Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2015 в 06:47 #1 Опубліковано 17 Серпня, 2015 в 06:47 Не знаю, чи варто це окремої теми, але на просторах ютуба, знайшов цікаві відео одного російського (московського) журналіста. Він уже кілька років намагається відкрити очі ваті на все те, що робиться і робилося у них в країні. Але, походу, марно. Хоча я не берусь про це судити. Ось одне із цікавих відео, найбільше, що мені сподобалося, це ось цей момент: (3 хв 32 сек) Варто передивитися і інші відео автора. Дуже багато цікавого. Просто неміряно.
vaz75 Опубліковано 17 Серпня, 2015 в 07:03 #2 Опубліковано 17 Серпня, 2015 в 07:03 Не знаю, чи варто це окремої теми. Варто. Про це треба розповідати на кожному кроці. Щоб молодь з часом не перетворювалася в те "бидло". Хоча "бидло" цього не зрозуміє. Шкода, але в нас вся Україна така, от, наприклад, не Донбас, а Хмельниччина:
maxman27 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 09:23 #3 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 09:23 Не знаю, чи варто це окремої теми. Варто. Про це треба розповідати на кожному кроці. Щоб молодь з часом не перетворювалася в те "бидло". Хоча "бидло" цього не зрозуміє. Шкода, але в нас вся Україна така, от, наприклад, не Донбас, а Хмельниччина: тільки останню репліку варто дещо уточнити. так, дійсно країна наша загальними рисами дуже схожа (саме про корінне населення говоримо, не путати з ватою закинутою сюди), старше покоління за кіло гречки очі видере, пенсіонерки в житлових дворах у всіх регіонах країни воюють з малечею щоб ті не галділи ))), звичку накоплення капіталу в панчосі в національній валюті яку нещадно пожирає інфляція не змінити і т.д. пережитки совка. а молодь дійсно радує, вона здатна раціонально а іноді і нераціонально але дійсно міркувати та щось робити всупереч відпрацьованій машини корупції та долбо"б"зма і маразма. вірю що все у нас вийде, треба трішки зачекати, а час очікування звичайно залежить від наших вчинків.
Volyniaka Опубліковано 23 Грудня, 2015 в 11:52 #4 Опубліковано 23 Грудня, 2015 в 11:52 Нелюди! Шок и возмущение вызвал инцидент на острове Врангеля, где повар подсунул в еду белой медведице взрывчатку. По сообщения очевидцев в соцсетях, животное получило страшнейшие ранения. После того, как животное съело смертельную еду, оно долго металось и истекало кровью. Видео сняли очевидцы и опубликовали в общем доступе. Відео 16+. http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201512231200-6yv3.htm
w1se Опубліковано 23 Грудня, 2015 в 12:56 #5 Опубліковано 23 Грудня, 2015 в 12:56 пітарду в жопу засунути тому повару, і хай потім бігає развлєкаєтся уйобок
REVERS Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 22:18 #6 Опубліковано 18 Квітня, 2016 в 22:18 Обережно,нецензурна лексика.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.