Перейти до змісту

який телефон купити.

Рекомендовані повідомлення

Продати за півціни і купити новий по тій пропозиції :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь

також хочу звернути увагу тих, хто задумується взхяти леново. Ні у якому разі цього не робіть! Був телефон від цієї "фірми", зламався екран. Купуючи, продавець умовив тим, що це бренд майкрософту, але здається то був чьос.

Рекомендую Соні, є багато бюджетних моделей з ціною ленови...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуючи, продавець умовив тим, що це бренд майкрософту, але здається то був чьос.

нокія  - так, під крилом мєлкомягких.

прикинь мерси і бмв теж ламаються, але це не причина казати фуфуфу, не купляйте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, там досить купити стартовий пакет і підключити акцію. Новий купляти не треба)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, там досить купити стартовий пакет і підключити акцію. Новий купляти не треба)))

При цім, Самсунг має бути Самсунгом, а не фігнею паленою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
В 05.01.2016 20:48, Deemon сказал:

нокія  - так, під крилом мєлкомягких.

прикинь мерси і бмв теж ламаються, але це не причина казати фуфуфу, не купляйте

чому не причина? на мій погляд треба називати гівно гіном, якщо воно гівно. А таким чином як ви міркуєте можна об'єднати бмв і умовний деу. Але ж хтось ламається частіше, вірно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ліново то дуже хр..ново!Купуйте щось від самсунг.Але 4 ядерне.1 ядерне старйо тормозить що аж страшно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Ruslan911 сказано:

Ліново то дуже хр..ново!Купуйте щось від самсунг.Але 4 ядерне.1 ядерне старйо тормозить що аж страшно

щось ти слабо береш. там, на першій сторінці радили iPhone купувати замість леново... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купував самсунг гранд прайм за 2800грн.4 ядра 1 гіг опори.Працює як ракера.Проц так кочегарить що проги відкриваються фактично моментально.До цього був айфон 4s і сононі бюджетний.Самсунг їх натягує обох.Батарея при середньому навантаженні витягує 2 суток.Якщо ж постійно сидіти у неті і грати важкі ігри-1повний день.Тай айфон і рядом не стояв, тут 2 сімки!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

айфон, ліново, самсунг - люди не ведіть  себе як діти. у кожної компанії є хороші моделі і є погані, є  флагмани, а є провальні версії.

незалежно від торгової марки і типу обладнання - все ламається - така природа цього світу.

хочете помірятись чимось конкретним - то міряйте  одного цінового діапазону, класифікацій моделей і їх місця у модельному ряді. а також пряморукість та умови використання

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 07.02.2016 at 08:32, Ruslan911 сказано:

Я купував самсунг гранд прайм за 2800грн. 

2800? Де це така халява? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу поради. Збираюся купити мобільний телефон з таких, що попростіше.

Основні критерії:

- кнопочний моноблок якісної зборки (наскільки це можливо);

- підтримка двох сім карт;

- Хороші динаміки аби добре було чути, і рингтон, і співрозмовника;

- батарея щоб витримувала хоча б 5 днів;

- ну щоб дисплей був нормальний в плані читабельності, так як телефон береться для старшої людини.

Планую вкластися в 900 грн. плюс/мінус сотня. Наявність ліхтарика буде плюсом, але не є критичним :)

Поки вибір став між nokia 130 dual sim та Nokia 215 Dual Sim.

Буду вдячний якщо хтось поділиться відгуками про ці моделі. Також буду радий якщо хтось порадить якісь інші моделі телефонів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

215у можу продати за 790 грн.

130у за 590 грн.

050 67 69 006

098 05 64 170

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, Nokian сказано:

215у можу продати за 790 грн.

130у за 590 грн.

050 67 69 006

098 05 64 170

Людина порадити просить,а не ціну питає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питати хай питає, але все одно десь купити вона то якогось має?

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 08.02.2016 at 23:24, Riddleman сказано:

Прошу поради. Збираюся купити мобільний телефон з таких, що попростіше.

Основні критерії:

- кнопочний моноблок якісної зборки (наскільки це можливо);

- підтримка двох сім карт;

- Хороші динаміки аби добре було чути, і рингтон, і співрозмовника;

- батарея щоб витримувала хоча б 5 днів;

- ну щоб дисплей був нормальний в плані читабельності, так як телефон береться для старшої людини.

Планую вкластися в 900 грн. плюс/мінус сотня. Наявність ліхтарика буде плюсом, але не є критичним :)

Поки вибір став між nokia 130 dual sim та Nokia 215 Dual Sim.

Буду вдячний якщо хтось поділиться відгуками про ці моделі. Також буду радий якщо хтось порадить якісь інші моделі телефонів

Досі актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати нової теми, напишу тут.

Потрібен новий телефон, з гарантією.

Екран 5"-5.5"

Андроїд

Шустрий

Хороший екран

Хороша камера

Гучний, з хорошими динаміками.

Бажано 2sim-карти

Буде використовуватись для розмов, інтернету, інколи почитати книжку,переглянути відео, viber, ігрушка типу Hay Day...

Бюджет 6000 грн. 

Що порадите?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, Voland95 сказано:

Бюджет 6000 грн. 

Що порадите?

