Перейти до змісту

Шукаю активних людей в команду для позитивних змін в області

vanus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Більшість "реформаторів" наступають на одні і ті ж граблі - гроші.

Дай Ромасі проект по будівництву велодоріжок навколо Світязя. Де бюджет в декілька лямів. З підрядником, який запропонує зробити доріжку на 5 см вужчою, як по документах, а куратору за це квартира/машина/чого ще там не вистачає і на що треба вкалувати роками. А якщо ще є жінка і діти, для яких хочеця добре зробити уже зараз.... думаю багато у кого рука "дрогне".

Така уже природа людини.

Тому для реформ треба набирати людей у яких авто чи квартира не викличуть сцикливого захвату і сліз задоволення. Або оплачувати роботу тих хто цього не має на такому рівні, щоб на це не "велись". Ідейних, таких як волонтерський десант в МО кругом не напасешся.

Припустимо я готовий розробляти/просувати/втілювати реформи:

- є вища інженерна освіта

- досвід організації та ведення малого бізнесу (власне яким зараз і займаюсь)

- володію розмовною англійською

- доволі високі комунікативні здібності

- власне авто

питання: що ви готові запропонувати за мою працю, крім бородьби за "ідею" та світлого майбутнього моїх онуків?

Опубліковано

Шо ви з тими велодоріжками? То зараз найбільш нагальна проблема? Який відсоток населення катається на велосипедах? По дорозі їдуть, по півтротуара там, де люди десятками років ходили їм теж відрізали. В дворі дорогу за рахунок самого двора зробили в 2 рази ширшу, щоб було де автомобілі паркувати і на них гасати. Мені це не потрібно.

Опубліковано
Шо ви з тими велодоріжками?

я описував як приклад, для бажаючих можу те ж перевести на будь-яку програму освоєння бюджетних коштів

Опубліковано
Шо ви з тими велодоріжками?

я описував як приклад, для бажаючих можу те ж перевести на будь-яку програму освоєння бюджетних коштів

То не до тебе було конкретно. Просто вже запарили тими велосипедами. Можливо і я колись на нього пересяду, але переводити позитивні зміни в області тільки в площину двоколісних, то занадто, ніби то проблема №1. От коли б ті велосипеди красти перестали, то дійсно були б позитивні зміни.

Опубліковано

Велосипедні доріжки - це антисовок, це ставлення держави до простого громадянина. Зміни у нас з'являться коли доріжки почнуть будувати відразу з трасами. Я не фанат велоспорту і не нналежу до всяких асоціацій, намаю облягаючих лосін, але розумію всю важливість процесу. Ну і спробуй колись прокататись з сім'єю на вєліках. второпаєш про що я.

Опубліковано

Велосипедні доріжки - це антисовок, це ставлення держави до простого громадянина. Зміни у нас з'являться коли доріжки почнуть будувати відразу з трасами. Я не фанат велоспорту і не нналежу до всяких асоціацій, намаю облягаючих лосін, але розумію всю важливість процесу. Ну і спробуй колись прокататись з сім'єю на вєліках. второпаєш про що я.

непогоджуюсь з прикладом. символ совка в дитинстві напрклад був почтальйон Пєчкін на своєму байку з протягом в голові, відомий хіт про те як "я буду гнати свій велосипед" теж період совка. обладнані в місті велодоріжки це дійсно прояв держави як держави що не тільки думає але і щось робить для своїх громадян. у нас доволі просторе місто щоб про велодоріжки вести мову. велодоріжки взагалі не панацея від всіх проблем, Ви наприклад львів"янам щось скажіть про велодоріжки з їхнею плотністю будов у місті, чи столиці з їх інтенсивністю руху. велотуризм це уже на фініші державотворення і суспільства думаю )))) головне ракову опухоль корупції видалити, хабарники це тільки половина біди друга це "хабародавці"!!!

Опубліковано

Це лише велосипедне лоббі, як на борді, так і в облраді в особі вануса велосипедиста, а це вже елемент корупції - пропихати власне хоббі і захоплення за рахунок бюджету.

Вкотре прошу, вкажіть відсоткову частку велозалежних в місті (є ще десь, крім Луцька велодоріжки?) та в області (там велотранспорт, то маст хев).

Опубліковано

Це лише велосипедне лоббі, як на борді, так і в облраді в особі вануса велосипедиста, а це вже елемент корупції - пропихати власне хоббі і захоплення за рахунок бюджету.

Вкотре прошу, вкажіть відсоткову частку велозалежних в місті (є ще десь, крім Луцька велодоріжки?) та в області (там велотранспорт, то маст хев).

Бари відкриваємо - відсоток алкозалежних росте, так само буде і з велодоріжками, але в противагу здоров"я нації покращуватиметься.

Опубліковано

СанСанич створіть перший антивелосипедний рух в світі, його чольте і думаю влада підтримає саме ваші починання)

Опубліковано

як з велодоріжками пов’язана та жопа, котру зібрали з плитки на Відродження ?

черговий популізм від чергових "чесних, які працюють для населення"...

Велосипедні доріжки - це антисовок, це ставлення держави до простого громадянина.

наші то якраз "совок" і 100% відображають за кого нас має наша влада і ті хто туди ломляться

...

хоча вибори полюбе покажуть що це самі кльові велодоріжки :)

Опубліковано

Бари відкриваємо - відсоток алкозалежних росте, так само буде і з велодоріжками, але в противагу здоров"я нації покращуватиметься.

