Перейти до змісту

Продукты, которые укорачивают Вам жизнь


Vint

Рекомендовані повідомлення

Продукты, которые укорачивают Вам жизнь

Из-за неправильного питания можно серьезно повредить своему здоровью. В первую очередь пострадают сердце, органы пищеварительной системы. Несбалансированный прием пищи приведет к ожирению. Вареная пища притупляет чувство насыщения. Грубая растительная пища стимулирует работу пищеварительной системы. Поэтому составлять свой ежедневный рацион таким образом, чтобы он включал в себя как можно больше сырых овощей и фруктов.

Список вредных продуктов:

1. Жевательные конфеты, пастила, «мэйбоны», «чупа-чупсы». В них содержится огромное количество сахара, химические добавки, красители, заменители и так далее.

2. Чипсы, как кукурузные, так и картофельные - очень вредны для организма. Чипсы - это ничто иное, как смесь углеводов и жира, в оболочке красителей и заменителей вкуса. Так же ничего хорошего не принесет поедание картофеля - фри.

3. Сладкие газированные напитки - смесь сахара, химии и газов - чтобы быстрее распределить по организму вредные вещества. Кока-кола, например, замечательное средство от известковой накипи и ржавчины. Газированные сладкие напитки вредны и высокой концентрацией сахара - в эквиваленте четыре-пять чайных ложек, разбавленных в стакане воды. Поэтому, утолив жажду такой газировкой, вы через уже пять минут снова хотите пить.

4. Шоколадные батончики. Это гигантское количество калорий в сочетании с химическими добавками, генетически модифицированными продуктами, красителями и ароматизаторами.

5. Сосиски и колбасы. Мясные деликатесы остаются одними из самых вредных продуктов. Они содержат так называемые скрытые жиры (свиная шкурка, сало, нутряной жир), все это вуалируется ароматизаторами и заменителями вкусов. Многие производители мясных изделий используют трансгены. Так сосиски, сардельки, колбасы на 80 % состоят из трансгенной сои.

6. Жирное мясо способствует образованию холестериновых бляшек на сосудак, что ускоряет старение организма и ведет к возникновению сердечно-сосудистых заболеваний.

7. Майонез. Майонез очень калорийный продукт, кроме этого содержит огромное количество жиров и углеводов, а также красители, подсластители, заменители и так далее. К числу вредных продуктов относится не только майонез, но и кетчуп, различные соусы и заправки, в широком ассортименте представленные на прилавках наших магазинов. Содержание красителей, заменителей вкусов и генно-модифицированных продуктов в них, к сожалению, не меньшее.

8. Лапша быстрого приготовления. Все это сплошная химия, наносящая несомненный вред вашему организму.

9. Соль. Соль понижает давление, нарушает соле-кисловой баланс в организме, способствует скоплению токсинов. Поэтому если отказаться от неё вы не в силах, то, как минимум, старайтесь не употреблять ее в больших количествах.

10. Алкоголь. Даже в минимальных количествах мешает усваиванию витаминов. Кроме этого алкоголь очень калориен сам по себе.

Об этом пишет УНИАН-Здоровье.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в принципе, набор общеизвестных фактов. проблема в том, что потенциально опасные "тяжелые" жиры, трансгенные продукты и различные усилители вкуса с консервантами и химическими добавками содержатся в любое еде не требующей приготовления, кроме минеральной воды разве что..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и в продолжении ещё несколько веществ которые очень вредны:

1. Вода (водопроводная)

2. Воздух ( свежий, а так же не свежий)

3. Любые продукты с базара ( не прошедшие радио - химико -биологическую праверку)

4. Яйца куриные ( ввиду наличия сальмонел)

5. Мясо коров ( ввиду наличия бешенства )

6. Мясо птицы (ввиду птичьего гриппа)

7. Мясо любое (по тому что вредно)

8. Грибы (вообще молчю)

9. Бананы ( они в моргах храняться ....... кто помнит меня поймёт )

Ой , ой , ой --- уже пальцы болят перечислять ..... Солидарен с Yarchikom (читайте выше).

Все едем на северный полюс грызть --- экологически чистые ШИШКИ.