Meizu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо можна, то модель  Meizu, бо я в тому не розуміюсь. І як на рахунок гарантії?

Не в Китай же відправляти в разі чого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Voland95 сказано:

Якщо можна, то модель  Meizu,

Наприклад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минуты назад, Voland95 сказал:

Екран 5"-5.5"

Андроїд

Шустрий

Хороший екран

Хороша камера

Бажано 2sim-карти

Буде використовуватись для розмов, інтернету, інколи почитати книжку,переглянути відео, viber, ігрушка типу Hay Day...

Бюджет 6000 грн. 

Що порадите?

Я б порадив Lenovo A6010 Pro, купував сестрі - без нарікань працює 2 місяці.

Характеристики: Экран (5", IPS, 1280x720)/ Qualcomm Snapdragon 410 (1.2 ГГц)/ основная камера: 13 Мп, фронтальная камера: 5 Мп/ RAM 2 ГБ/ 16 ГБ встроенной памяти + microSD/SDHC (до 32 ГБ)/ 3G/ GPS/ поддержка 2х SIM-карт (Micro-SIM)/ Android 5.0 (Lollipop) / 2300 мА*ч
Єдиний недолік - відносно не велика ємність акб.
Коштує 4000 грн. Самий оптимальний варіант ціна/якість (серед відомих брендів). Купувати лише в популярних магазинах і ні в якому разі не замовляти з Китаю, там хоч і дешевше але у випадку браку чи інших гарантійних випадків економія буде сумнівною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lenovo  не хочу. Не подобаються вони мені. У дитини не самий дешевий з Lenovo вже двічі в ремонті був по гарантії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Voland95 сказал:

Екран 5"-5.5"

Андроїд

Шустрий

Хороший екран

Хороша камера

Бажано 2sim-карти

Бюджет 6000 грн. 

Що порадите?

Поддержу Женю, взял се 2 месяца назад Meizu M2 Mini 16GB клёвый тел,шустрый,всё леатет ,камера неплохая и ну и плюс механическая кнопочка без сенсоров оч удобно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька день, а вірніше з четверга юзаю цеглину / горіхокол. Краш тест не для слабких нервами!

Китай бренд! 

Blackview BV5000

Шустрий! танки йдуть на середніх, гонки їздять на вище середніх, якийсь шутер балував на максі то інколи з фрізами. Правда зараз залишив лише танки. Так ось все бігає на ньому доволі шусто.

Чому вибрав його: основний мотивометр при виборі це довгограючий телефон, для використання його в якості навігатора і засобу зв"язку в поїздках.

З переваг:

В даній моделі апарата використовується сучасний 64бітний процесор MTK6735Р з заниженою частотою 1ГГц  в парі з відеоядром Mali-720MP2 виготовлені вже на 19 мікронному техпроцесі, а це переваги "холод" і разом з ним "знижене" енергоспоживання у порівнянні з більшісттю апаратів з МТК6589 на ринку за ті ж, або більші гроші в Україні. 

На одному заряді (першому повному) протримався він в мене трохи більше 36годин, але яких годин! ;), за цей час я встиг переглянути 2епізоди зоряних війн, пограти 2години сумарно в 3Д ігри (при цьому майже не нагрівався), посерфити Х-його знає сніьки часу через Ві-Фі вдома і 3Ж в транспорті, загалом екран не вимикався 16,5годин. Сьогодні за день в робочому режимі вдалося просадити апарат дзвінками на 11% сумарно 1год,28хв. дзвінків. Карта передачі даних в 3Ж режимі. Є заробок на майбутнє: має реальну підтримку LTE (4ж), перевірено москалями. Будь яку карту можна увімкнути програмно в 3ж/4ж режим без перестановок (не потрібно міняти сіки місцями), але лише одну, друга в той час автоматично перейде в EDGE (2ж).  

Про 2Гб оперативки і флешку на 16Гб розповідати певно не варто...

Брав на Алі. Відсутність гарантії мене звісно трішки турбує, можна було замовляти в китайця річну гарантію за 10$, але я цого робити не став, адже щоб провести ремонт по гарантії потрібно буде витратити зайвих 40$на пересилки, які відбуватимуться за мій рахунок. Перевагою є те, що до даної моделі на Алі повно запасних частин: екрани, корпуса, електронні компоненти, тому знаючи хорошого майстра не пропадем.

Щодо екрану: ну тут все просто суперово 5" ! Якби не зважати на пластик і габарити корпусу, то могло б здатися, що ви триаєте якийсь топовий телефон відомого бренду.Чутливий сенсор, чіткий IPS екран. Все що треба.

Взагалі то вигляд більшості хто його бачить/мацав дуже подобається, інших вражають брутальні чоловічі розміри апарата і вага, меншості все пофігу, відразу питають про процесор, екран та іншу технічну лобуду... :)  

Недоліки: 

вага 240грам!;

розміри 157х78х13;

Автофоналаштування камери, особливо режим фотографування в темних приміщеннях;  

В залежності від прошивки погано, чи взагалі не працює з Ві-Фі в 5Гц діапазоні;

Через  дроїд 5.1, Навітел 9.6 - падло, в фоновому режимі не хоче писати трек.

зараз гостро стоїть питання: ДЕ ЙОГО НОСИТИ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...