romaxa11 Опубліковано 23 Серпня, 2015 в 19:53 #26 Опубліковано 23 Серпня, 2015 в 19:53 Ну і загалом про стан доріг також можна підв'язати
keepo Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 07:44 #27 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 07:44 Більшість "реформаторів" наступають на одні і ті ж граблі - гроші.Дай Ромасі проект по будівництву велодоріжок навколо Світязя. Де бюджет в декілька лямів. З підрядником, який запропонує зробити доріжку на 5 см вужчою, як по документах, а куратору за це квартира/машина/чого ще там не вистачає і на що треба вкалувати роками. А якщо ще є жінка і діти, для яких хочеця добре зробити уже зараз.... думаю багато у кого рука "дрогне".Така уже природа людини.Тому для реформ треба набирати людей у яких авто чи квартира не викличуть сцикливого захвату і сліз задоволення. Або оплачувати роботу тих хто цього не має на такому рівні, щоб на це не "велись". Ідейних, таких як волонтерський десант в МО кругом не напасешся.Припустимо я готовий розробляти/просувати/втілювати реформи:- є вища інженерна освіта- досвід організації та ведення малого бізнесу (власне яким зараз і займаюсь)- володію розмовною англійською- доволі високі комунікативні здібності- власне автопитання: що ви готові запропонувати за мою працю, крім бородьби за "ідею" та світлого майбутнього моїх онуків?
SunSeth Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 11:46 #28 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 11:46 Шо ви з тими велодоріжками? То зараз найбільш нагальна проблема? Який відсоток населення катається на велосипедах? По дорозі їдуть, по півтротуара там, де люди десятками років ходили їм теж відрізали. В дворі дорогу за рахунок самого двора зробили в 2 рази ширшу, щоб було де автомобілі паркувати і на них гасати. Мені це не потрібно.
keepo Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 12:03 #29 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 12:03 Шо ви з тими велодоріжками?я описував як приклад, для бажаючих можу те ж перевести на будь-яку програму освоєння бюджетних коштів
SunSeth Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 12:20 #30 Опубліковано 26 Серпня, 2015 в 12:20 Шо ви з тими велодоріжками?я описував як приклад, для бажаючих можу те ж перевести на будь-яку програму освоєння бюджетних коштівТо не до тебе було конкретно. Просто вже запарили тими велосипедами. Можливо і я колись на нього пересяду, але переводити позитивні зміни в області тільки в площину двоколісних, то занадто, ніби то проблема №1. От коли б ті велосипеди красти перестали, то дійсно були б позитивні зміни.
romaxa11 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:00 #31 Опубліковано 27 Серпня, 2015 в 16:00 Велосипедні доріжки - це антисовок, це ставлення держави до простого громадянина. Зміни у нас з'являться коли доріжки почнуть будувати відразу з трасами. Я не фанат велоспорту і не нналежу до всяких асоціацій, намаю облягаючих лосін, але розумію всю важливість процесу. Ну і спробуй колись прокататись з сім'єю на вєліках. второпаєш про що я.
maxman27 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 08:02 #32 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 08:02 Велосипедні доріжки - це антисовок, це ставлення держави до простого громадянина. Зміни у нас з'являться коли доріжки почнуть будувати відразу з трасами. Я не фанат велоспорту і не нналежу до всяких асоціацій, намаю облягаючих лосін, але розумію всю важливість процесу. Ну і спробуй колись прокататись з сім'єю на вєліках. второпаєш про що я.непогоджуюсь з прикладом. символ совка в дитинстві напрклад був почтальйон Пєчкін на своєму байку з протягом в голові, відомий хіт про те як "я буду гнати свій велосипед" теж період совка. обладнані в місті велодоріжки це дійсно прояв держави як держави що не тільки думає але і щось робить для своїх громадян. у нас доволі просторе місто щоб про велодоріжки вести мову. велодоріжки взагалі не панацея від всіх проблем, Ви наприклад львів"янам щось скажіть про велодоріжки з їхнею плотністю будов у місті, чи столиці з їх інтенсивністю руху. велотуризм це уже на фініші державотворення і суспільства думаю )))) головне ракову опухоль корупції видалити, хабарники це тільки половина біди друга це "хабародавці"!!!