Та да, відрізали по півтротуара у пішоходів, замість відрізати 1 м дороги у автомобілістів у 2-х чи 3-х районах міста і відразу всі стануть купувати лісапєди за 10-60 тис. грн., лосіни, шльоми і балаклави.

СанСанич створіть перший антивелосипедний рух в світі, його чольте і думаю влада підтримає саме ваші починання)

Тема скотилась із змін в області в обговорення: "як кльово їздити на вєліку по колишніх тротуарах - теперішніх велодоріжках".

Опубліковано

Топікстартер - відділ інфраструктури та туризму. Це якраз не офтоп, на відміну від "у нас що інших проблем нема".

Опубліковано

Та да, відрізали по півтротуара у пішоходів, замість відрізати 1 м дороги у автомобілістів у 2-х чи 3-х районах міста і відразу всі стануть купувати лісапєди за 10-60 тис. грн., лосіни, шльоми і балаклави.

Тема скотилась із змін в області в обговорення: "як кльово їздити на вєліку по колишніх тротуарах - теперішніх велодоріжках".

У вас комплекси шановний! В ватніку, в шапці вушанці, валянках і на Салюті можете їздити, це твоє особисте діло. Якби забрали у автомобілістів 1м впевнений нили б вони. Має бути культура і взаємоповага всіх учасників дорожнього руху.

Я автомобіліст-пішохід-велосипедист і мені насрати як було в сирисир! Зміни треба!

Опубліковано

Має бути культура і взаємоповага всіх учасників дорожнього руху.

Так, має бути, але не за рахунок меншості приниження більшості. Ключове слово дорожнього руху, а не руху велосипедистів по пішоходному тротуару і з претензією, а "хулі ти тут, мамаша, коляскою їдеш, це ж велодоріжка, мені тут треба трюки показувати".

Опубліковано

Має бути культура і взаємоповага всіх учасників дорожнього руху.

Так, має бути, але не за рахунок меншості приниження більшості. Ключове слово дорожнього руху, а не руху велосипедистів по пішоходному тротуару і з претензією, а "хулі ти тут, мамаша, коляскою їдеш, це ж велодоріжка, мені тут треба трюки показувати".

Дякую, що розумієш про приниження! Я звісно не так давно їжджу, але тепер розумію скільки часу велосипедистів принижували, з одного боку автомобілісти, з іншого пішоходи, ніде не було місця!

Нарешті визнали, що велосипед то класно! Розширили тротуар на 90мм виділили їм частину, а тут пасив зі своєю ДЕМАГОГІЄЮ, ДЕМАГОГІЄЮ, ДЕМАГОГІЄЮ!

Опубліковано

Та да, відрізали по півтротуара у пішоходів, замість відрізати 1 м дороги у автомобілістів у 2-х чи 3-х районах міста

Е-е-е. Не треба нічого в автомобілістів відрізати :_02: . В Луцьку і так трафік нехілий. Як автомобіліст і велосипедист скажу, що і без велодоріжок можна спокійно їздити на велосипеді по дорозі. Просто деяким велолосям важко вивчити і дотримуватися ПДР. То що через це треба викидати купу бабла і створювати тисячам автолюбителям незручності?

Опубліковано

То що через це треба викидати купу бабла і створювати тисячам автолюбителям незручності?

Нє, тепер треба пішоходам створювати незручності. Поки люди звикнуть, що то на тротуарі велодоріжка і на неї зась наступати, то ті велодоріжки бур'яном заростуть.

Опубліковано

То що через це треба викидати купу бабла і створювати тисячам автолюбителям незручності?

Нє, тепер треба пішоходам створювати незручності. Поки люди звикнуть, що то на тротуарі велодоріжка і на неї зась наступати, то ті велодоріжки бур'яном заростуть.

Ти мене неправильно зрозумів. Ті велодоріжки в Луцьку взагалі не треба: ні на тротуарі, ні на проїзжій частині.

Опубліковано

RePlay, і мізки комусь взагалі не потрібні.

в Луцьку при такій малій кількості людей - дуже великий % велосипедистів (я підмітив). тому окремі доріжки -маст хев, хоч не цого року, можливо до 18

Опубліковано

в Луцьку при такій малій кількості людей - дуже великий % велосипедистів (я підмітив).

Якщо судити по кількості фанів велоруху на борді, то так. Але я вкотре прошу, хоч приблизну статистику по місту, але так її і не побачив ніразу. Я так само можу написати, що у місті дуже великий %, наприклад, любителів коней, давайте будемо робити скрізь іподроми.

Опубліковано

SunSeth, ок, но я ніодної людини верхи на коні,яка б кричало вйо Буй, по Луцьку не бачив, а велосипедистів тьма щодня катається, просто тьма.

Опубліковано

SunSeth, ок, но я ніодної людини верхи на коні,яка б кричало вйо Буй, по Луцьку не бачив, а велосипедистів тьма щодня катається, просто тьма.

Ну той хай собі катаються. Нащо їм велодоріжки? В ПДР чітко прописано, як велосипедисти повинні вести себе на дорозі. в чому проблема? Якщо вже так боїшся їздити по дорозі чи не можеш вивчити ПДР - дуй на тротуар. В нас за це все одно ніхто не покарає. Але тоді враховуй, що на тротуарі головний пішоход, а не ти на своєму велоконі.

Одне діло робити велодоріжки з користю і нікому при цьому не заважати, а інше діло - тупо піаритися і зливати бабло. Та ще й при цьому завдавати незручності тисячам пішоходів і автомобілістам.

Якщо вже так хочеться піаритися на велотемі, хай велопарковки роблять. Штука корисна і нікому не заважає. А то деколи вел до паркану приходиться приковувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...