Перейти до змісту

росія про себе

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Не знаю, чи варто це окремої теми, але на просторах ютуба, знайшов цікаві відео одного російського (московського) журналіста.

Він уже кілька років намагається відкрити очі ваті на все те, що робиться і робилося у них в країні. Але, походу, марно. Хоча я не берусь про це судити.

Ось одне із цікавих відео, найбільше, що мені сподобалося, це ось цей момент: (3 хв 32 сек)

Варто передивитися і інші відео автора. Дуже багато цікавого. Просто неміряно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи варто це окремої теми.

Варто. Про це треба розповідати на кожному кроці. Щоб молодь з часом не перетворювалася в те "бидло". Хоча "бидло" цього не зрозуміє.

Шкода, але в нас вся Україна така, от, наприклад, не Донбас, а Хмельниччина:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Не знаю, чи варто це окремої теми.

Варто. Про це треба розповідати на кожному кроці. Щоб молодь з часом не перетворювалася в те "бидло". Хоча "бидло" цього не зрозуміє.

Шкода, але в нас вся Україна така, от, наприклад, не Донбас, а Хмельниччина:

тільки останню репліку варто дещо уточнити. так, дійсно країна наша загальними рисами дуже схожа (саме про корінне населення говоримо, не путати з ватою закинутою сюди), старше покоління за кіло гречки очі видере, пенсіонерки в житлових дворах у всіх регіонах країни воюють з малечею щоб ті не галділи ))), звичку накоплення капіталу в панчосі в національній валюті яку нещадно пожирає інфляція не змінити і т.д. пережитки совка. а молодь дійсно радує, вона здатна раціонально а іноді і нераціонально але дійсно міркувати та щось робити всупереч відпрацьованій машини корупції та долбо"б"зма і маразма. вірю що все у нас вийде, треба трішки зачекати, а час очікування звичайно залежить від наших вчинків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Нелюди!

Шок и возмущение вызвал инцидент на острове Врангеля, где повар подсунул в еду белой медведице взрывчатку. По сообщения очевидцев в соцсетях, животное получило страшнейшие ранения.  

После того, как животное съело смертельную еду, оно долго металось и истекало кровью. Видео сняли очевидцы и опубликовали в общем доступе. 

Відео 16+.

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201512231200-6yv3.htm

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пітарду в жопу засунути тому повару, і хай потім бігає развлєкаєтся уйобок :0156:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Обережно,нецензурна лексика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...