PS. Кстати о пиве может оно тоже вредно, но зато можно сэкономить на "Гуталаксе" (таблетки такие) --- запора не будет ни когда :0070: правда "метеоризма" вам не избежать , ну это не так страшно -- главное не у.рацца. :(

PPS. Ну а для тех кто всё же от пива отказаться не может не волнуйтесь есть лекарство .....

post-40-1203028530.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще раз почитав перший пост. Говорив з досвідченими доктОрами. Кажуть: "Фігня. Все те можна їсти. Головне - не зловживати. Якщо раз в місяць-два захаваєш курочку-гриль під Торчиновський соус - окрім срачки, нічого страшного не станеться".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

абсолютно точно.

главное - не перегружать организм всяким гуано.

если не злоупотреблять - само выйдет естесственным путем :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кроме этого алкоголь очень калориен сам по себе. - однозначно перевіряв на собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорив з досвідченими доктОрами. Кажуть: "Фігня. Все те можна їсти. Головне - не зловживати...нічого страшного не станеться".

Почитати і згадати з дитинства: «кто по серединке, тот женится на свинке». :0004:

якщо подумати не шлунком, а головою…

Досвідчені лікарі. Часом то не ті лікарі, від яких (через їхнє життя у «здоровий» спосіб) тхне перегаром і "перепалом"? За чим визначаєте їхню досвідченість? За кількістю пациєнтів? Направду, після таких їхніх слів їх досвідченість дедалі зростатиме. Досвідченість у набутті клієнтури, ги-ги. :_16:

+ 2Shura:

Звичайно, ваша справа, чим заправляти свою машину. Вважаєте, деколи можна й розвести бензин «гуаном»? :) ну-ну…

выйдет естесственным путем

Ну якщо думаєте, що харчувалися і жили всі ці роки відповідно, щоб ваші «каналізаційні труби» самоочищувалися ідеально, то експерементуйте «до пори, до часу»:0130::0004: Перевірити, чи вже не «лізе назовні» легко – подивитися на свою шкіру, нігті, волосся, зуби. Роз(ви)грібати все одно доведеться вам. :_37:

Хоча не все так просто - ще дітям, які у нас же вчаться занедбувати себе. а потім не цінять і право на чистоту для інших. З часом виростає ціле покоління таких «пофігістів» - а тоді дивуємося: як так можна? Пільмень впав – підняла і пішла продавати, руки не миють – хліб розкладають, під своїм же під.їздом купа сміття, у ліфту навалили, в озеро/море/річку відлили…О, вода брудна! :0157: О, повітря брудне, гвалт!..

Дивіться близько, а? Все починається з малого, правда?

Так само, спочатку байдуже, що воно, чи свіже, чи корисне, лиш би смакувало і пахло. Бо хочеться. А далі просто набити чимось шлунок, аби було. Якби не було попиту, не було б пропозиції… Шануймося, а?

Все едем на северный полюс грызть --- экологически чистые ШИШКИ.

а ще нам треба все і зразу: або на все наплюю, або подайте все на блюдечку.

Повітря не таке? Не пощастило жити в горах – а може, ходити туди частіше, менше гуляти з дітьми біля дороги – більше в лісі, виховуючи їх так, щоб розуміли, чому важливо не забруднювати повітря, щоб не виросли технократами «без царя в голові»... І так доведеться в усьому :). для чого кидатися «об стіну»:0159:? Дивіться далеко, а?

2Shkoder (

в любое еде не требующей приготовления,
):

ну так, тобто крім свіжої, сирої, натуральної. імхо, чоловік має подбати, щоб жінці вона була доступна. а решта - це її турбота. якщо ваша дружина/мама/сестра/бабця/дочка хоче вам здоров.я і довголіття, тоді вам нема про що хвилюватися. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я думаю що що б не їв, то життя все-одно постійно скорочується. А якщо нічого не їсти, то скорочується ще швидше :)

P.S. Головне -- мити руки з милом! :0004:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кроме этого алкоголь очень калориен сам по себе. - однозначно перевіряв на собі.

