Перейти до змісту

Поршня на замовлення. Хто може зробити в Луцьку?

dimaukr

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Підскажіть Хто може зробити в Луцьку поршня на замовлення ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зробити точно зможуть на Авіазаводі, а от чи вдасться домовитись і за які гроші...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що за апарат-проект такий екзотичний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

апарат досить не екзотичний, неможу найти ремонтних поршнів. ціни космічні.

або брати в польщі по інтернеті кота в мішку....навіть не бачачи їх в очі

Зробити точно зможуть на Авіазаводі, а от чи вдасться домовитись і за які гроші...

А до кого можна звернутися на авіазаводі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. апарат озвуч, можливо можна підібрати поршя, від мазераті наприклад ;)

2. з якого матеріалу ти плануєш їх робити?

на заводі алюмінію "під поршня"якби немає, що є, можна запитати, але його ще треба отримати (ну то вже інші проблеми)

3. треба зробити креслення поршня, бо без нього ніхто нічого точити не буде, (або буде, дати поршень і сказати скіко нада там-то і там-то)

після цього є два варіанта:

а) ЧПУ координатка, технолог пише програму обробки і т.д. і т.п. (а в них нема часу на лєвак, да він їм і не треба)

б) або токарь-фрезєровщик з іншого цеху (токарний, фрезерний станок і какая-то мать, теж рєбята вже старі, і задачі такі рєшать вже їм не в кайф)

останній варіант, можу провентіліровать, щи є ще порох в когось на такі ізвращенія

ПС: став мотор від "жигуля", поршнів валом, або поршні, або два мотора ;)

я на свій проект робив так: або поршні від ВАЗ але виходило під 76 бензин, тому купив польскі поршні під ВАЗ кільця, циліндри розточив (бензин 76-92(95))

ну в мене діаметри та інше дозволяють

взагалі,цим займались в совєтскоє время, бо ніфіга не було, а зараз таке можуть дозволити собі тільки піндоси з діскавері чєнел, мотоцикли, авто по свалках на відновлення, і то там мотори цілі, по кузову робота

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разведка доложила що в Рожищах робили відливки з танкових поршнів, ну і точили певно, більш інфи не маю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є такий собі Ковальчук , ніби Ігор , ветеран Афганістану , без ноги . Телефону немаю

Колись він робив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я поняв, мабуть буде простіше ідешевше з польші шоб привезли зі шрота, там озвучили в межах 50дол з шатуном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я поняв, мабуть буде простіше ідешевше з польші шоб привезли зі шрота, там озвучили в межах 50дол з шатуном.

ПЗДЦ. А ти коли запитував про виготовлення поршня мав на увазі меншу суму??? Зробити поршень на замовлення за 50 баксів???
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пошті шо болта виточити з кругляка

sarcasm.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Підійму тему, потрібно виточити два поршня, так я і не зрозумів чи роблять таку процидуру в Луцьку і де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...