SunSeth Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:03 #33 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:03 Це лише велосипедне лоббі, як на борді, так і в облраді в особі вануса велосипедиста, а це вже елемент корупції - пропихати власне хоббі і захоплення за рахунок бюджету.Вкотре прошу, вкажіть відсоткову частку велозалежних в місті (є ще десь, крім Луцька велодоріжки?) та в області (там велотранспорт, то маст хев).
Davids Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:08 #34 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:08 (є ще десь, крім Луцька велодоріжки?) Та якби в Львові ..
SunSeth Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:24 #35 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:24 Та якби в Львові ..Ми хіба не про Волинь?
Ukrainec Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:32 #36 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:32 Це лише велосипедне лоббі, як на борді, так і в облраді в особі вануса велосипедиста, а це вже елемент корупції - пропихати власне хоббі і захоплення за рахунок бюджету.Вкотре прошу, вкажіть відсоткову частку велозалежних в місті (є ще десь, крім Луцька велодоріжки?) та в області (там велотранспорт, то маст хев).Бари відкриваємо - відсоток алкозалежних росте, так само буде і з велодоріжками, але в противагу здоров"я нації покращуватиметься.
romaxa11 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:32 #37 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:32 СанСанич створіть перший антивелосипедний рух в світі, його чольте і думаю влада підтримає саме ваші починання)
Соромітник Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:37 #38 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:37 як з велодоріжками пов’язана та жопа, котру зібрали з плитки на Відродження ? черговий популізм від чергових "чесних, які працюють для населення"... Велосипедні доріжки - це антисовок, це ставлення держави до простого громадянина. наші то якраз "совок" і 100% відображають за кого нас має наша влада і ті хто туди ломляться ... хоча вибори полюбе покажуть що це самі кльові велодоріжки
SunSeth Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:41 #39 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:41 Бари відкриваємо - відсоток алкозалежних росте, так само буде і з велодоріжками, але в противагу здоров"я нації покращуватиметься.Та да, відрізали по півтротуара у пішоходів, замість відрізати 1 м дороги у автомобілістів у 2-х чи 3-х районах міста і відразу всі стануть купувати лісапєди за 10-60 тис. грн., лосіни, шльоми і балаклави.СанСанич створіть перший антивелосипедний рух в світі, його чольте і думаю влада підтримає саме ваші починання)Тема скотилась із змін в області в обговорення: "як кльово їздити на вєліку по колишніх тротуарах - теперішніх велодоріжках".
romaxa11 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:55 #40 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 11:55 Топікстартер - відділ інфраструктури та туризму. Це якраз не офтоп, на відміну від "у нас що інших проблем нема".
Ukrainec Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 12:15 #41 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 12:15 Бари відкриваємо - відсоток алкозалежних росте, так само буде і з велодоріжками, але в противагу здоров"я нації покращуватиметься.Та да, відрізали по півтротуара у пішоходів, замість відрізати 1 м дороги у автомобілістів у 2-х чи 3-х районах міста і відразу всі стануть купувати лісапєди за 10-60 тис. грн., лосіни, шльоми і балаклави.СанСанич створіть перший антивелосипедний рух в світі, його чольте і думаю влада підтримає саме ваші починання)Тема скотилась із змін в області в обговорення: "як кльово їздити на вєліку по колишніх тротуарах - теперішніх велодоріжках".У вас комплекси шановний! В ватніку, в шапці вушанці, валянках і на Салюті можете їздити, це твоє особисте діло. Якби забрали у автомобілістів 1м впевнений нили б вони. Має бути культура і взаємоповага всіх учасників дорожнього руху.Я автомобіліст-пішохід-велосипедист і мені насрати як було в сирисир! Зміни треба!
SunSeth Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 12:36 #42 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 12:36 Має бути культура і взаємоповага всіх учасників дорожнього руху.Так, має бути, але не за рахунок меншості приниження більшості. Ключове слово дорожнього руху, а не руху велосипедистів по пішоходному тротуару і з претензією, а "хулі ти тут, мамаша, коляскою їдеш, це ж велодоріжка, мені тут треба трюки показувати".