Ага, бывает так наешся, шо аж назад лизе :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Говорив з досвідченими доктОрами. Кажуть: "Фігня. Все те можна їсти. Головне - не зловживати...нічого страшного не станеться".

Досвідчені лікарі. Часом то не ті лікарі, від яких (через їхнє життя у «здоровий» спосіб) тхне перегаром і "перепалом"? За чим визначаєте їхню досвідченість?

Ні, це не ті лікарі. Це родина (чоловік і дружина), які здобули медичну освіту в ті часи, коли диплом означав знання, а не гроші батьків.

Чим визначаю їх досвідченість?

Вдячністю, з якою їхні колишні пацієнти беруться їм допомагати.

Кількістю друзів, які живуть на цьому світі завдяки старанням лікаря.

Фізичним і духовним станом їх дітей.

Порадами і лікуванням, які одержав сам - і не мав проблем зі здоров'ям.

Зрештою, за кількістю і розмаїттям висококласних алкогольних напоїв, які їм несуться зі швидкістю і в кількостях, які в кілька разів перевищують обсяги їх споживання всією родиною.

А на майбутнє порадив би утриматися від таких "наїздів". Так, це саме наїзд. Ви нічого не знаєте про людей, про яких я говорю - і приписуєте їм "перегари" і "перепали".

Хочеться щось написати таке ж образливе, як і образливо було мені читати написане Вами - але буду вище цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nTl, букв много, смысла мало. также много противоречий

Звичайно, ваша справа, чим заправляти свою машину. Вважаєте, деколи можна й розвести бензин «гуаном»?
Не пощастило жити в горах – а може, ходити туди частіше, менше гуляти з дітьми біля дороги

т.е. раз в месяц съесть сосисок, раз в неделю попить пива - вредно, а погуляв недельку в горах - очищаем легкие от городского смога?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Yarchik:

жаль:), що мої недосконалі слова Вас образили. :)

Це був не наїзд. Нелегко перекласти на загальнолюдську мову свої власні думки, не зачепивши нікого. ще вчуся. :) дякую за щелбан. :)

100 % - приписувати не хочу. :) Тому і було у формі запитання, а не ствердження. Тоді це здалося прозорим…:) «їх досвідченість», тобто «тих, від яких тхне», а не контретно Ваших знайомих. вийшла лажа, каюсь.

Добре, що Вам пощастило знати «не таких» лікарів. Але чомусь лікаря, який веде здоровий спосіб життя + справді знається на тому, що радить, ще треба пошукати, а за іншими прикладами далеко ходити не треба… І хоч люди серед них можуть бути хороші, професія є професія - вимоги відповідні. (Так само і до вчителів.)

Тому мова була не про викриття чиїхось недоліків, а про відповідність того, до чого ми звикли, дійсній справі речей.

моя власна думка: ну не повірю я лікарю, який, наприклад, сам палить, що палити «не можна, але якщо дуже хочеться, то трохи не зашкодить». Це ж просто самовиправдання, хіба ні?! (хоч в певних обставинах лікарі теж мають право на помилку)

А інші люди - зрештою, робіть, як хочете… вскритіє покажет. просто хочеться, щоб подивилися ще з одного боку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т.е. раз в месяц съесть сосисок, раз в неделю попить пива - вредно, а погуляв недельку в горах - очищаем легкие от городского смога?

не так зрозуміли. протиріччя нема. хоч раз на якийсь час (місяць/тиждень) навантажувати своє тіло, якому й так не легко в умовах міста, - це вже регулярне навантаження. це пагано. а регулярне очищення - це добре. :)

можете поцікавитися, яка користь від "недельки" в горах. можете і більше... і не тільки стосовно гір.

як швидко і за яких умов тіло очищується та зашлаковується - це ціла наука. але хоч елементарне, щоб мозок працював і "машина" не заважала жити через свої поломки, знати треба.

іншими словами, "все, що виводить з ладу, - уникаєш, що сприяє хорошій роботі тіла - підтримуєш регулярно", а не навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10. Алкоголь. Даже в минимальных количествах мешает усваиванию витаминов. Кроме этого алкоголь очень калориен сам по себе.

