Перейти до змісту

Потрібні люди які обкладають пінопластом будинок

romigh2009

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будинок приватний , площа 120кв , треба обкласти пінопластом і затягнути клеєм , майстрій які беруть за роботу 100грн за кі метр і більше прошу не писати .

Опубліковано

70-50, в залежності що вам потрібно - якість роботи чи її вартість. Зазвичай у тих хто шукає майстрів "по дешевше" самі "геморні" обєкти. Автоматом іде економія на матеріалах, типу кривий пінопласт ( листки дугою, які треба вирівнювати. стики між листками не сходяться які треба заповнювати, робити клинці , пінити), сітка яка уже в руках розлазиться, клей який сповзає після приклеювання, дюбеля які не забиваються і тд.

Так що вам обирати, або якістно або дешево, "два харашо не буває".

Опубліковано

В мене зараз клеять пінопласт . 100 грн\ метр -це приклейка,дюбелі, запінка швів, поклейка сітки. Але вже сам пінопласт клеїться по рівню, в ідеально рівну поверхню .Бо можуть поклеїти по кривій стіні так, що потім клеем не вирівняєш. А декоративна фінішна штукатурка нерівності не заховає.

Опубліковано

В мене зараз клеять пінопласт . 100 грн\ метр -це приклейка,дюбелі, запінка швів, поклейка сітки. Але вже сам пінопласт клеїться по рівню, в ідеально рівну поверхню .Бо можуть поклеїти по кривій стіні так, що потім клеем не вирівняєш. А декоративна фінішна штукатурка нерівності не заховає.

запінювати шви не можна, хіба що невеликі ділянки, бо утвориться одна "монолітна" плита. Сітку приклеюють до пінопласту чи втоплюють у шпаклівку ( наносять шар шпаклівки, ложать сітку і відразу її покривають ще одним шаром шпаклівки)?

Є багато нюансів у виконанні робіт по утепленню будинку. Перед наймом робітників бажано хоч трохи ознайомитись з ними (нюансами). Щоб через рік, два, пять знати від чого пішли тріщини, відлущилась штукатурка і тд :_07: . Вже не раз "фассад" доводилось переробляти.

Опубліковано

Не переживай, і ознайомився, і бачив його попередні роботи за минулі роки ,і мені не перший раз робить, і живе він поруч :_02:

Опубліковано

І я запитаю в цій темі шоб не плодити іншу. Питання майже по темі

Вент-фасад скільки орієнтовно за роботу за метр кв. зараз беруть??

Утеплення мінватою, сам фасад частина обшивка деревом частина штукатурка

Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему - хтось звертався до даної фірми http://luchesk.com.ua/uf ?

Поділіться враженнями.

По ходу якась шляпа. Відгуки вкрадені звідси, так що робіть висновки. Ну хіба Дмитро утеплював будинок в Луцьку та Казахстані одночасно :0155: Порівняння:

1jpg_9678082_18297944.jpg

2jpg_6999213_18297949.jpg

Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему - хтось звертався до даної фірми http://luchesk.com.ua/uf ?

Поділіться враженнями.

Зараз Віктор мені робить пінопласт. Поки що тільки поклеїли пінопласт, продюбелили, ставлять кутники. Роботою задоволений. Далі побачимо.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Шукаю майстрів котрі утепляють пінопластом багатоповерхові будинки. Потрібно утеплити 6-5 поверх (можливо і нижчі поверхи), 6-ти поверхового будинку з похилим дахом, один поверх приблизно 40 кв.м. В сусідніх під"їздах минулого року робітники ставили риштовки до 6-го поверху, нажаль їхні телефони не відповідають. P.S. Усі вище описані майстри в цій темі не беруться за таку роботу.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Шукаю майстрів котрі утепляють пінопластом багатоповерхові будинки на риштовках. Потрібно утеплити з 1 по 6 поверх 6-ти поверхового будинку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...