Перейти до змісту

Хвилює перекриття в старій будівлі

Valery

Рекомендовані повідомлення

Купив квартиру, сталінка років 50-их, затіяв ремонт. В квартирі була деревяна підлога, стіни з дерев'яних дощок та гіпсокартону. В залі на стелі теж був фарбований гіпсокартон, над ним дошки, а на дошках тирса. Над тирсою вроді бетон, але розколупавши той бетон всередині виявилася теж пресована тирса. По бетону на всю довжину кімнати йде тріщина (див. на фото) а ще багато таких тріщін. Посеред кімнати два залізні крюки які тримають дві дошки.

Мені цікаво може хто знає що це за конструкція, що це за крюки і для чого вони? І чи можна їх убрати? Чи є небезпечними тріщини і що з ними робити?

07420d1b3505.jpg

Тут на фото залізний крюк, який тримає дошку і уходить в верх. Зліва діра забита кілочком. З цієї діри там де крюк видно пресовану тирсу. Доречи з цієї ж діри витяг три запхнутих носка, непогано зберігшихся...

715ca204d4e1.jpg

Що це за металевий крюк і чи можна його зрізати?

eb97335506eb.jpg

Це інший крюк металевий.

433755ccf2e0.jpg

Це тріщіни на стелі

387c74cd8d92.jpg

Вцілому стеля

6111fa7bc0de.jpg

Це тріщина по всій довжині кімнати. Але дошки оці то вони нічого не тримають зараз вони просто болтаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це та, що на Волі чи на Шопена?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єслі звьозди свєтят, значіт єто кому-нібуть нужно.

Тут тобі внятно ніхто нічого толком не пояснить, викликай інженера-будівельника на об'єкт. Хоча я б ті дошки не чіпав.

Вангую що крюки тримають дошки, а дошки в свою чергу підстраховють бетон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це точно сталінка? 50-ті роки, це ні про що не говорять. Та і сумніви в мене що це 50-ті роки. Хоча. Квартира в районі Дубнівської?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це точно сталінка? 50-ті роки, це ні про що не говорять. Та і сумніви в мене що це 50-ті роки. Хоча. Квартира в районі Дубнівської?

Може і не 50-ті, то я так. Квартира на 8-березня. 4-поверхівка, це якраз 4-тий поверх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

викликай інженера-будівельника на об'єкт.

А звідки його викликати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

050-104-38-11 Андрій

хороший спеціаліст багато в чому розуміється, подзвоніть можливо допоможе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Valery, є така тема - "Запитай інженера будівельника". Це для початку.

Якщо відповідь там тебе не задовольнить - напиши мені в приват, є знайомий інженер-будівельник з відповідною освітою, можливо, якщо погодиться, під'їде гляне. Просто в нього профіль трохи інший (димоходи-каміни-сауни), але шарящий і адекватний. На крайній випадок.

Або нагуглив отаке - http://lutsk.vol.olx.ua/uk/obyavlenie/nzhener-budvelnik-shuka-robotu-ID98Hlx.html#8daa4de43c

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По суті поверх 4 (останній), великого навантаження на перекриття не повинно бути, але це все припущення. Питання, однозначно, до спеца, який взмозі оцінити ситуацію не по фото + ЖКХ (цими жамшутами теж не нехтуй), попробуй всіх звести в один день і час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...