1203236675.jpg

post-1453-1203236681.jpg

post-1453-1203236687.jpg

post-1453-1203236694.jpg

post-1453-1203236700.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бляха прикольний бар!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда, Луцьку до Ужгорода ще далеко. Але кілька місяців тому в барі "Вулик" була бійка працівників міліції з молодими хуліганами <_< (приблизно 20*20 чоловік), 9 працівників міліції звернулися в лікарню по допомогу. Не то що в Ужгороді- 100 чоловік і 1 постраждалий. Не солідно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бляха прикольний бар!

Закос під "Кораблик" і "Майдан".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МВД завершило расследование драки в Ужгороде

http://www.podrobnosti.ua/criminal/violenc.../21/498771.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну кто будет сам себя поливать грязью :D а "менты" тем более, они же чистюли... А штатские "соответствующей внешности" начали весь сыр-бор... "а мы тут не при чём... просто мля пива зашли выпить" - менты сказали :D а на нас набросились и побили...

Страна ЧУДЕС!!! Мать их!

P.S. Вина штатских... А вот вчера мент Гаишник мне сцуко 30мин доказывал что я превысил скорость... а я как назло ехал 62км... ну макс 70! А он мне радаром тычет и твердит что 103км это моя скорость!!! В итоге отпустил после словесной перепалки... но время и нервы потрачены. Теперь говори о честности милиции :D

Если "спешу" и "попадаюсь" всегда плачу... но если вымогают :D НЕТ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...