Понимаю что это яд... но иногда чарку нужно " :) перекинуть" А пивко умум, особенно летом. Предлагаю 10 пункт ЗАБАНИТЬ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nTl, букв много, смысла мало.

Можна не помічати чи не недавати значного смисла тому, що кожна велика фігня (як і теперішня проблема з чистими продуктами) починається з індивідуального вибору кожного і підтримується ним (свідомо чи ні).

Але від цього наше життя не стане кращим.

За законом матеріального світу, все, що не підтримується (і -, і +), з часом самовироджується.

Який тут зв.язок з попередніми постами - сподіваюся, роз.яснювати нема потреби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Shura:

Звичайно, ваша справа, чим заправляти свою машину. Вважаєте, деколи можна й розвести бензин «гуаном»? ну-ну…

в таких утверждениях надо все-таки учитывать, что автомобиль - железо, которое подлежит исключительно износу.

а клетки человеческого организма все-таки способны к восстановлению.

так что сравнение не совсем правильное.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в таких утверждениях надо все-таки учитывать, что автомобиль - железо, которое подлежит исключительно износу.

а клетки человеческого организма все-таки способны к восстановлению.так что сравнение не совсем правильное.

відновлюються, проте не навічно. і не одночасно.

Врахуйте: за яких умов? які клітини, як швидко, з якою інтенсивністю?

Та просто згадайте, наскільки процеси регенерації залежать від роботи різних систем нашого організму, кількості поживних речовин (залежить і від його якості засвоєння) чи дії токсичних сполук, що знаходяться в нашій крові (від к-ті їх надходження і якості виведення). Тобто можна сказати, що до відновлення чергової клітини весь організм «готувався» протягом всього свого життя. щомиті ми частково відновлюємося, але й одночасно формуємо майбутнє для своїх нових клітин. хіба ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дя? судячи зі списку.. люди, що ж тоді їсти ?)))овсянка, сер?....

^_^ магазинні чіпси, мясо, шоколад і газіровка - це ще поки не найсмачніші речі на Землі. та не така вже й вишукана їжа, щоб за нею побиватися... є багато варіантів. Кілька з них:

1. 339 рецептів без м.яса, риби та яєць, Кулинарные курсы "Ресторан у вас дома" + " Путь к сердцу "

2. перехідний варіант Место творчества - Кухня (архів)

3. на різний смак - і в рецептах, і рекомендаціях

вибирайте, що "Вашей душеньке угодно"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ням ням. їсти захотілось ^_^

не люблю готувати. стимулу немає і часу теж ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто готуйте люди самі, Вам сподобається ;)

Закупкою продуктів займатися уважно. Дотримуватись правил особистої гігієни!

3.ЬІ. Попередні покоління до 80 доживали зазвичай, відчуваю що наше і до 60-ти основним составом недотяне. <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
дя? судячи зі списку.. люди, що ж тоді їсти ?)))

овсянка, сер?....

Мої дід та бабця з цього списку їли хіба шо сіль.Не скажу шо вони голодували та й прожили добряче,якби не совєти,то може прожили довше.

Стосовно лікарів:лікар-професіонал по суті,ніколи не одобрить нічого з цього списку,хіба що сам цим харчується.

Чіпси і сухарики вже в 12-14 років роблять біля 50% дітей хворими на виразки шлунку,коліти,панкреатити,холіцестити і т.д.

Газовані напої +гамбургери і чизбургери викликають порушення обміну речовин,що призводить до ожиріння,одишки,головних болей(факт США,Великобританія).

Про алкоголь навіть мови нема-це 100% отрута(так каже наука) і кому як не лікарю про це знати і говорити.

Не хочу образити хороших лікарів,але якщо вони допускають хоч 2-3 пункти з цього списку,то варто задуматись,чи лікарі вони?Для мене це принципово. ;)

ЗІ:коли мені щоб віддячити чи в якості подарунків приносять спиртне,я мьяко відмовляюсь і кажу,що я не колекціоную спиртне.Наступного разу цього не повторюється.Звісно це наша низька культура до такого призвела.Але потрібно почати з себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...