Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Щиро бажаю, Дмитро, твоїй Насті успіхів. Вірю, що скоро з'являться світлини Насті в формі копа. Думаю, маючи характер матері і батька, а також такий потужний стимулятор як батько, все буде так, як задумано. Успіхів .
  • Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мне вот интересно стало-какие инструменты сдерживания и задержания носят сегодняшние полицейские-у них есть тазеры?Или им сразу положено боевое оружие?

Опубліковано

Хм... якось і файно, що нова поліція типу з людським лицем. Але блоги, селфі і якийсь нездоровий піар цього всього інколи починає якось бентежити чи правильним шляхом воно йде. А ще більше переживаю за тих поліцейських. Коли в Києві їх перший раз побачив. То так шкода стало. Закону ще як такого не було. Зброєю ясна річ через це їм страшно користуватись. Да і щуплі якісь... хотілось купити пончіки і відгодувати. Бо побачив патруль 2 дівчини під 445-50 кіло ваги і хлопака худий високий під 60 кіл. Да їх якщо нарвутся на реальний кримінал порвуть як котят ((((

Блін бережи Боже ту малечу поліцейську.

Или им сразу положено боевое оружие?

сразу

А з законами як? там вроді не прописали норм де можна, а де ні використовувати. А треба як в штатах. Бачиш ніга.. тьфу злочинця. Попереджувальний в голову ... бо одне діло відношення до поліції норм людей. А друге як буде себе вести гопота і бидло. Хамити... провокувати на неправомірні вчинки. Про кримінал промовчу.

Опубліковано

Якийсь заздрісник, скоріш за все з борди привітав мене вчора.

В ніч на неділю Настя була в патрулі Самооборони, коли хлопці знімали з вікна 5-го поверху мужика-самогубцю.Так от добродію, якщо робота поліцейського - це тепле місце, де прям нічо не робиш і гребеш всілякі блага лопатою - то у вас щось із психікою. Від сєпарів і москалів СМС і повідомлення на ФБ отримував, але шоб отака вата на борді була - не знав.

VAlIU.png

Опубліковано

В ніч на неділю Настя була в патрулі Самооборони, коли хлопці знімали з вікна 5-го поверху мужика-самогубцю.Так от добродію, якщо робота поліцейського - це тепле місце, де прям нічо не робиш і гребеш всілякі блага лопатою - то у вас щось із психікою. Від сєпарів і москалів СМС і повідомлення на ФБ отримував, але шоб отака вата на борді була - не знав.

VAlIU.png

Тут ой як вистачає вати. І як не дивно в Луцьку її повно. Інколи автоматом прислухаюсь до розмов коли люди про політику говорять. Ось через такі смс і чи є доцільно вести блоги, журнали і т.д. А взагалі такі питання би класно з керівництвом вирішити чи хоч попередити, щоб проблем на рівному місці не наробити. Якщо приймуть на роботу.

Опубліковано

Мне вот интересно стало-какие инструменты сдерживания и задержания носят сегодняшние полицейские-у них есть тазеры?Или им сразу положено боевое оружие?

Не одразу. Газовий балончик є і вже були випадки його застосування.

Опубліковано

Там не тільки із психікою проблеми, а із логікою також, як роботу у патрулі можна назвати теплим місцем?

Опубліковано

difoto, а що мішає дитину цього вати так же в тепле місце посадити,чи щоб сам пішов у ті ж поліцаї... дивні якісь ці безмізгові... :0143: робити ніх не хочуть,а лише он покритикувати і в гімно тицнути

Опубліковано

доречі варта порядку це не конкуренти самооборони випадково?

Немає у Самооборони конкурентів.

ВП патрулює вулиці разом з міліцією, так само як ми. А, стоп, не так само - вони за гроші, Самооборона безкоштовно.

Опубліковано

ВП патрулює вулиці разом з міліцією, так само як ми. А, стоп, не так само - вони за гроші, Самооборона безкоштовно.

Виходить, що Ви готові робити і робите ту роботу безкоштовно, за яку вони отримують гроші, то хіба це не конкуренція? :)

Опубліковано

Не одразу.

Звідки інфа, що не одразу?

Опубліковано

Виходить, що Ви готові робити і робите ту роботу безкоштовно, за яку вони отримують гроші, то хіба це не конкуренція? :)

цілі різні

+

чере ВП можна "порєшати" дозвіл на травмат, чи я помиляюсь?

Опубліковано

чере ВП можна "порєшати" дозвіл на травмат, чи я помиляюсь?

