Перейти до змісту

Передова - допомога

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні вночі повернулись "афганці", що об"їжджали передок. І вже зранку мені передзвонила знайома.

Дехто вже знає, що на передку почалась жопа. А оскільки я займаюсь турникетами, вона звернулась до мене.

За останні п"ять місяців я получив-відправив більше 500 кровоспинних турникетів САТ. Українського виробника, мого доброго знайомого.

Вартість українського турнікета не 700, не 400 і навіть не 200 грн. Собівартість: 75 грн. - це ціна життя бійця.

У звязку з загостренням ситуації - це річ першої необхідності на передовій.

Тому прошу всіх подумати про те, що ваша піца з пивом - це врятований боєць.

Ваша зарплатня за один день - це медик, який не буде ридати після обстрілу, коли в нього на руках помиратиме людина від втрати крові.

Не буде плакати мені в трубку дівчина, що повернулась з передової: "Діма, хлопці просять ХОЧА Б ПО ДВІ ШТУКИ НА ВЗВОД!!! Вони не просять харчів або форму, вони бачать, що таке крововтрата і просять турнікети. А зараз там почалась ЖОПА!"

Одже прошу вас, прямо зараз візьміть і перекиньте цих сраних 75 гривень, а я відправлю хлопцям ці срані джгути на цю срану війну!

За останню добу практично в усіх підрозділах, якими я опікуюсь є 200-ті. Двоє, з того що знаю - від втрати крові.

Підприємствам та підприємцім предоставлю б/н рахунок, всім іншим - номер телефону - у підписі.

Карта 5168742348047329 Сандалов Дмитро.

ПС давно хотів написати: ця карта ідентифікована Приватбанком як карта для збору коштів і по ній підвищено рівень аутентифікації - тобто я не можу з неї купити собі цигарки чи пиво, кожен раз я дзвоню у банк , відповідаю на серію запитань і після цього можу зняти або перерахувати вказану суму на потреби військових.

Опубліковано

++

Хочу собі у аптечку (цивільний), чи можливо придбати за ринковою ціною, щоб сума без собівартості пішла на потреби хлопців?

Опубліковано

Всім велика подяка, нам вислали в борг 100 джгутів, але з такими темпами зможемо оплатити можливо і двісті! Не зупинимось!

++

Хочу собі у аптечку (цивільний), чи можливо придбати за ринковою ціною, щоб сума без собівартості пішла на потреби хлопців?

цивільної ціни немає, ці джгути шиються і продаються по собівартості лише волонтерам, пропоную оплатити два джгута - один солдату, один - вам.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...