Skorpio76 Опубліковано 24 Серпня, 2015 в 11:38 Поділитися #1 Опубліковано 24 Серпня, 2015 в 11:38 В планах придбання пралки.Зацікавив варіант придбання пралки української збірки (привабливі ціни, авторитетні марки, в перспективі (сподіваюся дуже віддаленій) доступні запчастини).Відгуки на Розетці та кількох інших Інтернет-магазинах в цілому позитивні.Хто з форумчан користується пралкою Electrolux чи Zanussi української збірки? Які враження? Як вона стосовно надійності, якості прання та економічності?Є на форумі і представники сервісних служб. Що ви думаєте стосовно пралок Electrolux та Zanussi української збірки. Які у них слабкі місця? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 24 Серпня, 2015 в 17:29 Поділитися #2 Опубліковано 24 Серпня, 2015 в 17:29 Маю дешеву Zanussi, як виявилось після покупки Івано-Франківської збірки )Через три роки - поміняв ТЕН. Калгонів та іншої лабуди не бачила, раз на півроку профілактичне прання з оцтом дружина забувала робити.Пере - як сучасна пральна машинка; якість - мабуть, треба питати в жінок. Економічність - не міряв, але зі щоденним пранням загалом на квартиру було в середньому до 100 кВт.год/міс (зараз - менше). ттт, працює поки вже четвертий рік, не ржавіє ніби... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:32 Автор Поділитися #3 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:32 Що скажуть представники сервісних служб? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:33 Поділитися #4 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:33 а як прати з оцтом? можна для недалеких... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bosuy Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:36 Поділитися #5 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:36 а як прати з оцтом? можна для недалеких...Я знаю інший варіант. Засипаєте 100грам лимонної кислоти і ставите прання на 90градусів. Має аідмити наліт від води. Певно так само і з оцтом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AnimaNoir Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:47 Поділитися #6 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 20:47 хз, кидав пару таблеток польських типу калгоніту але вже давно, певно з рік назад, треба погуглити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:28 Поділитися #7 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:28 а як прати з оцтом? можна для недалеких... Я знаю інший варіант. Засипаєте 100грам лимонної кислоти і ставите прання на 90градусів. Має аідмити наліт від води. Певно так само і з оцтом звісно, що так - і лимонна кислота, і оцтова - це слабкі органічні кислоти, які сприяють розчинення вапнякового нальоту (кальцію) кажуть, що оцет - ефективніший, але сам не перевіряв, пару раз заливав оцет. і доповню про "профілактику". зазвичай, в інструкції до пралки пишуть - "раз на півроку, насипте прального порошку, виставте програму на 90 градусів, і включіть машинку, не завантажуючи речі для прання в барабан". кажуть, що ефективніше налити оцту, ніж насипати прального порошку. мені здається так само. але з практики можу сказати тільки, що раз на півтора роки - це мало для наших умов, треба 2-3 рази на рік. але забувається... ... а інструкції до техніки буває корисно читати ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:36 Поділитися #8 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:36 звісно, що так - і лимонна кислота, і оцтова - це слабкі органічні кислоти, які сприяють розчинення вапнякового нальоту (кальцію) кажуть, що оцет - ефективніший, але сам не перевіряв, пару раз заливав оцет. Скільки оцету треба залити в пралку? Пробував з лимонною кислотою - результат не дуже, може мало насипав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:40 Поділитися #9 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:40 Дієва штука, і не потрібно ніяких народних забобонів з оцетом. Свою древню і невмирущу, Ardo A800 інколи прополіскую розчином сульфімінової кислоти, гарно виходить всякий непотріб, машинка пере як вчора придбана. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.