так точно.

Доречі, Варта повністю переатестовує членів, так шо всі, хто має дозвіл на травмат через це формування - треба з"явитись і або прийняти участь у роботі організації, або нафіг з пляжу і дозвіл на стіл. :)

Опубліковано

Діма, ти як не ти. на такі дописи одразу: "ти дєбіл, іди на х*й". Якось так. І нефіг з ними розводити лірику. Не зважай на це. Ще раз: доні твоїй успіхів, а тобі - готуй місце на стіні вдома для грамот та нагороджень.
Опубліковано

Ми вже побігали, показали файний результат - вклалися в 4 хвилини на 1000 метрів. І навіть встигли дати інтерв'ю "Громадське.Волинь" - чекайте нас завтра із 18:30. Доречі дуже рекомендую!

Опубліковано

доречі варта порядку це не конкуренти самооборони випадково?

Я в *варті*,бо зброя є.Але коли я на своєму автомобілі,сам купивши пальне,та ще давши пачку паперу дільничому і пару гривень на бензин для їх автомобіля за гроші патрулюю,то я не знаю...
Опубліковано

Я в *варті*,бо зброя є.Але коли я на своєму автомобілі,сам купивши пальне,та ще давши пачку паперу дільничому і пару гривень на бензин для їх автомобіля за гроші патрулюю,то я не знаю...

тобто ви за свої гроші, на своїй машині патрулюєте, ще й доплативши дільничому за це?

скільки днів на рік/місяць? цікаво.

Опубліковано

тобто ви за свої гроші, на своїй машині патрулюєте, ще й доплативши дільничому за це?

скільки днів на рік/місяць? цікаво.

Графіка не має,як дільничий попросить і ніхто платити не заставляє.Весною 3 рази на місяць було,за літо ні разу.Я в райвідділі чергую,(та ви в мене були,за скатами заїзджали)
Опубліковано

Дім, вперше як побачила фото твоїх донечок, то дуже здивувалась які вони вже у тебе дорослі, я б скоріше подумала, що ти їх старший брат. Нехай доця досягне поставленої мети, успіхів їй

А ви, шановний, заплутались

світом вже давним давно править одна ідеологія це влада грошей. Гроші вирішують все гроші змінюють свідомість людини, гроші роблять людину ісполнітєльною, рабом системи

я думала, що у вас жінки всюди корінь зла

оці самооборони та варти порядку який реальний з них толк для суспільства хочаби луцького

а ви б спешу поцікавились, почитали. Тільки ідіот може стверджувати, що самооборона нічого не робить

Опубліковано

senazi, дуже важко тебе читати - ти кажеш про ментовсько-олігархічну державу, але не розумієш, що нова поліція й має прийти на заміну тим ментам. Самооборона не ходить ні під яким олігархом, хватить вплутувати нас у мутні схеми. Народний депутат Лапін - рядовий член Самооборони, який має в організації вагу голоса рівно як кожен інший активіст. Що змінилось, кажеш? Завдяки групі швидкого реагування зменшилась кількість нічних правопорушень на приблизно 20% - є офіційна статистика! Частково завдяки тому, що активні члени організації лобіювали у міськраді заборону нічного продажу алкоголю. Відділ протидії корупції при Самообороні веде до сотні справ, разом з СБУ та прокуратурою - недавно добилися відкритого розгляду кандидатури головного лісівника Волині. Самооборонівці Сергій Рижков, Богдан Климчук, Олександр Ніколайчук у луцьких можновладців вже алергію викликають - постійно щось добиваються через суди та відкриті обговорення. Волонтери організації взагалі окрема тема. А щодо старих прокурорів, слєдаків, суддів та інших - підкажи но мені де можна на наступному тижні взяти сотні і тисячі молодих, патріотичних, чесних та освітчених прокурорів? А через місяць - стільки ж таких саме суддів. Не підкажеш?

Не все можна зробити за рік, тому потрібно хоча б почати, набивати гулі і вчитися.

ig_rok, я пам'ятаю про скати :) Ну а по закону від вас дільничий може вимагати хіба спільного з ППС чергування аля "дружинник".

Опубліковано

senazi, де ви тут емоції побачили? якщо щось чорне, то я його чорним і називаю. Далі прослідкуєте логічний ланцюжок самі.

А що саме робить самооборона я не збираюсь вам розповідати, навіть людина, яка не має до неї відношення може знайти купу інформації в інтернеті, і на борді теж. Ваша лінь - ваша проблема

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...