Ukrainec Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 18:09 #43 Опубліковано 28 Серпня, 2015 в 18:09 Має бути культура і взаємоповага всіх учасників дорожнього руху.Так, має бути, але не за рахунок меншості приниження більшості. Ключове слово дорожнього руху, а не руху велосипедистів по пішоходному тротуару і з претензією, а "хулі ти тут, мамаша, коляскою їдеш, це ж велодоріжка, мені тут треба трюки показувати".Дякую, що розумієш про приниження! Я звісно не так давно їжджу, але тепер розумію скільки часу велосипедистів принижували, з одного боку автомобілісти, з іншого пішоходи, ніде не було місця!Нарешті визнали, що велосипед то класно! Розширили тротуар на 90мм виділили їм частину, а тут пасив зі своєю ДЕМАГОГІЄЮ, ДЕМАГОГІЄЮ, ДЕМАГОГІЄЮ!
RePlay Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 08:36 #44 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 08:36 Та да, відрізали по півтротуара у пішоходів, замість відрізати 1 м дороги у автомобілістів у 2-х чи 3-х районах міста Е-е-е. Не треба нічого в автомобілістів відрізати . В Луцьку і так трафік нехілий. Як автомобіліст і велосипедист скажу, що і без велодоріжок можна спокійно їздити на велосипеді по дорозі. Просто деяким велолосям важко вивчити і дотримуватися ПДР. То що через це треба викидати купу бабла і створювати тисячам автолюбителям незручності?
SunSeth Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 11:36 #45 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 11:36 То що через це треба викидати купу бабла і створювати тисячам автолюбителям незручності?Нє, тепер треба пішоходам створювати незручності. Поки люди звикнуть, що то на тротуарі велодоріжка і на неї зась наступати, то ті велодоріжки бур'яном заростуть.
RePlay Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:13 #46 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:13 То що через це треба викидати купу бабла і створювати тисячам автолюбителям незручності?Нє, тепер треба пішоходам створювати незручності. Поки люди звикнуть, що то на тротуарі велодоріжка і на неї зась наступати, то ті велодоріжки бур'яном заростуть.Ти мене неправильно зрозумів. Ті велодоріжки в Луцьку взагалі не треба: ні на тротуарі, ні на проїзжій частині.
Віталька Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:22 #47 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:22 RePlay, і мізки комусь взагалі не потрібні.в Луцьку при такій малій кількості людей - дуже великий % велосипедистів (я підмітив). тому окремі доріжки -маст хев, хоч не цого року, можливо до 18
SunSeth Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:33 #48 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:33 в Луцьку при такій малій кількості людей - дуже великий % велосипедистів (я підмітив).Якщо судити по кількості фанів велоруху на борді, то так. Але я вкотре прошу, хоч приблизну статистику по місту, але так її і не побачив ніразу. Я так само можу написати, що у місті дуже великий %, наприклад, любителів коней, давайте будемо робити скрізь іподроми.
Віталька Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:39 #49 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 12:39 SunSeth, ок, но я ніодної людини верхи на коні,яка б кричало вйо Буй, по Луцьку не бачив, а велосипедистів тьма щодня катається, просто тьма.
RePlay Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 13:11 #50 Опубліковано 3 Вересня, 2015 в 13:11 SunSeth, ок, но я ніодної людини верхи на коні,яка б кричало вйо Буй, по Луцьку не бачив, а велосипедистів тьма щодня катається, просто тьма.Ну той хай собі катаються. Нащо їм велодоріжки? В ПДР чітко прописано, як велосипедисти повинні вести себе на дорозі. в чому проблема? Якщо вже так боїшся їздити по дорозі чи не можеш вивчити ПДР - дуй на тротуар. В нас за це все одно ніхто не покарає. Але тоді враховуй, що на тротуарі головний пішоход, а не ти на своєму велоконі.Одне діло робити велодоріжки з користю і нікому при цьому не заважати, а інше діло - тупо піаритися і зливати бабло. Та ще й при цьому завдавати незручності тисячам пішоходів і автомобілістам.Якщо вже так хочеться піаритися на велотемі, хай велопарковки роблять. Штука корисна і нікому не заважає. А то деколи вел до паркану приходиться приковувати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.